Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.067
- Πόντοι
- 3.656
εγώ όμως κάποια μέρα θα κυβερνήσωομοίως για την αφεντομουτσουνιά μου αλλά δεν το κόβω
εγώ όμως κάποια μέρα θα κυβερνήσωομοίως για την αφεντομουτσουνιά μου αλλά δεν το κόβω
να με βάλεις υπουργό εθνικής αμύνηςεγώ όμως κάποια μέρα θα κυβερνήσω
είναι ακριβή θέση κάνε προσφορά με 150% υπερκοστολόγηση τουλάχιστοννα με βάλεις υπουργό εθνικής αμύνης
θα κυβερνήσεις με αξιοκρατία και ΤΟ ΑΞΙΖΩ.είναι ακριβή θέση κάνε προσφορά με 150% υπερκοστολόγηση τουλάχιστον
θα βάλω σε όλες τις θέσεις τους λακέδες της νέας δημοκρατίας που έχουμε στο σαιτ για να τους κάνω ότι θέλω και να είμαι σίγουρος ότι δε θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι πέρα από το ξεροκόμματο που θα τους πετάωθα κυβερνήσεις με αξιοκρατία και ΤΟ ΑΞΙΖΩ.
να βάλεις τον αντισθένη στο πολιτισμού.
και τον χελ στη γεν. γραμματεία αθλητισμού. θα λάμψει
καντίνες για όλους μην ξεχάσεις !!θα σας φορολογώ και τα υπερκέρδη κιόλας για να μην φωνάζουν οι κνήτες του σαιτ όπως ο ζανκλόντ ότι πεθαίνουν από την πείνα να κάθονται και αυτοί στα αυγά τους
θα σας ταράξω στην νομιμότητα
Εισηγούμαι παντσετα με μπούκοβο στο menu για να πιάσω τους Βόρειους...και προσθέτω και καρότο με λάχανο για να προσέλκυσουμε και τους Αθηνεζους.καντίνες για όλους μην ξεχάσεις !!
Τόσο καλός εφοπλιστής ο κύριος που ζητάει τα λεφτά των άλλων επειδή ο ίδιος δεν έχει δικά του !Stefanos Kasselakis & Tyler McBeth's Wedding Website - Honeyfund
Check out Stefanos Kasselakis & Tyler McBeth's wedding website and registry on Honeyfund! See wedding details and browse their registry. August 30th, 2024 - Chaniawww.honeyfund.com
Τύποι μου, βοηθήστε τα παιδιά να στήσουν το σπιτικό τους.
Εδωσε απαντηση σε αυτο στο και στο ινσταΤόσο καλός εφοπλιστής ο κύριος που ζητάει τα λεφτά των άλλων επειδή ο ίδιος δεν έχει δικά του !
Μαλακά πάμε καλά ; Θέλει να κυβερνήσει αυτό το πράγμα ; Να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λες " ζητιανεύω να πάω με το γκόμενο μήνα του μέλιτος ". Καλά κρασιά ...
Άμα δεν ήταν τελείως βούρλα οι ζαιοι θα έλεγα πως είναι βαλτός από τη ΝΔ αλλά με αυτά που έχω δει από δαύτους δε ξέρω.
Και τι είπε ;Εδωσε απαντηση σε αυτο στο και στο ινστα
Μπες τουιτερ ινστα η φεις να δεις ρε μπροΚαι τι είπε ;
Τύπε μου ξέρεις από Κρητικό γλέντι; 4 μέρες και 4 νύχτες! Έχουν έξοδα τα παιδιά!Τόσο καλός εφοπλιστής ο κύριος που ζητάει τα λεφτά των άλλων επειδή ο ίδιος δεν έχει δικά του !
Μαλακά πάμε καλά ; Θέλει να κυβερνήσει αυτό το πράγμα ; Να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λες " ζητιανεύω να πάω με το γκόμενο μήνα του μέλιτος ". Καλά κρασιά ...
Άμα δεν ήταν τελείως βούρλα οι ζαιοι θα έλεγα πως είναι βαλτός από τη ΝΔ αλλά με αυτά που έχω δει από δαύτους δε ξέρω.