baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
και τώρα ειμαι 47 σιν 30 κιλά απο 60)
και τώρα ειμαι 47 σιν 30 κιλά απο 60)
εχω 40 βαθΙμους εδω μεσα.. κανει κ αυτα η Στελλα... θα με βρουν με θερμοπληξια..
Σύρο πέρσιεχω 40 βαθΙμους εδω μεσα.. κανει κ αυτα η Στελλα... θα με βρουν με θερμοπληξια..
(ασχτο που ειναι οι φωτο Στελλιτσα?)
μου εμοιαζε Υδρα.. Μια φορα εχω παει Συρο κ αυτη για δικαστηριο.. Δεν προλαβα να δω κατι.. 24 ωρες εκατσα. ΑΘΩΟΣ,ο κατηγορουμενοςΣύρο πέρσι
ωραιες οι φυλακες του νησιου ??μου εμοιαζε Υδρα.. Μια φορα εχω παει Συρο κ αυτη για δικαστηριο.. Δεν προλαβα να δω κατι.. 24 ωρες εκατσα. ΑΘΩΟΣ,ο κατηγορουμενος
Εντάξει καλά είσαι... γιατί συνήθως στέλνουν την Τσούτσουνα τους η τα ξέσκισμενα σεντόνιαΠαρακαλώ παρά πολύ μη με παίρνετε τηλέφωνο
και μη μου στέλνετε μήνυμα στο κινητό,
μόνο μήνυμα στο viber!
Χαχαχα έχουμε τέτοιες φοτο;Εντάξει καλά είσαι... γιατί συνήθως στέλνουν την Τσούτσουνα τους η τα ξέσκισμενα σεντόνια
ε ναι με οποια κοπελα και να μιλησεις αυτο θα σου πει.... πιο πολλες βλεπει με τα ματια παρα απολαμβανειΧαχαχα έχουμε τέτοιες φοτο;
Χαχα, Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγαν μετά αν η πραγματικότητα είχε σχέση με τη φοτοε ναι με οποια κοπελα και να μιλησεις αυτο θα σου πει.... πιο πολλες βλεπει με τα ματια παρα απολαμβανει
εγω προσωπικα δεν ενδιαφερομαι να μαθω.. απλος πεφτεις πολυ χαμηλα νομιζοντας πως η καθε κοπελα επαγγελματιας θα ερθει σε ραντεβου λόγω μεγεθους ......Χαχα, Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγαν μετά αν η πραγματικότητα είχε σχέση με τη φοτο
Οι κοπέλες και σωστά, νοιάζονται μόνο για τα μπικικίνια. Μη σου πω ότι προτιμάνε και μικροψωληδες για να μη ζοριστούν στο ραντεβούεγω προσωπικα δεν ενδιαφερομαι να μαθω.. απλος πεφτεις πολυ χαμηλα νομιζοντας πως η καθε κοπελα επαγγελματιας θα ερθει σε ραντεβου λόγω μεγεθους ......
Εγω απλός τους βάζω σε, μπλοκ, οι μερικοί και χωρίς φώτο τους ψολες τους σε ζαλίζουνΕντάξει καλά είσαι... γιατί συνήθως στέλνουν την Τσούτσουνα τους η τα ξέσκισμενα σεντόνια
Δεν έχει σχέση, γιατί φακό από κοντά δίνει όγκοΧαχα, Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγαν μετά αν η πραγματικότητα είχε σχέση με τη φοτο
fantasoy na eixan τι θα γινοτανεΕγω απλός τους βάζω σε, μπλοκ, οι μερικοί και χωρίς τσουτσουνια σε ζαλίζουν
για αυτο εγω εχω παρει μικροσκοπιο να μην περιμενει καμια οτι θα δει κανα τεραστιο πουλακιΔεν έχει σχέση, γιατί φακό από κοντά δίνει όγκο
Ισχύει, αλλά όχι σε αυτές που γουστάρουν σεξΟι κοπέλες και σωστά, νοιάζονται μόνο για τα μπικικίνια. Μη σου πω ότι προτιμάνε και μικροψωληδες για να μη ζοριστούν στο ραντεβού