Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Η Αχτσιογλου αντιδρά σαν κακομαθημενο πεντάχρονο που της πήραν το αγαπημένο της παιχνίδι. Κακιασμένη ξινομουρα που χάνει την κούρσα και αδυνατεί να το δεχτεί.
Την έφτυσε και η Ακρίτα πριν λίγο, που στον πρώτο γύρο υποστήριξε την υποψηφιότητά της

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.768
Πόντοι
12.056
Πανε και οι πλημμυρες, παει και ο Βολος , πανε και τα καμμένα δάση , παει και η Λιβυη

Μονο Κασσελάκη παιζει το συστημα
ειπαμε οτι ο ελληνας τρωει οτι του σερβιρεις :wink:τα αλλα κανουν τζιζ :cool2:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Κάποιος μονδεράτορας να προσθέσει ερώτημα στο νήμα:
"Θα βγάλει Κυριακή ο σφύριζας????".
Όλες οι απαντήσεις δεκτές αρκεί να αναφέρονται οι κώλοι και τα βυζιά προηγούμενων δημοσκοπήσεων του σαη...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.334
Πόντοι
11.146
ερχομαστε πουτανες δεξιοι :rockon::rockon::rockon::rockon:

15357589.gif

tie-knot.gif
...νταξ΄τωρα κ εσυ! Περισσοτερο για εδω φερνει
e907cb82835338398d2d566ffe2e8545--female-halloween-costumes-halloween-.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Η Αχτσιογλου αντιδρά σαν κακομαθημενο πεντάχρονο που της πήραν το αγαπημένο της παιχνίδι. Κακιασμένη ξινομουρα που χάνει την κούρσα και αδυνατεί να το δεχτεί.
Την έφτυσε και η Ακρίτα πριν λίγο, που στον πρώτο γύρο υποστήριξε την υποψηφιότητά της
Σάπια καριολα ντυμένη με εναν μανδύα και καλά υποψήφιας αρχηγου
προσπαθει να μου ντυθει και corporate λες και ειναι καμια διευθυντρια της Εθνικης Τράπεζας

Που περιτριγυριζότανε απο μπαρμπαδια με στραβιά δόντια και πατσοκοιλιες μεσα στο κόμμα και εκανε την μαθητριουλα για να μαθει απο τους σαπιους

Στο υπογειο τωρα θα την κλεισουν σε κανα γραφειο να κοβει αποδειξεις για τις εισφορες; του κόμματος

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
προσπαθει να μου ντυθει και corporate λες και ειναι καμια διευθυντρια της Εθνικης Τράπεζας

Που περιτριγυριζότανε απο μπαρμπαδια με στραβιά δόντια και πατσοκοιλιες μεσα στο κόμμα και εκανε την μαθητριουλα για να μαθει απο τους σαπιους

Στο υπογειο τωρα θα την κλεισουν σε κανα γραφειο να κοβει αποδειξεις για τις εισφορες; του κόμματος
νομιζω πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανει ο Στεφ οταν βγει ειναι να την διαγραψει την χτικιαρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
και οπως λεει και ο Νταιμα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ...

η αληθεια ειναι αυτη που λεει η Εφη , ο αλλος ο Κεν-Κεν δεν εχει πει καμία θέση του σε πολιτικα πραγματα
Σε ολα ειναι με ατακες , κατω η δικαιοσυνη που δεν λειτουργει , σαπιοι οι δημοσιογραφοι , ολα στον λαο , εγω για σας πολεμάω , μαζι θα τα κερδισουμε ολα , για μια ελλαδα νέα , η ελλαδα ανηκει στους ελληνες κτλ
αναθεμα και αν εχει πει μια φορά μία θέση του

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ , το Εφακι να πάρει πουλο και να καθεται εκει στο γονατα των παππουδων μελων συριζαιων και να τις δινουν καραμελες για να τις χαϊδεύουν λιγο τα μαλλια μπας και νιωσουν κανα σκιρτημα στην πουτσα :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356

Πολύ λίγη. Απελπιστικά λίγη μην πω. Μιλάει και σε παίρνει ο ύπνος. Συνεχόμενες εκλογικές νίκες ΝΔ με αυτήν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εγώ γελάω με εκείνους που τους ενοχλούν τα Ελληνικά του Κασσελακη. Του Τσακαλώτου που χρειάζεσαι Linguaphone για να καταλάβεις τι λέει, τα 'χουν συνηθίσει φαίνεται.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Ειναι γνωστο πιά οτι ο Παππας εκανε τον λαγό εκ μέρους του Αλέξη
μεχρι να βγει σφήνα ο Κασσέλας :rockon::rockon:
χορεψε τους στο ταψι αλεξη τους ψευτομπολσεβικους που αφου λαδωσε το αντερο τους, τολμησαν να σε αμφισβητησουν :headbaning2::headbaning2:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
H ακριτα ετρεξε να γλυψει

