Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.404
Πόντοι
2.846
είναι ακριβή θέση κάνε προσφορά με 150% υπερκοστολόγηση τουλάχιστον
θα κυβερνήσεις με αξιοκρατία και ΤΟ ΑΞΙΖΩ.
να βάλεις τον αντισθένη στο πολιτισμού.
και τον χελ στη γεν. γραμματεία αθλητισμού. θα λάμψει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
θα κυβερνήσεις με αξιοκρατία και ΤΟ ΑΞΙΖΩ.
να βάλεις τον αντισθένη στο πολιτισμού.
και τον χελ στη γεν. γραμματεία αθλητισμού. θα λάμψει
θα βάλω σε όλες τις θέσεις τους λακέδες της νέας δημοκρατίας που έχουμε στο σαιτ για να τους κάνω ότι θέλω και να είμαι σίγουρος ότι δε θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι πέρα από το ξεροκόμματο που θα τους πετάω :coffee:

όλοι εσείς αν θέλετε κομμάτι από την πίτα θα σας ανοίξω εταιρείες να σας δίνω δουλειές και αναθέσεις και θα έρχεστε κάθε μήνα στο γραφείο μου να μου ακουμπάτε το εργόσημο

θα σας φορολογώ και τα υπερκέρδη κιόλας για να μην φωνάζουν οι κνήτες του σαιτ όπως ο ζανκλόντ ότι πεθαίνουν από την πείνα να κάθονται και αυτοί στα αυγά τους

θα σας ταράξω στην νομιμότητα :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.404
Πόντοι
2.846
θα σας φορολογώ και τα υπερκέρδη κιόλας για να μην φωνάζουν οι κνήτες του σαιτ όπως ο ζανκλόντ ότι πεθαίνουν από την πείνα να κάθονται και αυτοί στα αυγά τους

θα σας ταράξω στην νομιμότητα :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
καντίνες για όλους μην ξεχάσεις !! :rockon::rockon:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
:coffee:

Αν και τέτοια ώρα θα με πάει πριονοκορδέλα............

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ti δουλειά έχει η Τσυριζαια Τζακρη μπροστά μπροστά στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο;
Είναι θρησκευόμενη πασοκογενης η αθεη που απλώς εκτελεί αναγκαστικά τον θεσμικό της ρόλο για να δηλωσει παρουσία;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
καντίνες για όλους μην ξεχάσεις !! :rockon::rockon:
Εισηγούμαι παντσετα με μπούκοβο στο menu για να πιάσω τους Βόρειους...και προσθέτω και καρότο με λάχανο για να προσέλκυσουμε και τους Αθηνεζους.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Συνεχίζουν να τους λείπουν τα λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ, από ότι φαίνεται. Είναι όμως συνάμα και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βάλουν τα οικονομικά τους σε μια τάξη.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946

Τύποι μου, βοηθήστε τα παιδιά να στήσουν το σπιτικό τους.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456

Τύποι μου, βοηθήστε τα παιδιά να στήσουν το σπιτικό τους.
Τόσο καλός εφοπλιστής ο κύριος που ζητάει τα λεφτά των άλλων επειδή ο ίδιος δεν έχει δικά του !

Μαλακά πάμε καλά ; Θέλει να κυβερνήσει αυτό το πράγμα ; Να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λες " ζητιανεύω να πάω με το γκόμενο μήνα του μέλιτος ". Καλά κρασιά ...

Άμα δεν ήταν τελείως βούρλα οι ζαιοι θα έλεγα πως είναι βαλτός από τη ΝΔ αλλά με αυτά που έχω δει από δαύτους δε ξέρω.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
522
Πόντοι
81
Τόσο καλός εφοπλιστής ο κύριος που ζητάει τα λεφτά των άλλων επειδή ο ίδιος δεν έχει δικά του !

Μαλακά πάμε καλά ; Θέλει να κυβερνήσει αυτό το πράγμα ; Να είσαι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λες " ζητιανεύω να πάω με το γκόμενο μήνα του μέλιτος ". Καλά κρασιά ...

Άμα δεν ήταν τελείως βούρλα οι ζαιοι θα έλεγα πως είναι βαλτός από τη ΝΔ αλλά με αυτά που έχω δει από δαύτους δε ξέρω.
Εδωσε απαντηση σε αυτο στο και στο ινστα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946

Τύπε μου ξέρεις από Κρητικό γλέντι; 4 μέρες και 4 νύχτες! Έχουν έξοδα τα παιδιά!

Προσοχή, δέχονται ΜΟΝΟ τα εξής ποσά: 100, 250 ή 500 $. Η πλεμπα απορρίπτεται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
522
Πόντοι
81
Καηκε στην Αττικη μια περιοχη στο μεγεθος του Παρισιου και ασχολουμαστε με το πως θα παρει λεφτα απο τους καλεσμενους του ο Κας αν θα τα παρει παραδοσιακα σε φακελο η μεσω ιντερνετ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom