SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Γρηγορα θα γινει...☺☺☺ποτέ δεν είναι αργά
Γρηγορα θα γινει...☺☺☺ποτέ δεν είναι αργά
...Καλημερα,αν επιτρεπεται...(ο παρεξηγημενος)...
:-* :-* :-*
sexy γυναικάρα Μ....
kaλημερα καυλα ;)Καλή εβδομάδα και σε εσένα αστέρι.Τι ποιο ευχάριστο να σου εύχεται ένα πανεμορφο λουλούδι.Να είσαι καλά κούκλα μου. :-*
Καλή εβδομάδα και σε εσένα αστέρι.Τι ποιο ευχάριστο να σου εύχεται ένα πανεμορφο λουλούδι.Να είσαι καλά κούκλα μου. :-*
Καλή εβδομάδα και σε εσένα αστέρι.Τι ποιο ευχάριστο να σου εύχεται έλουλούδι.Να είσαι καλά κούκλα μου. :-*
Με μένα.Ειμαι ολόιδιος.Σαν δίδυμος μην σου πω.kaλημερα καυλα ;)
με ποιον μοιαζης
......Με μένα.Ειμαι ολόιδιος.Σαν δίδυμος μην σου πω.
kaλημερα καυλα ;)
........
....... κυρία μου νά ευθημήσωμεν όλίγον .....
.....
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.Αν εννοείς ότι είμαι ο Ντούσαν με δεύτερο προφίλ είσαι πολύ νυχτωμενος.Αν εννοείς ότι οι άποψεις μου και τα γούστα μου συμβαδίζουν με του Ντούσαν τότε τιμή μου.Εκτος αν τα γραφόμενα μου σε χαλάνε σε κάτι.Αν είναι έτσι θέμα δικό σου.Εγω πάντως ψυχολόγος δεν είμαι για να σε βοηθήσω.........
....... κυρία μου νά ευθημήσωμεν όλίγον .....
.....
Καλημέρα άρχοντα είσαι Θεός..σε θέλω για παρτουζα με την Στέλλα μην σκας για τίποτα, Και εμένα κλώνο με λέει οπότε όλα καλάΔεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.Αν εννοείς ότι είμαι ο Ντούσαν με δεύτερο προφίλ είσαι πολύ νυχτωμενος.Αν εννοείς ότι οι άποψεις μου και τα γούστα μου συμβαδίζουν με του Ντούσαν τότε τιμή μου.Εκτος αν τα γραφόμενα μου σε χαλάνε σε κάτι.Αν είναι έτσι θέμα δικό σου.Εγω πάντως ψυχολόγος δεν είμαι για να σε βοηθήσω.