Εντωμεταξυ ο κασελακης που τον παρουσιαζουνε μερικοι σαν τσιπρικο
Πριν λιγο καιρο εγραφε αρθρα που εκραζε τον τσιπρα και τον παρουσιαζε με τον τραμπ

Καπακι βαλτε και οτι βγηκε η γιαγια του σήμερα και ειπε οτι ολοι εκει στο σοι του κ ο κασελακης είναι νεοδημοκρατες:2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Πανε και οι πλημμυρες, παει και ο Βολος , πανε και τα καμμένα δάση , παει και η Λιβυη

Μονο Κασσελάκη παιζει το συστημα
ποτε επιασε φωτια και πλημμυρα τυπε? προ κασελακη? :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
H ακριτα ετρεξε να γλυψει

Εντωμεταξυ ο κασελακης που τον παρουσιαζουνε μερικοι σαν τσιπρικο
Πριν λιγο καιρο εγραφε αρθρα που εκραζε τον τσιπρα και τον παρουσιαζε με τον τραμπ

Καπακι βαλτε και οτι βγηκε η γιαγια του σήμερα και ειπε οτι ολοι εκει στο σοι του κ ο κασελακης είναι νεοδημοκρατες:2funny:
τυπε ο αλεξης κατι κασελακηδες τους εχει για κολατσιο :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
νομιζω πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανει ο Στεφ οταν βγει ειναι να την διαγραψει την χτικιαρα
Ναι ρε μαλακα , ΧΤΙΚΙΟ εντελως .. τα εχω πει εξάλλου

Το κακό ομως ειναι οτι ο Κασσελας θα παιξει προφιλ ολοι ενωμένοι κ'ετσι ναπουμε και θα την κρατησει για να δειξει οτι ειναι ΕΝΩΤΙΚΟΣ

Οπως και το γνωστο κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους ακομα πιο κοντα .. ( γιατι νομιζεις σε εχω εγω απο κοντα εσενα γαμιολη Βασιλοφρων)
Καλυτερα να την διπλαρωσει να της πουλησει παπατζα τυπου Εφουλα μου εισαι μεγάλο asset για το κομμα και ετσι
και να την εχει παντου διπλα του να την ξεφτιλιζει με την πρωτη ευκαιρια .. ξερεις του τυπου -Εφη θα παραγγειλεις καφεδάκια ;; μπορεις να φερεις νερα , και τετοια :rockon::rockon:
Ωστε να φυγει μονη της , και να δειξει στους αλλους ο Κασσελας , ειδατε τι καριολα ηταν ; της ανοιξα την αγκαλια μου και αυτη εφυγε , ειχε αλλου σκοπους , να μας διχασει :rockon::rockon:

ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :rockon::rockon::rockon:

OP
OP
Οξαποδω

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ο Κασσελάκης δεν θα είχε καμία τύχη για την προεδρία του συριζα αν δεν έμοιαζε με τον Τζέημς Μποντ, αλλά ήταν κακοχυμένος, δύσμορφος, και με δεδομένο ότι είναι παντρεμένος με αμερικανό νοσοκόμο.
Η εμφάνισή του και οι επικοινωνιακές του δεξιότητες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την ανάδειξή του.
Επίσης, το επαγγελματικό - οικονομικό - οικογενειακό του ιστορικό δεν παραπέμπει σε αριστερό, άρα ο κόσμος του συριζα το έχει πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να έρθει ο κομμουνισμός και ότι η χώρα έχει αμετάβλητη πορεία για σύγκλιση με τις κανονικές χώρες της ΕΕ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Παιχνιδια εξουσιας θελει τωρα με την Εφη να παιξει ο Κασσελας , να την κανει να θελει να παρει κανα στυλο Bic και να το καρφωσει στην καρωτιδα της :rockon::rockon::rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Ο Κασσελάκης δεν θα είχε καμία τύχη για την προεδρία του συριζα αν δεν έμοιαζε με τον Τζέημς Μποντ, αλλά ήταν κακοχυμένος, δύσμορφος, και με δεδομένο ότι είναι παντρεμένος με αμερικανό νοσοκόμο.
Η εμφάνισή του και οι επικοινωνιακές του δεξιότητες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την ανάδειξή του.
Επίσης, το επαγγελματικό - οικονομικό - οικογενειακό του ιστορικό δεν παραπέμπει σε αριστερό, άρα ο κόσμος του συριζα το έχει πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να έρθει ο κομμουνισμός και ότι η χώρα έχει αμετάβλητη πορεία για σύγκλιση με τις κανονικές χώρες της ΕΕ.
Ε καλα ρε τυπε ,αυτο εννοειτε. Αν ηταν αλλιως θα πηγαινα και εγω για προεδρος :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom