λένε ότι αν θα αλλάξεις πρόγραμμα δεν θα έχεις τη ρήτρα, αλλά η ρευμα θα είναι πιο ακριβή όμωςΚαι θα την έχουμε συνέχεια την ρήτρα;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημέρα
λένε ότι αν θα αλλάξεις πρόγραμμα δεν θα έχεις τη ρήτρα, αλλά η ρευμα θα είναι πιο ακριβή όμωςΚαι θα την έχουμε συνέχεια την ρήτρα;;;
@antisthenis #admin
πως να αλλάξω αυτή τη ψηφοφορία τελικά ;
Ρήτρα αναπροσαρμογής :λένε ότι αν θα αλλάξεις πρόγραμμα δεν θα έχεις τη ρήτρα, αλλά η ρευμα θα είναι πιο ακριβή όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημέρα
ΝΑΙ η ΔΕΗ έχει πιο ακριβή ρήτρα, γιατί :πριν μου ήρθε ρεύμα 70 και ρητά 500 για 4 σ μήνες,
άλλαξα πρόγραμμα στο enter και τώρα μου ήρθε ρεύμα 100 και 160 ρήτρα για ένα μήνα
ΔΕΝ είναι Ελλάδα η Στέλλα !Άμα δω βυζάρες σήμερα... θα της κάτσω......
γ@μησετ@Ρήτρα αναπροσαρμογής :
Ο εκάστοτε πάροχος Ηλεκτρικής ενέργειας έδινε συμβόλαια με τιμές 6,4 λεπτά / KWh .
Όμως το κόστος παραγωγής αυξήθηκε γιατί έκλεισαν οι Μονάδες βάσης (Λιγνιτικές μονάδες) και αγοράζουμε ενέργεια απο Βουλγαρία κλπ
Επίσης το κόστος παραγωγής από αιολικά είναι μεγάλο λόγω κόστους κατασκευής και συντήρησης. ...
Συνεπώς το κόστος πώλησης ανήλθε στα 11,4 λεπτά/KWh
(δεν κέρδισαν πολλά οι ιδιώτες και θέλουν και άλλα κέρδη)
Πληρώνουμε λοιπόν την διαφορά 11,4 -6,4 = 5λεπτά/kWh * το σύνολο των KWh που έχουν καταναλωθεί ...
Ναι αν αλλάξεις συμβόλαιο ΔΕΝ θα πληρώσεις ρήτρα αλλά όμως θα το κάνεις με 11,4 λεπτά/KWh (άρα η ρήτρα θα είναι μέσα στην τιμή και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι -> εσύ γιατί ΔΕΝ θα γράφει ρήτρα αλλά θα πληρώνεις με 11,4 λεπτά/KWh ) και ο κάθε πάροχος γιατί θα αγοράζει με 6,4c/KWh και θα στο πουλάει με 11,4 λεπτά/kWh και θα κερδίζει περίπου 85% της τιμής... )
Επειδή είμαστε Ελλάδα ... Ότι έρχεται ΔΕΝ φεύγει (ΕΕΤΗΔΕ έγινε ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ κλπ) .. Συνεπώς ήρθε για να μείνει κατά την προσωπική μου άποψη...
Ελλάδα με τον ήλιο σου και τους αέρηδες ... θέλεις και ΑΠΕ !!!
θα μου λείπειςΆμα δω βυζάρες σήμερα... θα της κάτσω......
δηλαδή;πολύ φιλικά...
Για του λόγου το αληθές ψάξτε το "χρηματιστήριο ενέργειας'
το χρηματιστήριο ενέργειας ....δηλαδή;
Τι έχουμε εδώ;;; Τι με θέτε;;;;η ρωσσια ειναι η μεγαλη αρκουδα ετσι την λεμε και τα πρωην κρατοι της σοβιετικης ενωσης ειναι τα αρκουδακια ... οπως ο @kafearkoudas
αργησες ψωνισαμεΤι έχουμε εδώ;;; Τι με θέτε;;;;
θέλει μυαλό πάλι να καταλαβαίνεις που είναι καλύτερατο χρηματιστήριο ενέργειας ....
Είναι εταιρείες που πουλάνε στο δίκτυο ενέργεια και παρέχουν ενέργεια στους καταναλώτές ... ή παρέχουν μόνο στους καταναλωτές (brokers) ή παράγουν μόνο ενέργεια.
Κάθε μέρα ορίζουν την τιμή χονδρικής ανάλογα με το κόστος παραγωγής και ανάλογα πόσα κέρδη θέλει να βγάλει ο κάθε επιχειρηματίας.
Συνεπώς είναι ένα "πάρτι" σε βάρος των καταναλωτών !!!
J.Loδείξε μανάρα μου καμιά φωτό
?δείξε μανάρα μου καμιά φωτό
Στελλαρα μου πότε θα γυρίσεις;;;
Επιτέλους!!!