Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Το Πρώτο Θέμα αποτελεί μέσο ενημέρωσης για κάποιους. Πρέπει να είσαι μεγάλο βλήμα για να διαβάζεις και να πιστεύεις τις μαλακίες που γράφουν εκεί μέσα. Από εκεί ενημερώνεται ο μέσος γιδοέλληνας φασίστας. Προκοπή δε βλέπει η χώρα.

Ο Στουρνάρας έκανε τουμπεκί για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος των 36 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφτηκαν. Ο Στουρνάρας κάνει τουμπεκί που το δημόσιο έδωσε 900 εκατομμύρια και παίρνει το 30% της Τράπεζας, ενώ οι ιδιώτες με 200 εκ. παίρνουν το 60%.

Αυτά τα γράφει το Πρώτο Θέμα ή μόνο τις παπαριές από τον πάτο τους;

Ο @BisexualWannabe όμως θεωρεί καλή πηγή το Πρώτο Θέμα

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.845
Πόντοι
456
Για πες ρε μπαγλαμά πώς τον ξεφτίλισε το Πρώτο Θέμα;
Εσείς θα μας πείτε, περιμένουμε κάτι για κανονικό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, για τα δάνεια, κάτι για offshore στο Delaware... Μα ο γνήσιος Αριστερός αγωνιστής, ο Αρχηγός σας με off-shore? Έχεις δίκιο, δεν χρειάζεστε Πρώτο Θέμα, αφού ξευτιλίζετε το κόμμα μόνοι σας.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.845
Πόντοι
456
Το Πρώτο Θέμα αποτελεί μέσο ενημέρωσης για κάποιους. Πρέπει να είσαι μεγάλο βλήμα για να διαβάζεις και να πιστεύεις τις μαλακίες που γράφουν εκεί μέσα. Από εκεί ενημερώνεται ο μέσος γιδοέλληνας φασίστας. Προκοπή δε βλέπει η χώρα.

Ο Στουρνάρας έκανε τουμπεκί για τα δάνεια του Πρώτου Θέματος των 36 εκατομμυρίων ευρώ που διαγράφτηκαν. Ο Στουρνάρας κάνει τουμπεκί που το δημόσιο έδωσε 900 εκατομμύρια και παίρνει το 30% της Τράπεζας, ενώ οι ιδιώτες με 200 εκ. παίρνουν το 60%.

Αυτά τα γράφει το Πρώτο Θέμα ή μόνο τις παπαριές από τον πάτο τους;

Ο @BisexualWannabe όμως θεωρεί καλή πηγή το Πρώτο Θέμα
Ναι Πιπατσου, μόνο εγώ το θεωρώ καλή πηγή.... ότι έχει εκατομύρια επισκέπτες είναι σύμπτωση/δημιουργική ασάφεια.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Ναι Πιπατσου, μόνο εγώ το θεωρώ καλή πηγή.... ότι έχει εκατομύρια επισκέπτες είναι σύμπτωση/δημιουργική ασάφεια.

Ψιλοέγκυρο είναι το «Πρώτο Θέμα» στη βάση της σημερινής εικόνας των μήντια.

Κακολογεί που και που τον Τραμπ, και μου τα χαλάει λίγο, αλλά εντάξει. Αντέχουμε.

:—)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.872
Πόντοι
3.556
Η νέα Δημοκρατία τι πρεσβεύει ρε φίλε?ασε καλά κουμασια είναι η ΝΔ..όλα τα λαμόγια στη ΝΔ είναι..

Εδώ μιλάμε για τον Κασσελάκη, ρε συ. Ο οποίος φροντίζει για καλό χαβαλέ όλο τούτον τον καιρό. :-)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Εσείς θα μας πείτε, περιμένουμε κάτι για κανονικό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, για τα δάνεια, κάτι για offshore στο Delaware... Μα ο γνήσιος Αριστερός αγωνιστής, ο Αρχηγός σας με off-shore? Έχεις δίκιο, δεν χρειάζεστε Πρώτο Θέμα, αφού ξευτιλίζετε το κόμμα μόνοι σας.
Το πόθεν έσχες δηλώθηκε εδώ και μέρες, δάνεια για ποια δάνεια μιλάς πες μου, offshore ρε βλήμα άσχετε δεν είναι το Ντελαγουερ. Έχεις επιχειρήσει ποτέ στη ζωή σου ή μια ζωή υπαλληλάκος υπήρξες;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά βλήματα σαν εσένα. Αν δεν υπήρχαν η χώρα θα πήγαινε σαφώς καλύτερα.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.845
Πόντοι
456
Το πόθεν έσχες δηλώθηκε εδώ και μέρες, δάνεια για ποια δάνεια μιλάς πες μου, offshore ρε βλήμα άσχετε δεν είναι το Ντελαγουερ. Έχεις επιχειρήσει ποτέ στη ζωή σου ή μια ζωή υπαλληλάκος υπήρξες;
Δηλαδή για να καταλάβω σύντροφε, οι offshore Mareva είναι "οι κακές" και οι offshore "Stefanos" είναι οι καλές? Εγώ έχω μεγάλο πουλί και θα κληρονομήσω καμμιά χήρα, αυτό δεν είναι επιχειρήν???

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.845
Πόντοι
456
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά βλήματα σαν εσένα. Αν δεν υπήρχαν η χώρα θα πήγαινε σαφώς καλύτερα.
Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι "Αριστεροί" Φωστήρες σαν εσάς, να σωθεί η χώρα....

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Άσχετε @BisexualWannabe πάρε διάβασε για το Ντελαγουερ στα ελληνικά γιατί να υποθέσω δε σκαμπάζεις από αγγλικά.

Το Ντέλαγουερ (αγγλικά: State of Delaware), είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή στις μέσο-ατλαντικές περιοχές.

Το Ντέλαγουερ είναι ένας νόμιμος παράδεισος με χαμηλή φορολογία για περίπου 2 εκατομμύρια εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων κολοσσών όπως η Alphabet, η Amazon, η Meta, η Visa, η Walmart και η Tesla.

Αν υποθέσουμε ότι Ε.Ε. ήταν σαν τις ΗΠΑ με πολιτείες το κάθε κράτος μέλος, εσύ αν θα έκανες επιχείρηση που πολύ αμφιβάλω, να την έκανες στην Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία και όχι Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.845
Πόντοι
456
Άσχετε @BisexualWannabe πάρε διάβασε για το Ντελαγουερ στα ελληνικά γιατί να υποθέσω δε σκαμπάζεις από αγγλικά.

Το Ντέλαγουερ (αγγλικά: State of Delaware), είναι πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή στις μέσο-ατλαντικές περιοχές.

Το Ντέλαγουερ είναι ένας νόμιμος παράδεισος με χαμηλή φορολογία για περίπου 2 εκατομμύρια εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων κολοσσών όπως η Alphabet, η Amazon, η Meta, η Visa, η Walmart και η Tesla.

Αν υποθέσουμε ότι Ε.Ε. ήταν σαν τις ΗΠΑ με πολιτείες το κάθε κράτος μέλος, εσύ αν θα έκανες επιχείρηση που πολύ αμφιβάλω, να την έκανες στην Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία και όχι Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία.Δ
Διάβασε καλά τι έγραψα εγω και μην πουλάς εξυπνάδες. Δες πιο πάνω, γράφω στο Delaware.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Δηλαδή για να καταλάβω σύντροφε, οι offshore Mareva είναι "οι κακές" και οι offshore "Stefanos" είναι οι καλές? Εγώ έχω μεγάλο πουλί και θα κληρονομήσω καμμιά χήρα, αυτό δεν είναι επιχειρήν???
Το όνομα της υπέρκομψης εμφανίστηκε στα Paradise Papers με εταιρεία στα νησιά Κέιμαν που είναι offshore. καταλαβαίνεις τη διαφορά άσχετε;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Διάβασε καλά τι έγραψα εγω και μην πουλάς εξυπνάδες. Δες πιο πάνω, γράφω στο Delaware.
Έλεος, το Ντελαγουερ δεν είναι offshore. Τελεία. Τα Κέιμαν είναι!

Οποιοσδήποτε αμερικάνος μπορεί να έχει έδρα την επιχείρησή του νόμιμα στο Ντελαγουερ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Έμαθε το κάθε τσουτσέκι τη λέξη οφσορ από τον οχετό που νομίζει ότι είναι εφημερίδα και πετάει τη μαλακία του και ψηφίζει κιόλας.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Υποβλήθηκε στις 30/6. Εφορία είμαι για να το έχω; Πήγαινε στο Vouliwatch αλλά βλέπεις εκεί είναι μόνο τα ονόματα των βουλευτών και μόνο μέχρι το 2021.

Τι μας ενδιαφέρει λοιπόν το πόθεν έσχες κάποιου που έχει επιχειρήσει και ελεγχθεί σε σοβαρό κράτος όπως οι ΗΠΑ.

Να σε ενδιαφέρει το πόθεν έσχες του Κούλη και των λοιπών που έχουν κάνει περιουσίες χωρίς να δουλέψουν.

Όπως καταλαβαίνεις το πόθεν έσχες του Κασσελάκη ήταν ένα θέμα χωρίς ουσία για τα γίδια που διαβάζουν πρώτο θέμα.

Το θέμα λοιπόν είναι λήξαν αφού μας τελείωσαν και οι εκλογές. Η λάσπη έκανε τη δουλειά της στα πρόβατα της ΝΔ.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
φυσικά μόνο πόθεν έσχες δεν είναι αυτό αλλά για τα πρόβατα της χώρας και πολύ τους είναι. Παντού πρωτιές βλέπω η ΝΔ.

poth.jpg

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.876
Πόντοι
216
Υποβλήθηκε στις 30/6. Εφορία είμαι για να το έχω; Πήγαινε στο Vouliwatch αλλά βλέπεις εκεί είναι μόνο τα ονόματα των βουλευτών και μόνο μέχρι το 2021.
Δεν σε αμφισβητώ. Πώς το γνωρίζεις ότι υποβλήθηκε στις 30/6;

Τι μας ενδιαφέρει λοιπόν το πόθεν έσχες κάποιου που έχει επιχειρήσει και ελεγχθεί σε σοβαρό κράτος όπως οι ΗΠΑ.

Να σε ενδιαφέρει το πόθεν έσχες του Κούλη και των λοιπών που έχουν κάνει περιουσίες χωρίς να δουλέψουν.

Όπως καταλαβαίνεις το πόθεν έσχες του Κασσελάκη ήταν ένα θέμα χωρίς ουσία για τα γίδια που διαβάζουν πρώτο θέμα.

Το θέμα λοιπόν είναι λήξαν αφού μας τελείωσαν και οι εκλογές. Η λάσπη έκανε τη δουλειά της στα πρόβατα της ΝΔ.
Δεν καταλαβαίνω πώς μπήκε ο Κούλης στη συζήτηση.

Το θέμα του πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι σημαντικό γιατί το λέει ο νόμος ότι είναι σημαντικό.
Δεν θεωρώ ότι ο ίδιος το θεωρεί ασήμαντο να έχει παρανομήσει. Ούτε ο ίδιος, ούτε οι ψηφοφόροι του δεν θα ήθελαν να υπάρχει παρανομία φαντάζομαι.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Δεν σε αμφισβητώ. Πώς το γνωρίζεις ότι υποβλήθηκε στις 30/6;

Δεν καταλαβαίνω πώς μπήκε ο Κούλης στη συζήτηση.

Το θέμα του πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι σημαντικό γιατί το λέει ο νόμος ότι είναι σημαντικό.
Δεν θεωρώ ότι ο ίδιος το θεωρεί ασήμαντο να έχει παρανομήσει. Ούτε ο ίδιος, ούτε οι ψηφοφόροι του δεν θα ήθελαν να υπάρχει παρανομία φαντάζομαι.
Ο νόμος το λέει και κατά δήλωση του το υπέβαλε στις 30/6. Αν δεν το έκανε θα υποστεί τις συνέπειες και θα το μάθουμε. Προς το παρόν εδώ και ένα μήνα δεν έχει γραφτεί κάτι νεότερο ειδικά από τα παπαγαλάκια της ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Προφανως καμία δήλωση για το φετινο ποθεν εσχες δεν εκανε ο Κασσελακης, αφου η εφαρμογή ειναι ακομη κλειστη.
Αυτο που εκανε, ειναι η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ επειδη για πρωτη φορα ειναι υποχρεος προς τούτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom