Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Διάβασα κάπου ότι αν βγει ο Κασελ, επειδή δεν είναι βουλευτής, σκέφτονται να ζητήσουν απο τους πρώτους 8 βουλευτές επικρατείας να παραιτηθούν για να μπει στη Βουλή ως 9ος.

Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μου απαντήσει υπεύθυνα και με κάθε υπευθυνότητα, αν όντως έχει εξεταστεί αυτό σαν σκέψη;;;
Είπαν ότι θα προσπαθήσουν να ζητήσουν να γίνει βουλευτής με ποσόστωση ψηφων εξωτερικού.
Τους ενημερωσαν ότι δεν προβλέπεται, παρόλο που είναι ασαφής η διατύπωση στο σημείο αυτό, συνεπώς έχουν μόνο την επιλογή των παραιτήσεων των από πάνω του.
Ο Ηλιόπουλος πιέζεται να παραιτηθεί και από το Χάρβαρντ και από το ΣΥΡΙΖΑ.

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
359
Πόντοι
21
Δηλαδή με πάνω από 2 ευρώ την βενζίνη και τον λογαριασμό της ΔΕΗ στα 300 ευρώ, τα φάρμακα τα μισά αγορασμένα από την τσέπη μας και τους γιατρούς όλους ιδιωτικούς μας λες ότι τα 60 ευρώ τον μήνα είναι καλά; Στους δημόσιους υπαλλήλους κάνανε περικοπές της τάξης του 40% στο μισθό, τα ίδια και στους συνταξιούχους και μου λες ότι τα ψίχουλα είναι καλά;
Ναι φίλε τα θεωρούν καλά για αυτό πήρανε 41 και εσείς 17 γιατί δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα,δες τι εισφορές πληρώνουν οι ΕΕ με ΝΔ και τι με ΣΥΡΙΖΑ αν έχεις επαφή με την αγορά,στο έγραψα στο τέλος της ημέρας αυτά μένουν και τίποτα άλλο, εσείς νομίζατε ότι θα κυβερνουσατε με Μητσοτάκη Γαμιεσαι και ο Κούλης είναι γκαντεμης

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.499
Πόντοι
206
Φιλε η ΝΔ μετα απο 10+ χρονια ανακοινωσε αυξησεις σε δημοσιους σχεδον ενα μισθο,εχει δωσει ηδη μια μονιμη αυξηση σε συνταξιουχους μετα απο 10+χρονια(την οποια δεν εκανε αυτη,ηταν μνημονιακο μετρο αλλα στο τελος της μερας μενει οτι εγινε επι ΝΔ) και θα ξαναδωσει παλι φετος αυξηση στους συνταξιουχους....αυτα μενουν και οχι τα ατυχηματα καλως η κακως αντε να πεις στον 70αρη που ειδε αυξηση πρωτη φορα στη ζωη του να μη ψηφισει ΝΔ γιατι πεθαναν στο τραινο 60 ατομα μερικα χρονια πριν η δεν εγιναν αντιπλημυρρικα στη Θεσσαλια...στη πουτσα του ο Μητσοτακης του εκανε αυξηση και αυτο μενει
Eντάξει ίσως δεν κατάλαβα σωστά αρχικά αυτά που είπες και σου ζητώ συγγνώμη, αλλά να διαχωρίζεις τους ηλικιωμένους οι οποίοι (οι μισοί όχι όλοι) ζουν σε μια άλλη, περασμένη εποχή και γελοιοποιούνται λέγοντας ''μας έδωσε αύξηση 1,76 ευρώ'' ή τους δημόσιους υπαλλήλους που πήραν την γελοία αύξηση των 60 ευρώ γιατί αποκαλύφθηκε ότι τα ποσοστά της ΝΔ στο δημόσιο έχουν φτάσει αυτά του ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Οι ισχυροί της Δύσης δεν διαχωρίζουν μεταξύ δημόσιων ή ιδιωτικών υπαλλήλων ή συνταξιούχων, γιατί θέλουν να πάρουν μέχρι και την τελευταία δεκάρα από τις τσέπες μας. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από οποιοδήποτε κόμμα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.854
Πόντοι
216
Είπαν ότι θα προσπαθήσουν να ζητήσουν να γίνει βουλευτής με ποσόστωση ψηφων εξωτερικού.
Τους ενημερωσαν ότι δεν προβλέπεται, παρόλο που είναι ασαφής η διατύπωση στο σημείο αυτό, συνεπώς έχουν μόνο την επιλογή των παραιτήσεων των από πάνω του.
Ο Ηλιόπουλος πιέζεται να παραιτηθεί και από το Χάρβαρντ και από το ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο χαμηλά και να νομίζω ότι έχουν πέσει, πάντα θα υπάρχει ένα σκαλί ακόμα γι' αυτούς. Και δεν κωλώνουν να το κατέβουν ρε φίλε. Δεν κωλώνουν.
Εντυπωσιακό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Όσο χαμηλά και να νομίζω ότι έχουν πέσει, πάντα θα υπάρχει ένα σκαλί ακόμα γι' αυτούς. Και δεν κωλώνουν να το κατέβουν ρε φίλε. Δεν κωλώνουν.
Εντυπωσιακό.

Ειναι ανεξαρτητο απο κομμα αυτο
Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικό γι αυτους
ειτε Συριζα , ειτε ΝΔ , ειτε Κιναλ Πασοκ πως στο πουτσο λέγονται

Εδω σε κυβερνησεις που κρατάνε λιγο, υπηρεσιακη πως λεγετε και τρεχουν να σφηνωσουν στην Βουλη σαν υπαλληλους τα παιδιά τους ..
τι μου λες τωρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.935
Πόντοι
19.795

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Εντυπωσιακό.
Το ότι τους είπαν ότι αντικατασταση Ηλιοπουλου-Κασσελακη δεν προβλέπεται, δε σημαίνει ότι αποφάσισαν τις ομαδικές παραιτήσεις. Απλά τους έδωσαν τη μόνη διαθέσιμη επιλογή από το Υπουργείο.
Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν το επέλεγαν.
Οκ Επικρατείας είναι αλλά υπάρχουν και κάποιοι άγραφοι κανόνες.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.731
Πόντοι
18.496
Με Τσίπρα προεδρο δημοκρατίας που θα τον προτείνει ο Μητσοτάκης για να τον βγάλει οριστικά εκτός.
δεν θα το αντεξω αυτο ρε πουστη μου,μετα τη σακελλαροπουλαινα θα φαμε την τσιπραινα...??????

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Και γιατί να μην βάλει τον ΓΑΠ που αρέσει και στον @Κώστας Λαδάκης ;

Μπρρρρρρρρρρρρρ !

Τον έχω γνωρίσει τον ΓΑΠ στο Νέο Ψυχικό σε καφετέρια
το 2005 περίπου, και ο τύπος είναι πονηρός Γκούφυ
Μακριάααααααααααα !
Χωρίς γενικές γνώσεις, στην κοσμάρα του, ξεροκέφαλος,
διπρόσωπος, άρρωστος με το χρήμα, και ΑΧΡΗΣΤΟΣ !

Οι πολιτικοί είναι μαριονέτες των υπερ-πλουσίων
που έχουν τα ΜΜΕ και είναι κακοποιοί.
Μας κυβερνούν άπληστοι υπερ-πλούσιοι γκάνγκστερς
που είναι σκουλίκια στην ψυχή, δεν είναι καν αντρειωμε΄νοι .
Σκουληκοκρατία έχουμε, υπερ-πλουσιοκρατία, τραπεζοκρατία,
παρασιτοκρατία, αναξιοκρατία και ηλιθιοκρατία

40313622_1384767828326042_5818734698058219520_n.jpg

Ο Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πατριώτης και καλό παιδί,
αλλά τον εκβίαζαν διότι είναι ΓΚΕΪ .
Επίσης, καταχρέωσε την Ελλάδα, διότι δεν είχε ήξερε οικονομικά,
ήταν δικηγόρος, και οι σύμβουλοί του τον έκαψαν.
Πάντως ήταν συμπαθητικός.
Ας έρθει ένας πραγματικά πετυχημένος επιχειρηματίας
από τις ΗΠΑ , ελληνικής καταγωγής, να γίνει πρωθυπουργός.
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι επαγγελματίες μιζαδόροι, κλέφτες
και κακοί άνθρωποι οι πιο πολλοί.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Πόσοι κρυφοί παντρεμένοι και μη λέτε να αναθεώρησαν τα life choices τους ύστερα από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική ζωή του Κασσελάκη?

