θέλω να αδυνατίσω έως τότε όταν και αν ξαναέρθωΘα μας λείψει αυτή η κωλάρα να το ξέρεις...
ελπίζω θα καταφέρω
θέλω να αδυνατίσω έως τότε όταν και αν ξαναέρθωΘα μας λείψει αυτή η κωλάρα να το ξέρεις...
θα ξαναερθειςςςς που θα βρεις αλλου τετοιες μουρακλες οπως εδω μεσαθέλω να αδυνατίσω έως τότε όταν και αν ξαναέρθω
ελπίζω θα καταφέρω
περασμένα ξεχασμένα)εγω φιλε εχω κανει τεστ στις αρχες που ηταν πιο τρυφερο τοτης
Χάσε όσα κιλά θες... Μην χάσεις όμως αυτές τις βυζάρες.. Δεν θα το αντέξωθέλω να αδυνατίσω έως τότε όταν και αν ξαναέρθω
ελπίζω θα καταφέρω
δεν εξαρτάται μόνο από μέναθα ξαναερθειςςςς που θα βρεις αλλου τετοιες μουρακλες οπως εδω μεσα
ενας στρατιωτης ποτε δεν ξεχνα ..ειναι σαν να πηγαινει στον πολεμο χωρις οπλοπερασμένα ξεχασμένα)
ολα καλα θα ειναι λεμεεεεεεεεεεδεν εξαρτάται μόνο από μένα
θα βάλω σιλικόνη χαχαχαχαχαΧάσε όσα κιλά θες... Μην χάσεις όμως αυτές τις βυζάρες.. Δεν θα το αντέξω
Άλλη χάρη έχει το φυσικό σου μεγαλείο κούκλα μου... Μιλάμε για βυζάρεςθα βάλω σιλικόνη χαχαχαχαχα
ας βαλει σιλικονη να ειναι σαν αεροστατο ..τι να πωΆλλη χάρη έχει το φυσικό σου μεγαλείο κούκλα μου... Μιλάμε για βυζάρες
Να προσέχεις την υγεία σου και ας χάσεις και λίγο τις βυζάρες σου... Και πάλι θα είσαι sexy Stellaκακά τα ψέματα με τόσα χειρουργεία μετά το ατύχημα που έχω κάνει δεν θέλω με τίποτα κάτι τετιo
να είσαι καλάΝα προσέχεις την υγεία σου και ας χάσεις και λίγο τις βυζάρες σου... Και πάλι θα είσαι sexy Stella
μακάριολα καλα θα ειναι λεμεεεεεεεεεε
δεν θελω τετοιαμακάρι
δεν θελω τετοια
Εγώ φιλάκι δεν έχω;;;
τρεχα χοιρινουλη ειδικη αφιερωση με γλωσσα
Εγώ φιλάκι δεν έχω;;;
μαγικό κολαρακι