baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
ισως κ να κανω λαθος, Αυτην την εικονα παντως βγαζεις..Λάθος) Δε με ξέρεις καλά)
ισως κ να κανω λαθος, Αυτην την εικονα παντως βγαζεις..Λάθος) Δε με ξέρεις καλά)
ισως κ να κανω λαθος, Αυτην την εικονα παντως βγαζεις..
GLS στο Μοσχάτο θα βολεύει πολύ καί πόλουςΣε ποια ξενοδοχεία τις Αθήνας σας εξυπηρετεί πιο πολύ να κάνετε ραντεβού;
Η θέλετε στο χώρο σας;
στο ξένο χώρο νιώθω λίγο άβολο...Στο χώρο μας θα ήταν το καλύτερο πιστεύω μερικές φορές αν όχι κάπου κέντρο!
Καλά εγώ πχ θα το έκανα απτό να πάω σε ένα ξενοδοχείο που πίστεψε με δν υπάρχει καθαρισμός όπως τον φαντάζεσαι και τον περιγράφεις! Πάντως αν το δέχεσαι ενημέρωσε μας να ξέρουμε!στο ξένο χώρο νιώθω λίγο άβολο...
θέλω να είναι όλα πλυμένα με χλωρίνη: μπάνιο, τουαλέτα, αλαζμένα σεντόνια,
το βλέπω λίγο δύσκολα για μερικούς να κάνουν αυτό...
Όλα γίνονταιστο ξένο χώρο νιώθω λίγο άβολο...
θέλω να είναι όλα πλυμένα με χλωρίνη: μπάνιο, τουαλέτα, αλαζμένα σεντόνια,
το βλέπω λίγο δύσκολα για μερικούς να κάνουν αυτό...
ΣωστόςΚαλά εγώ πχ θα το έκανα απτό να πάω σε ένα ξενοδοχείο που πίστεψε με δν υπάρχει καθαρισμός όπως τον φαντάζεσαι και τον περιγράφεις! Πάντως αν το δέχεσαι ενημέρωσε μας να ξέρουμε!
ναι αλλά εκεί φρεσκάρισμα γίνεται συνέχειαΚαλά εγώ πχ θα το έκανα απτό να πάω σε ένα ξενοδοχείο που πίστεψε με δν υπάρχει καθαρισμός όπως τον φαντάζεσαι και τον περιγράφεις! Πάντως αν το δέχεσαι ενημέρωσε μας να ξέρουμε!
τα έχω περάσει αυτάΌλα γίνονται
Αλλά..!!!
Το φαντάζομαιτα έχω περάσει αυτά
ξέρω τη λέω
και αυτό πάω μόνο στο BILLΤο φαντάζομαι
Αλλά αυτό που λες φρεσκάρισμα συνέχεια είναι σχετικό ειδικά σε μερικά χοτελ της Αττικής
Παραλίγο να μπει λουκέτο γιαυτό το περιβόητο φρεσκάρισμα
Καλά αυτό με τον κλιματισμό είναιιιι τραγικοοοκαι αυτό πάω μόνο στο BILL
δυστυχώς τώρα έχουν κακά στρώματα και κακά κλιματιστικά
αναγκαζομαι να πάω απέναντι στο PriveΚαλά αυτό με τον κλιματισμό είναιιιι τραγικοοο
Και ευτυχώς που είναι απέναντι, και βολεύονται τα πράγματααναγκαζομαι να πάω απέναντι στο Prive
αν είχα αμάξι μπορεί και πήγαινα παντούΚαι ευτυχώς που είναι απέναντι, και βολεύονται τα πράγματα