Περαστικα να ειναι...
αυτό δεν περνάει
να είσαι καλά πάντως
Περαστικα να ειναι...
Καλησπέρα Στέλλα δηλαδή αν επιτρέπεται μετά τον Νοέμβριο θα φύγεις μέχρι την άνοιξη; Δηλαδή θα φύγεις από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη;Η θα φύγεις από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη αν επιτρέπεται;Μετά την άνοιξη βλέπουμε
Έχω άρρωστους γονείς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα σε όλους
Εύχομαι Στέλλα ολόψυχα η Παναγία μας οι Άγιοι Ανάργυροι οι Άγιοι Ταξιάρχες οι Άγιοι Απόστολοι ο ΆΓΙΟΣ Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο ΆΓΙΟΣ Παισιος ο Αγιορείτης ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Ρώσος ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Χρυσόστομος ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Πρόδρομος να είναι κοντά στους γονείς σου, δίπλα στους γονείς σου και να τους βοηθήσουν να πάνε όλα καλά Μεγάλη Τούς η Χάρη και Μεγάλη Τούς η Δόξα!!Καλησπέρα Στέλλα δηλαδή αν επιτρέπεται μετά τον Νοέμβριο θα φύγεις μέχρι την άνοιξη; Δηλαδή θα φύγεις από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη;Η θα φύγεις από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη αν επιτρέπεται;
Καλημέρα Στέλλα αν επιτρέπεται σε ρωτάω πότε θα φύγεις από την Αθήνα γιατί έκανα σήμερα την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και πρέπει να περάσει λίγο καιρός και μετά θα ήθελα να έρθω στην Αθήνα από την Θήβα που μένω για να κανονίσουμε ραντεβού στο ξενοδοχείο πριβέ στο Μεταξουργείο,για αυτό σε ρωτάω πότε θα φύγεις από την Αθήνα τον Νοέμβριο;Η τον Δεκέμβριο; αν επιτρέπεται ,για να ξέρω τι χρονικά περιθώρια έχω για να σε συναντήσω, γιατί θα ήθελα πολύ να κανονίσουμε ραντεβού μετά από λίγο καιρό!!Καλησπέρα Στέλλα δηλαδή αν επιτρέπεται μετά τον Νοέμβριο θα φύγεις μέχρι την άνοιξη; Δηλαδή θα φύγεις από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη;Η θα φύγεις από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη αν επιτρέπεται;
Επειδή μου αρέσεις παρά πολύ σαν γυναίκα και θα ήθελα πάρα πολύ να κανονίσουμε ραντεβού μαζί σου,για αυτό σε ρωταω πότε θα φύγεις από την Αθήνα; Νοεμβρίο;Η Δεκεμβρίο;Αν επιτρέπεται!!Καλησπέρα Στέλλα δηλαδή αν επιτρέπεται μετά τον Νοέμβριο θα φύγεις μέχρι την άνοιξη; Δηλαδή θα φύγεις από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη;Η θα φύγεις από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη αν επιτρέπεται;
παιχτη μου 90 χλμ ειναι η θηβα μετα 10-15 ημερες απο την δευτερη δοση κανεις ανετα ραντεβου και ρωτας ιουλιο μηνα για τον νοεμβριο...μαλλον δεν σου αρεσει και τοσο πολυ η δεν εχεις πολυ χρονο να ερθεις αθηναΚαλημέρα Στέλλα αν επιτρέπεται σε ρωτάω πότε θα φύγεις από την Αθήνα γιατί έκανα σήμερα την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και πρέπει να περάσει λίγο καιρός και μετά θα ήθελα να έρθω στην Αθήνα από την Θήβα που μένω για να κανονίσουμε ραντεβού στο ξενοδοχείο πριβέ στο Μεταξουργείο,για αυτό σε ρωτάω πότε θα φύγεις από την Αθήνα τον Νοέμβριο;Η τον Δεκέμβριο; αν επιτρέπεται ,για να ξέρω τι χρονικά περιθώρια έχω για να σε συναντήσω, γιατί θα ήθελα πολύ να κανονίσουμε ραντεβού μετά από λίγο καιρό!!
Δε ξέρω ακόμα, μπορεί να φύγω και επείγονΚαλησπέρα Στέλλα δηλαδή αν επιτρέπεται μετά τον Νοέμβριο θα φύγεις μέχρι την άνοιξη; Δηλαδή θα φύγεις από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη;Η θα φύγεις από τον Νοέμβριο μέχρι την άνοιξη αν επιτρέπεται;
Να είσαι καλάΕύχομαι Στέλλα ολόψυχα η Παναγία μας οι Άγιοι Ανάργυροι οι Άγιοι Ταξιάρχες οι Άγιοι Απόστολοι ο ΆΓΙΟΣ Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο ΆΓΙΟΣ Παισιος ο Αγιορείτης ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Ρώσος ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Χρυσόστομος ο ΆΓΙΟΣ Ιωάννης ο Πρόδρομος να είναι κοντά στους γονείς σου, δίπλα στους γονείς σου και να τους βοηθήσουν να πάνε όλα καλά Μεγάλη Τούς η Χάρη και Μεγάλη Τούς η Δόξα!!
Αυτά ολα μπορείς να ρωτήσεις σε πμ η viberΕπειδή μου αρέσεις παρά πολύ σαν γυναίκα και θα ήθελα πάρα πολύ να κανονίσουμε ραντεβού μαζί σου,για αυτό σε ρωταω πότε θα φύγεις από την Αθήνα; Νοεμβρίο;Η Δεκεμβρίο;Αν επιτρέπεται!!
υπολογίζω να φύγω νοέμβριο, θα δούμεΕως Νοέμβριο φίλε οπότε τον Δεκέμβριο τον ξεχνάς.
Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα ας απαντήσει και η ίδια η κοπέλα
Απλά μαγικό
παιχτη μου 90 χλμ ειναι η θηβα μετα 10-15 ημερες απο την δευτερη δοση κανεις ανετα ραντεβου και ρωτας ιουλιο μηνα για τον νοεμβριο...μαλλον δεν σου αρεσει και τοσο πολυ η δεν εχεις πολυ χρονο να ερθεις αθηνα
exeiς δικιο η λιστα λαγκαρντ ειναι μεγαληεεεε... δεν έχει μόνο εμένα στη λίστα) που να πρωτοπρολάβει)
Καλημέρα κούκλα μου όλα καλά;
Ολα καλα Καλησπέρα ?Καλημέρα κούκλα μου όλα καλά;