Νέα

Στέλλα Μιζεράκη (Power of Love)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Εννοεί τον ίδιο τον Γιάννη. Έχει τις μπουτάρες του Μπουτάρη. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει επειδή είσαι κρυφή γκέι και δεν ξέρεις πόσο μας συγκινεί εμάς τους στρέιτ μια μουναρα με Μπουτάρης
Για τις "μπουτάρες" του κυρίου στα δεξιά μιλάμε τώρα, έτσι;
1677392104956.png

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Για τις "μπουτάρες" του κυρίου στα δεξιά μιλάμε τώρα, έτσι;
1677392104956.png
Δεν έχει σημασία για τι μιλάμε. Είναι κωδικοί για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας όταν υπάρχουν μπροστά γκόμενες. Εσύ δεν τα ξέρεις αυτά επειδή είσαι Μύυυυκονοοοος. Βλέπουμε μια με μπουταρες και λέμε ο ένας στον άλλο; " Τι Μπουτάρης!" . Έτσι ο άλλος ξέρει που πρέπει να κοιτάξει χωρίς να καρφωθεί.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Δεν έχει σημασία για τι μιλάμε. Είναι κωδικοί για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας όταν υπάρχουν μπροστά γκόμενες. Εσύ δεν τα ξέρεις αυτά επειδή είσαι Μύυυυκονοοοος. Βλέπουμε μια με μπουταρες και λέμε ο ένας στον άλλο; " Τι Μπουτάρης!" . Έτσι ο άλλος ξέρει που πρέπει να κοιτάξει χωρίς να καρφωθεί.
Πολύ έξυπνο!
Και δηλαδή, όταν βλέπετε μία με ωραίο κ#λο, λέτε "τι Χέλμουτ Κολ" και ο άλλος κοιτάζει χωρίς να καρφωθεί;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Πολύ έξυπνο!
Και δηλαδή, όταν βλέπετε μία με ωραίο κ#λο, λέτε "τι Χέλμουτ Κολ" και ο άλλος κοιτάζει χωρίς να καρφωθεί;
Παλιά ναι! Έτσι λέγανε στην εποχή σου. Τώρα λέμε κοίτα ένα Καρντάση και εννοούμε μια κωλάρα σαν της Καρντάσιαν

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Παλιά ναι! Έτσι λέγανε στην εποχή σου. Τώρα λέμε κοίτα ένα Καρντάση και εννοούμε μια κωλάρα σαν της Καρντάσιαν
ΟΥΑΟΥ!
Να, για αυτό θέλω να κάνω παρέα με στρέιτ σοφούς (όχι απαραίτητα έμπειρους) άνδρες - πρότυπα. Αστείρευτη πηγή γνώσης.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
ΟΥΑΟΥ!
Να, για αυτό θέλω να κάνω παρέα με στρέιτ σοφούς (όχι απαραίτητα έμπειρους) άνδρες - πρότυπα. Αστείρευτη πηγή γνώσης.
Αν εσύ ξέρεις ποιος άντρας είναι έμπειρος, εγώ έχω αμέτρητα εξώγαμα κωλό-παιδα και δεν το ξέρω.

Ορίστε μας! Ήρθε μέσα στο άνδρο μας μια φεμινίστρια για να μας ειρωνευτεί και να μας κάνει μάθημα ηθικής.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Ορίστε μας! Ήρθε μέσα στο άνδρο μας μια φεμινίστρια για να μας ειρωνευτεί και να μας κάνει μάθημα ηθικής.
Σοβαρά μιλάς τώρα; Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Για πες, ποιο μέλος είναι;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Σοβαρά μιλάς τώρα; Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Για πες, ποιο μέλος είναι;
Δεν θέλω να γίνω ρουφιάνος. Θα σου πω όμως συνθηματικά φίλε μου: είναι μια μουνίτσα, με βυζάρες και υψηλές γνωριμίες, που το παίζει γκέης. Θα την καταλάβεις από την προφορά (λέει πολλά άου ρε και τέτοια) και επειδή όταν πλησιάζει ακούς ένα έντονο βουητό. Να προσέχεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Δεν θέλω να γίνω ρουφιάνος. Θα σου πω όμως συνθηματικά φίλε μου: είναι μια μουνίτσα, με βυζάρες και υψηλές γνωριμίες, που το παίζει γκέης. Θα την καταλάβεις από την προφορά (λέει πολλά άου ρε και τέτοια) και επειδή όταν πλησιάζει ακούς ένα έντονο βουητό. Να προσέχεις.
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει, αλλά θα έχω το νου μου και μόλις την πετύχω θα της κάνω ignore.

εγώ έχω αμέτρητα εξώγαμα κωλό-παιδα και δεν το ξέρω.
Πάντως, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις έρωτα σε κώλους χωρίς ποροφυλακτικό

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει, αλλά θα έχω το νου μου και μόλις την πετύχω θα της κάνω ignore.

Πάντως, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις έρωτα σε κώλους χωρίς ποροφυλακτικό
Έτσι! Ιγκνόρ, ναι!

Ο Καπετάνιος δεν κάνει έρωτα σε γυναικείους κώλους. Κάνει μόνο σεξ και πάντα με ποροφυλάξεις, Ωρίωνα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Αν δεν μάθεις γράμματα θα ασχημονήσω σε σένα Ωρίωνα. Χρειάζεσαι ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση.
Το διόρθωσα μετά, στην επιμέλεια.:2funny:

Εκτός από φιλόσουφος, είσθε και φιλόλουγος και θα με εκγυμνάσετε; Πάντως είμαι δύσκολη περίπτωση, λόγω δυσλεξίας.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Το διόρθωσα μετά, στην επιμέλεια.:2funny:

Εκτός από φιλόσουφος, είσθε και φιλόλουγος και θα με εκγυμνάσετε; Πάντως είμαι δύσκολη περίπτωση, λόγω δυσλεξίας.
Είναι μια επικίνδυνη αποστολή αλλά είναι για το καλό όλων. Το δικό σου, των μελών του σάιτ που τα ειρωνεύεσαι, αλλά και του φεμινιστικού κινήματος. Μην σας λένε και αγράμματες

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Είναι μια επικίνδυνη αποστολή αλλά είναι για το καλό όλων. Το δικό σου, των μελών του σάιτ που τα ειρωνεύεσαι, αλλά και του φεμινιστικού κινήματος. Μην σας λένε και αγράμματες
Εντάξει, Καπετάνιε. Θέλετε να με βγάλετε σώνει και καλά γυναίκα και μάλιστα, φεμινίστρια, για να μην έχω την αποδοχή των συναδέλφων εδώ. Και όλα αυτά επειδή έκανα την αποκάλυψη - βόμβα, κόντρα σε αυτό που θέλει να μας πουλήσει η διαδικτυακή σας περσόνα. Ότι είστε παρθένος. Δεν πειράζει, φεύγω, δεν χρειάζεται να κουράζεστε άλλου.
Sad A Christmas Story GIF by filmeditor

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.489
Πόντοι
2.536
Εντάξει, Καπετάνιε. Θέλετε να με βγάλετε σώνει και καλά γυναίκα και μάλιστα, φεμινίστρια, για να μην έχω την αποδοχή των συναδέλφων εδώ. Και όλα αυτά επειδή έκανα την αποκάλυψη - βόμβα, κόντρα σε αυτό που θέλει να μας πουλήσει η διαδικτυακή σας περσόνα. Ότι είστε παρθένος. Δεν πειράζει, φεύγω, δεν χρειάζεται να κουράζεστε άλλου.
Sad A Christmas Story GIF by filmeditor
Αυτά λες στον εαυτό σου μήπως και τον πείσεις να μην μου την πέφτει πια. Ξαφνικά συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να αντισταθείς και οι άμυνές σου σε εξαναγκάζουν να λες ανοησίες.

Ωρίωνα, φίλε μου, αν είναι να ξαναβρείς τον παλιό σου, ήρεμο εαυτό, που ζει μέσα σε μια τσιχλόφουσκα, μπορείς να πιστέψεις ό,τι θέλεις για τον Καπετάνιο σου.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Αυτά λες στον εαυτό σου μήπως και τον πείσεις να μην μου την πέφτει πια. Ξαφνικά συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να αντισταθείς και οι άμυνές σου σε εξαναγκάζουν να λες ανοησίες.

Ωρίωνα, φίλε μου, αν είναι να ξαναβρείς τον παλιό σου, ήρεμο εαυτό, που ζει μέσα σε μια τσιχλόφουσκα, μπορείς να πιστέψεις ό,τι θέλεις για τον Καπετάνιο σου.
Δεν σας απαντώ. Έχω φύγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom