Για τις "μπουτάρες" του κυρίου στα δεξιά μιλάμε τώρα, έτσι;Εννοεί τον ίδιο τον Γιάννη. Έχει τις μπουτάρες του Μπουτάρη. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει επειδή είσαι κρυφή γκέι και δεν ξέρεις πόσο μας συγκινεί εμάς τους στρέιτ μια μουναρα με Μπουτάρης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέλλα Μιζεράκη (Power of Love)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 97
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Δεν έχει σημασία για τι μιλάμε. Είναι κωδικοί για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας όταν υπάρχουν μπροστά γκόμενες. Εσύ δεν τα ξέρεις αυτά επειδή είσαι Μύυυυκονοοοος. Βλέπουμε μια με μπουταρες και λέμε ο ένας στον άλλο; " Τι Μπουτάρης!" . Έτσι ο άλλος ξέρει που πρέπει να κοιτάξει χωρίς να καρφωθεί.Για τις "μπουτάρες" του κυρίου στα δεξιά μιλάμε τώρα, έτσι;
Πολύ έξυπνο!Δεν έχει σημασία για τι μιλάμε. Είναι κωδικοί για να συνεννοούμαστε μεταξύ μας όταν υπάρχουν μπροστά γκόμενες. Εσύ δεν τα ξέρεις αυτά επειδή είσαι Μύυυυκονοοοος. Βλέπουμε μια με μπουταρες και λέμε ο ένας στον άλλο; " Τι Μπουτάρης!" . Έτσι ο άλλος ξέρει που πρέπει να κοιτάξει χωρίς να καρφωθεί.
Και δηλαδή, όταν βλέπετε μία με ωραίο κ#λο, λέτε "τι Χέλμουτ Κολ" και ο άλλος κοιτάζει χωρίς να καρφωθεί;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Παλιά ναι! Έτσι λέγανε στην εποχή σου. Τώρα λέμε κοίτα ένα Καρντάση και εννοούμε μια κωλάρα σαν της ΚαρντάσιανΠολύ έξυπνο!
Και δηλαδή, όταν βλέπετε μία με ωραίο κ#λο, λέτε "τι Χέλμουτ Κολ" και ο άλλος κοιτάζει χωρίς να καρφωθεί;
ΟΥΑΟΥ!Παλιά ναι! Έτσι λέγανε στην εποχή σου. Τώρα λέμε κοίτα ένα Καρντάση και εννοούμε μια κωλάρα σαν της Καρντάσιαν
Να, για αυτό θέλω να κάνω παρέα με στρέιτ σοφούς (όχι απαραίτητα έμπειρους) άνδρες - πρότυπα. Αστείρευτη πηγή γνώσης.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Αν εσύ ξέρεις ποιος άντρας είναι έμπειρος, εγώ έχω αμέτρητα εξώγαμα κωλό-παιδα και δεν το ξέρω.ΟΥΑΟΥ!
Να, για αυτό θέλω να κάνω παρέα με στρέιτ σοφούς (όχι απαραίτητα έμπειρους) άνδρες - πρότυπα. Αστείρευτη πηγή γνώσης.
Ορίστε μας! Ήρθε μέσα στο άνδρο μας μια φεμινίστρια για να μας ειρωνευτεί και να μας κάνει μάθημα ηθικής.
Σοβαρά μιλάς τώρα; Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Για πες, ποιο μέλος είναι;Ορίστε μας! Ήρθε μέσα στο άνδρο μας μια φεμινίστρια για να μας ειρωνευτεί και να μας κάνει μάθημα ηθικής.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Δεν θέλω να γίνω ρουφιάνος. Θα σου πω όμως συνθηματικά φίλε μου: είναι μια μουνίτσα, με βυζάρες και υψηλές γνωριμίες, που το παίζει γκέης. Θα την καταλάβεις από την προφορά (λέει πολλά άου ρε και τέτοια) και επειδή όταν πλησιάζει ακούς ένα έντονο βουητό. Να προσέχεις.Σοβαρά μιλάς τώρα; Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Για πες, ποιο μέλος είναι;
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει, αλλά θα έχω το νου μου και μόλις την πετύχω θα της κάνω ignore.Δεν θέλω να γίνω ρουφιάνος. Θα σου πω όμως συνθηματικά φίλε μου: είναι μια μουνίτσα, με βυζάρες και υψηλές γνωριμίες, που το παίζει γκέης. Θα την καταλάβεις από την προφορά (λέει πολλά άου ρε και τέτοια) και επειδή όταν πλησιάζει ακούς ένα έντονο βουητό. Να προσέχεις.
Πάντως, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις έρωτα σε κώλους χωρίς ποροφυλακτικόεγώ έχω αμέτρητα εξώγαμα κωλό-παιδα και δεν το ξέρω.
Είσοδος στην πίσω πόρτα χωρίς προφυλακτικό
Γεια χαρά σε όλους... χρησιμοποιείται προφυλακτικό για να μπείτε από κώλο στην κοπέλα σας ή στην γυναίκα σας; ρωτάω για περιπτώσεις βέβαιης μονογαμικής σχέσης. Γενικά υπάρχει κίνδυνος όταν ξέρεις τον άλλον;
www.bourdela.com
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Έτσι! Ιγκνόρ, ναι!Δεν νομίζω να την έχω πετύχει, αλλά θα έχω το νου μου και μόλις την πετύχω θα της κάνω ignore.
Πάντως, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις έρωτα σε κώλους χωρίς ποροφυλακτικό
Είσοδος στην πίσω πόρτα χωρίς προφυλακτικό
Γεια χαρά σε όλους... χρησιμοποιείται προφυλακτικό για να μπείτε από κώλο στην κοπέλα σας ή στην γυναίκα σας; ρωτάω για περιπτώσεις βέβαιης μονογαμικής σχέσης. Γενικά υπάρχει κίνδυνος όταν ξέρεις τον άλλον;www.bourdela.com
Ο Καπετάνιος δεν κάνει έρωτα σε γυναικείους κώλους. Κάνει μόνο σεξ και πάντα με ποροφυλάξεις, Ωρίωνα.
Μην ασχημονείτε, Καπετάνιε. Είναι και πρωί....Κάνει μόνο σεξ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Αν δεν μάθεις γράμματα θα ασχημονήσω σε σένα Ωρίωνα. Χρειάζεσαι ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση.Μην ασχειμονείτε, Καπετάνιε. Είναι και πρωί....
Το διόρθωσα μετά, στην επιμέλεια.Αν δεν μάθεις γράμματα θα ασχημονήσω σε σένα Ωρίωνα. Χρειάζεσαι ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση.
Εκτός από φιλόσουφος, είσθε και φιλόλουγος και θα με εκγυμνάσετε; Πάντως είμαι δύσκολη περίπτωση, λόγω δυσλεξίας.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Είναι μια επικίνδυνη αποστολή αλλά είναι για το καλό όλων. Το δικό σου, των μελών του σάιτ που τα ειρωνεύεσαι, αλλά και του φεμινιστικού κινήματος. Μην σας λένε και αγράμματεςΤο διόρθωσα μετά, στην επιμέλεια.
Εκτός από φιλόσουφος, είσθε και φιλόλουγος και θα με εκγυμνάσετε; Πάντως είμαι δύσκολη περίπτωση, λόγω δυσλεξίας.
Εντάξει, Καπετάνιε. Θέλετε να με βγάλετε σώνει και καλά γυναίκα και μάλιστα, φεμινίστρια, για να μην έχω την αποδοχή των συναδέλφων εδώ. Και όλα αυτά επειδή έκανα την αποκάλυψη - βόμβα, κόντρα σε αυτό που θέλει να μας πουλήσει η διαδικτυακή σας περσόνα. Ότι είστε παρθένος. Δεν πειράζει, φεύγω, δεν χρειάζεται να κουράζεστε άλλου.Είναι μια επικίνδυνη αποστολή αλλά είναι για το καλό όλων. Το δικό σου, των μελών του σάιτ που τα ειρωνεύεσαι, αλλά και του φεμινιστικού κινήματος. Μην σας λένε και αγράμματες
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Αυτά λες στον εαυτό σου μήπως και τον πείσεις να μην μου την πέφτει πια. Ξαφνικά συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να αντισταθείς και οι άμυνές σου σε εξαναγκάζουν να λες ανοησίες.Εντάξει, Καπετάνιε. Θέλετε να με βγάλετε σώνει και καλά γυναίκα και μάλιστα, φεμινίστρια, για να μην έχω την αποδοχή των συναδέλφων εδώ. Και όλα αυτά επειδή έκανα την αποκάλυψη - βόμβα, κόντρα σε αυτό που θέλει να μας πουλήσει η διαδικτυακή σας περσόνα. Ότι είστε παρθένος. Δεν πειράζει, φεύγω, δεν χρειάζεται να κουράζεστε άλλου.
Ωρίωνα, φίλε μου, αν είναι να ξαναβρείς τον παλιό σου, ήρεμο εαυτό, που ζει μέσα σε μια τσιχλόφουσκα, μπορείς να πιστέψεις ό,τι θέλεις για τον Καπετάνιο σου.
Δεν σας απαντώ. Έχω φύγει.Αυτά λες στον εαυτό σου μήπως και τον πείσεις να μην μου την πέφτει πια. Ξαφνικά συνειδητοποίησες ότι δεν μπορείς να αντισταθείς και οι άμυνές σου σε εξαναγκάζουν να λες ανοησίες.
Ωρίωνα, φίλε μου, αν είναι να ξαναβρείς τον παλιό σου, ήρεμο εαυτό, που ζει μέσα σε μια τσιχλόφουσκα, μπορείς να πιστέψεις ό,τι θέλεις για τον Καπετάνιο σου.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.536
Ποροφυλακτικά να πάρεις.Δεν σας απαντώ. Έχω φύγει.
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
πιο πλαστικη και απτους καδους ανακυκλωσης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71