ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
κ εσυΝα είσαι καλά
κ εσυΝα είσαι καλά
Όχι δεν πρέπει !!!???❤❤❤ είμαι φαντάρος κάνω την θητεία μου όταν απολυθω μακαρι να έχεις γυρισει να σε συναντησω... αποπλάνεις νέα αγορακια κυρία Στέλλα?????❤Χμ... Πρέπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?Όχι δεν πρέπει !!!???❤❤❤ είμαι φαντάρος κάνω την θητεία μου όταν απολυθω μακαρι να έχεις γυρισει να σε συναντησω... αποπλάνεις νέα αγορακια κυρία Στέλλα?????❤
Να χάσεις αλλά πολύ λίγο έτσι ώστε να τονίζονται οι καμπύλες σου. Η γυμναστική θα βοηθούσε πολύ ειδικά για να βελτιώσεις την κωλαρα σουΧμ... Πρέπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γυμναστήριο οπωσδήποτεΝα χάσεις αλλά πολύ λίγο έτσι ώστε να τονίζονται οι καμπύλες σου. Η γυμναστική θα βοηθούσε πολύ ειδικά για να βελτιώσεις την κωλαρα σου
όχι, αν θες άκουσέ με...γυμναστήριο οπωσδήποτε
σωστά, αλλά γυμναστήριο μου αρέσει και νιώθεις ωραίαόχι, αν θες άκουσέ με...
ΟΛΑ είναι θέμα διατροφής και ύπνου, το γυμναστήριο απλά επιβραβεύει τον τρόπο ζωής που κάνεις και τίποτα περισσότερο, ΒΡΕΣ ένα τρόπο διατροφής που να σου ταιριάζει και που να μην σε κάνει να φορτώνεις θερμίδες, όλα τ άλλα θα ρθουν από μόνα τους, ΜΗΝ μπλέξεις με δίαιτες και γυμναστήρια, δεν χάνονται έτσι τα κιλά, απλά θα κουραστείς θα χάσεις χρήμα και μετά από λίγο θα σαι μια από τα ίδια, γυμναστήριο αν θες από χόμπυ οκ αλλά ΔΕΝ χάνεις έτσι κιλά
ναι δίκιο έχεις, και είναι μια καλή συνήθειασωστά, αλλά γυμναστήριο μου αρέσει και νιώθεις ωραία
και άμα θέλεις χάνεις με σωστές άσκησης η δεν χάνεις και δημιουργείς μυς, αλλά με σωστή διατροφή όλαναι δίκιο έχεις, και είναι μια καλή συνήθεια
Να μην πας.... Θα σε κλεψει κανενας γυμνασμενος παιδαρας και θα σε χάσουμε....σωστά, αλλά γυμναστήριο μου αρέσει και
χωρίς να θέλω να σε κουράζω με λεπτομέρειες...και άμα θέλεις χάνεις με σωστές άσκησης η δεν χάνεις και δημιουργείς μυς, αλλά με σωστή διατροφή όλα
δυστυχώς οι περισσότεροι γυμνασμένοι δεν είναι πολύ καλή στο κρεβάτι)Να μην πας.... Θα σε κλεψει κανενας γυμνασμενος παιδαρας και θα σε χάσουμε....
το ξέρω, ευχαριστώχωρίς να θέλω να σε κουράζω με λεπτομέρειες...
θες φαγητά που να χουν πρωτεΐνες, καλούς υδατάνθρακες, κόψε ζάχαρη (πολύ σημαντικό), να προσέχεις πολύ το βραδινό φαγητό και 3 φορές gym τη βρομάδα από 1 ωρίτσα, όλα τ άλλα είναι για πιο εξειδικευμένες καταστάσεις
Ως προπονητρια η άλλη δουλειά μου θα σου πω με απόλυτη σιγουριά ότι είναι φοβερή ψυχοθεραπεία η γυμναστική, γι αυτό νιώθεις όμορφα όταν πας κορίτσι ?σωστά, αλλά γυμναστήριο μου αρέσει και νιώθεις ωραία
Αχχχχα το έχω δει αυτό, αλλά ξέρω το γιατί δεν περίμενα βα το έχεις καταλάβει, Στέλλα!δυστυχώς οι περισσότεροι γυμνασμένοι δεν είναι πολύ καλή στο κρεβάτι)
Επικοί διάλογοι !!!!! προσκυνώ κορίτσια !!!!Αχχχχα το έχω δει αυτό, αλλά ξέρω το γιατί δεν περίμενα βα το έχεις καταλάβει, Στέλλα!