Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Πολύ δυνατό μάγκες!
ΑΝΕΛ αλλα δε μπηκε οι Ελληνες ψηφιζουν μαλακισμενα! αμα στελναμε καμμια τετοια στην Ευρωπη με Καιλη Ραπτη Γκερεκου ...θα παιρναμε αλλα τοσα δανεια και θα τη περνουσαμε μεγκλα...τωρα θα φτυσουμε το γαλα της μανας μας!
Ενα μεγαλο Respect στον danni που σκαουταρει κι εντυπωζει ολα τα εκφυλα Μιλφονια τις βαρειας δεξιας η εργατιας !!! Ποποοο αρρωστενω με την πανω και με την κατω φωτο με το κολαν και τις μποταρες της !!! Με πια παραταξη θα κατεβει να ξερω που θα τον ρειξω στις επομενες εκλογες !!!!κι αλλο!
Δεν εχεις δικιο φιλε petercanaλιε , μαλλον δεν εχεις δοκιμασει ντοπια σπιτικα τρικαλινα εδεσματα , αν και λιγες οι Τρικαλινες που εχω φαει , κανουν τα πιο εκφυλα αγαπησιαρικα μαμησια οι τυπισσες !!!! Βουκολικες καταστασεις και απο οτι κοβω απ το σουλουπι της δεν την κοβω για ξενερωτη , πρεπει να τα χει τα χιλιομετρα της στο σπορ το Μιλφονι !!!!Εμένα μου μυρίζει μούφα. Άλλη μία ξενέρωτη Τρικαλινή. Χαιρέτα μας τον πλάτανο.
Και όμως φίλε, έχει δίκαιο ο συναγωνιστής. Οι Τρικαλινές νομίζω ότι είναι οι πιο ξενέρωτες και συντηρητικές γκόμενες στην Ελλάδα. Είναι χιλιόμετρα πίσω ακόμη και από τις Καρδιτσιώτισσες. Ίσως να είναι διαφορετικές, αν τις πετύχεις σε άλλες πόλεις. Στα Τρίκαλα είναι "μη μου άπτου". Με άλλα λόγια η πάει σύννεφο. Για την τραγουδιάρα δεν ξέρω τι παίζει. Έτσι κι αλλιώς αυτή τραγουδάει και σε άλλες πόλεις, δεν είναι η κλασική ξενέρωτη Τρικαλινή.Δεν εχεις δικιο φιλε petercanaλιε , μαλλον δεν εχεις δοκιμασει ντοπια σπιτικα τρικαλινα εδεσματα , αν και λιγες οι Τρικαλινες που εχω φαει , κανουν τα πιο εκφυλα αγαπησιαρικα μαμησια οι τυπισσες !!!! Βουκολικες καταστασεις και απο οτι κοβω απ το σουλουπι της δεν την κοβω για ξενερωτη , πρεπει να τα χει τα χιλιομετρα της στο σπορ το Μιλφονι !!!!
Που τα ξεθαβεις αυτα και τα βρισκεις , ε εισαι μεγαλο ψαχτηρι τελικα κυριε danni μου , ψοφαω παντως γι αυτο το Μιλφονι , ετσι μου ρχεται να ξεκινησω απο σημερα να ακουω σκυλαδικα και να αραζω fragelica και Carameles μηπως και την πετυχω πουθενα την βουλευτινα μας και μου κανει κανα πιπερατο ρουσφετι ;) ;) ;) !!!!τα βιντεο ειναι πριν τη βυζοπλαστικη
Δε χρειαζεται να εκλεγει βουλευτης,τοσους και τοσες απο ανελ με 500ψηφους τους εκαναν υφιπουργους..ΑΝΕΛ αλλα δε μπηκε οι Ελληνες ψηφιζουν μαλακισμενα! αμα στελναμε καμμια τετοια στην Ευρωπη με Καιλη Ραπτη Γκερεκου ...θα παιρναμε αλλα τοσα δανεια και θα τη περνουσαμε μεγκλα...τωρα θα φτυσουμε το γαλα της μανας μας!