Πιστεύω θα έχουμε ομαδικές καταθλιψάρες. Σου λέει ο άλλος ελεύθερα μου βγάζει στο πανελλήνιο τον γκόμενο και γω καταπιεσμένος να ζω στη σκιά όταν θα μπορούσα να γλεντάω με τον παιδαρά μου ελεύθερα και ανοιχτά.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Μπρρρρρρρρρρρρρ !

Τον έχω γνωρίσει τον ΓΑΠ στο Νέο Ψυχικό σε καφετέρια
το 2005 περίπου, και ο τύπος είναι πονηρός Γκούφυ
Μακριάααααααααααα !
Χωρίς γενικές γνώσεις, στην κοσμάρα του, ξεροκέφαλος,
διπρόσωπος, άρρωστος με το χρήμα, και ΑΧΡΗΣΤΟΣ !

Οι πολιτικοί είναι μαριονέτες των υπερ-πλουσίων
που έχουν τα ΜΜΕ και είναι κακοποιοί.
Μας κυβερνούν άπληστοι υπερ-πλούσιοι γκάνγκστερς
που είναι σκουλίκια στην ψυχή, δεν είναι καν αντρειωμε΄νοι .
Σκουληκοκρατία έχουμε, υπερ-πλουσιοκρατία, τραπεζοκρατία,
παρασιτοκρατία, αναξιοκρατία και ηλιθιοκρατία

40313622_1384767828326042_5818734698058219520_n.jpg

Ο Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πατριώτης και καλό παιδί,
αλλά τον εκβίαζαν διότι είναι ΓΚΕΪ .
Επίσης, καταχρέωσε την Ελλάδα, διότι δεν είχε ήξερε οικονομικά,
ήταν δικηγόρος, και οι σύμβουλοί του τον έκαψαν.
Πάντως ήταν συμπαθητικός.
Ας έρθει ένας πραγματικά πετυχημένος επιχειρηματίας
από τις ΗΠΑ , ελληνικής καταγωγής, να γίνει πρωθυπουργός.
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι επαγγελματίες μιζαδόροι, κλέφτες
και κακοί άνθρωποι οι πιο πολλοί.

Δηλαδή θα ρίξεις Barbie Kasselaki τύπε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.202
Πόντοι
3.466
Πόσοι κρυφοί παντρεμένοι και μη λέτε να αναθεώρησαν τα life choices τους ύστερα από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική ζωή του Κασσελάκη?

Πιστεύω θα έχουμε ομαδικές καταθλιψάρες. Σου λέει ο άλλος ελεύθερα μου βγάζει στο πανελλήνιο τον γκόμενο και γω καταπιεσμένος να ζω στη σκιά όταν θα μπορούσα να γλεντάω με τον παιδαρά μου ελεύθερα και ανοιχτά.
Με πρωτο απο ολους ο Κουλης....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ναι βρε παιδι μου, αλλά απο τοτε που δηλωσε υποψηφιοτητα, όποτε βγαινει και μιλαει, μου βγαζει κατι σε θλιψη, σε κακομοιριά. Σχεδον τη λυπαμαι, νιωθω οτι θελω να της χαιδεψω τα μαλλια και να της πω "κανε κουραγιο". Δεν προχωραει ετσι το πραγμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δειξε λιγο κατανοηση. Εχει συντροφο τον Τζανακοπουλο, ποσα να αντεξει πια η καημενη

Για δες το βιογραφικό της Έφης τύπε ...

"Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου" ....

Βασίλης Σκουρής και Σπύρος Φλωγαίτης την στήριξαν στα πρώτα της βήματα, αμφότεροι κοντά στην ΝΔ και τον Καραμανλή, αλλά ας μην ανακατεύουμε το παρελθόν ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ο κάτωθι επαγγελματίας "αναρχοσυνδικαλιστής-αντίφα" καθημερινά σπάει αρχίδια στο κόκκινο 105,5 FM που τσίμπησε (μεροκαματάκι)στασίδι
υπέρ του Κλασελάκη ..τι ΄χες Γιάννκη τι είχα πάντα μές στη κοπριά κ τη λαμογιά :confused:
Εφάρα βάστα γερά σκίσε τα πουσταριά :rockon:

https://voicenews.gr/αυτοί-είναι-οι-αναρχικοι-στηρίζουν-τ/#

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom