Απίθανο μαύρισμα!!!!!
:-* :-* :-*
Απίθανο μαύρισμα!!!!!
Παρατηρω οτι κανεις δεν εχει πει τιποτα για την κοιλουμπα που εχει αρχισει να πεφτει, που την κρυβει σε καθε φοτο της και το κολαρακι το οποιο πλεον δινει χωρις να κοιτα μεγεθος και τετοια.
Ολα αυτα μαζι με το σχετικα μεγαλο της ηλικιας, καθως διανυει τα τελευταια χρονια της στον κλαδο, αν τα βαλεις κατω ενα απο τα συμπερασματα που βγαζεις ειναι οτι σε 1-2 χρονια θα σταματησει να ζηταει ραντεβου μονο στο Bill.
Εγω προσωπικα εγω θεμα με αυτο το ξενοδοχειο, οχι οτι δεν ειναι καλο, αλλα μενω βορεια προαστια και ειναι ολοκληρο ταξιδι να παω αλλα και συχνα δεν παιζουν διαθεσιμα δωματια. Εχω φαει 4 φορες ακυρο απο το εν λογω ξενοδοχειο ενω ηθελα ραντεβου με την κυρα Στελλα.
Γειά σου κούκλαρα με τα ωραία σου
Εγω προσωπικα εγω θεμα με αυτο το ξενοδοχειο, οχι οτι δεν ειναι καλο, αλλα μενω βορεια προαστια και ειναι ολοκληρο ταξιδι να παω αλλα και συχνα δεν παιζουν διαθεσιμα δωματια. Εχω φαει 4 φορες ακυρο απο το εν λογω ξενοδοχειο ενω ηθελα ραντεβου με την κυρα Στελλα.
από το ξενοδοχείο δεν μπορείς να φας άκυρο, απλώς περιμένεις 5 λεπτά η πας απέναντι
και για μένα δηλιάδη είναι εύκολα να κάνω ολόκληρο ταξίδι που δεν ξέρεις και τη σε περιμένει
έχω περάσει πολλά και για αυτό το λόγω δεν πάω πουθενά, δε το ρισκάρω, δεν αξίζει
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι 4 φορες σε διαφορετικες μερες και ωρες εχω παρει τηλ να κλεισω δωματιο και μου εχουν πει ειναι πληρες. Με αποτελεσμα να μην εχω επικοινωνησει καν μαζι σου για να κανονισουμε ραντεβουδακι.
Δεν μπορω να κλεισω ραντεβου με σενα, να κανω ταξιδι μεχρι το ξενοδοχειο χωρις να εχω κλεισει δωματιο για να φαμε και οι 2 ακυρο. Δεν το ρισκαρω.
Στέλλα από βδομαδα θα είσαι διαθέσιμη; Γνωρίζεις;
Περαστικά σου Στέλλα
δεν κλείνεις δωμάτιο από τηλέφωνο
πας εκεί και παίρνεις
και πρώτα πάντα κλείνεις ραντεβού και μετά πας ξενοδοχείο
άλιος μετά θα καθεσαι θα ψάχνεις οποία έχει κενώ
Εχω κατεβει 3 φορες στο ξενοδοχειο χωρις τηλ και ηταν φουλ. Στις 2 περιπτωσεις περιμενα κανα μισαωρο μπας και βρεθει κατι αλλα τιποτα. Μετα εφευγα για αλλο ξενοδοχειο με την ελπιδα να μην εχει θεμα το κοριτσι.
"Η θέα στα 4 με τη κωλαρά της είναι απίστευτη"
Αν κατάλαβα καλά,τέλος η Στέλλα;
Θετική σκέψη και με το καλό να είναι πάλι κοντά μας.