Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επί λέξει οξύνοια σημαίνει και απαντώ οχι γιατί δεν το γνωρίζω ή δεν μπορώ να το βρω, αλλά επειδή εγώ άρχισα το θέμα , με ενοχλεί να χρησιμοποιούμε αγγλικές λέξεις οταν υπάρχουν ελληνικές (δήθεν γιατί έχουμε την γνώση) και πολλές φο΄ρες τις χρησιμοποιούμε χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνουν.
Και εισπράτουμε και ειρωνία
Εννοειται οτι ειναι απαραδεκτο.
Εγω οταν αντιληφθω ανθρωπο να μιλαει με αγγλικους ορους, του κοβω την καλημερα.
Ειναι προφανης η προθεση του να με υποτιμησει ή να με τσεκαρει. Να παει να γαμηθει λοιπον.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Εννοειται οτι ειναι απαραδεκτο.
Εγω οταν αντιληφθω ανθρωπο να μιλαει με αγγλικους ορους, του κοβω την καλημερα.
Ειναι προφανης η προθεση του να με υποτιμησει ή να με τσεκαρει. Να παει να γαμηθει λοιπον.

Μαλάκα τι κομπλεξάρες άτομα είναι όσοι πιστεύουν αυτό ζώντας στην μικροκοσμάρα τους.

Στα αρχίδια μου να τσεκάρω ή να υποτιμήσω. Στα Αγγλικά κυρίως σκέφτομαι. Προφορικά μου είναι υπέρβαση να μην μου ξεφύγουν Αγγλικά.

Εγώ να δεις αν γνωρίσω τέτοια ανασφαλή καρακομπλεξικά άτομα στην έξω ζωή παίζει να το γυρίζω μόνο στα Αγγλικά (το έχω κάνει 2 φορές με φουλ γέλιο).

Double down το λέμε στο χωριό μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Α κατάλαβα από τους τύπους που προσεύχονται κάθε μέρα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ 3ος γιατί τρέμουν μήπως πάρει τον μπούλο ο κούλης από τον γκέι πρόεδρα μελλοντικά.

Τα αρχίδια του θα πάρετε. Με πρώτό βήμα τις ευρωεκλογές.
Τύπε, φαίνεσαι εξίσου βλάκας με τον ζανκλαν, μην το πάρεις στραβά, προς τιμή σου το λεω. :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μαλάκα τι κομπλεξάρες άτομα είναι όσοι πιστεύουν αυτό.

Στα αρχίδια μου να τσεκάρω ή να υποτιμήσω. Στα Αγγλικά κυρίως σκέφτομαι. Προφορικά μου είναι υπέρβαση να μην μου ξεφύγουν Αγγλικά.

Εγώ να δεις αν γνωρίσω τέτοια ανασφαλή καρακομπλεξικά άτομα στην έξω ζωή παίζει να το γυρίζω μόνο στα Αγγλικά (το έχω κάνει 2 φορές με φουλ γέλιο).
Σιγα ρε θεια απο το Σικαγο

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Σιγα ρε θεια απο το Σικαγο

Έλα μαρή βλαχάρα που ζεις στην μικροαστική κοσμάρα σου και νομίζεις περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου επειδή δεν ανέχεσαι κάποιος να κάνει χρήση Αγγλικού όρου.

Γιούχο που θα σου έκανα από κοντά. Θα σου έμενε αξέχαστο.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.614
Πόντοι
1.056
Μαλάκα τι κομπλεξάρες άτομα είναι όσοι πιστεύουν αυτό ζώντας στην μικροκοσμάρα τους.

Double down το λέμε στο χωριό μου.
Αυτό , με όλη την αγάπη μου, είναι το πρόβλημα . Οτι σκέπτεσαι κυρίως Αγγλικά. Αν δεν το καταλαβαίνεις, κρίμα.
ΣΤην Ελλάδα ζούμε , όλοι μιλάμε στους ξένους για το πνεύμα , την ιστορία κλπ της χώρας . Δεν γίνεται να σκεπτόμαστε αγγλικά.

Σε λίγο στο γραφείο, ο ceo θα λέει στην γραμματέα του, "Αννα, my coffee please ..."

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Αυτό , με όλη την αγάπη μου, είναι το πρόβλημα . Οτι σκέπτεσαι κυρίως Αγγλικά. Αν δεν το καταλαβαίνεις, κρίμα.
ΣΤην Ελλάδα ζούμε , όλοι μιλάμε στους ξένους για το πνεύμα , την ιστορία κλπ της χώρας . Δεν γίνεται να σκεπτόμαστε αγγλικά.

Σε λίγο στο γραφείο, ο ceo θα λέει στην γραμματέα του, "Αννα, my coffee please ..."

Μπορεί να σκέφτομαι κυρίως Αγγλικά αλλά είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.614
Πόντοι
1.056
Μπορεί να σκέφτομαι κυρίως Αγγλικά αλλά είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού.
Σκέψου όπως θέλεις, στο σαλόνι και στο λιμάνι , αλλά εδώ είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα, οπότε μιλάμε Elinikos

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Έχεις μια συνομωσιολογική τάση ε?

Από ποιον τέθηκε χαμηλά ο πήχης? Εκ των πραγμάτων και εξ αρχής υπαρξιακό αγώνα έκανε και κάνει ο Κασσελάκης. Να είναι καλά τα γίδια που διέσπασαν τον ΣΥΡΙΖΑ και η κουλική προπαγάνδα χεράκι χεράκι.

Έ ότι όλους αυτούς και θα τους νικήσει (νεάρ) και θα τους διαψεύσει (κούλης) είναι από τα στοιχεία που θα δικαιώσουν το γνωμικό του Γκάντι στο πρόσωπο του.
Ρε κεφάλα, κανείς αγώνα να μας πείσεις ότι ο γάτας ο γκεουλας διέλυσε το μπουρδελο του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα γράφεις αυτό;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Εδώ είναι δημοκρατία my dear bitch friend.

so fuck the hell off
Πρέπει το επίπεδο βλακείας σου να κυμαίνεται μεταξύ ζανκλαν και τονυχχχ. Ή να ισούται με τοι άθροισμα των άλλων δυο.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Έλα μαρή βλαχάρα που ζεις στην μικροαστική κοσμάρα σου και νομίζεις περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου επειδή δεν ανέχεσαι κάποιος να κάνει χρήση Αγγλικού όρου.

Γιούχο που θα σου έκανα από κοντά. Θα σου έμενε αξέχαστο.
by the way ωραιο το προεκλογικο σποτ στου ΣΥΡΙΖΑ .Νομιζεις οτι εχουμε εθνικες εκλογες με αναγγελια παροχων .
Οτι φανει του λωλοστεφανη !!!!

Λετ μεικ ΣΥΡΙΖΑ κριετ αγκεν

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
by the way ωραιο το προεκλογικο σποτ στου ΣΥΡΙΖΑ .Νομιζεις οτι εχουμε εθνικες εκλογες με αναγγελια παροχων .
Οτι φανει του λωλοστεφανη !!!!

Λετ μεικ ΣΥΡΙΖΑ κριετ αγκεν

Πες, πες, με χρόνια και καιρούς μπορεί να πιάσει η μέθοδος πάλι.

Να ξεχαστεί ο μέσος Έλληνας και να νομίσει, ότι με το που θα έρθει «η αλλαγή» με τον Σύριζα,
θα φάει με χρυσά κουτάλια.

:—)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Γιωργος Παπανδεου;

Μπα, όταν έρθει η ώρα θα χρειάζονται κάποιον πιο φρέσκο. Τον Γιώργη τον φυλάνε για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάποτε. :)

Στις Ευρωεκλογές του 2019 είχε σχετικά χαμηλό ποσοστό το ΠΑΣΟΚ, και λογικά θα το ξεπεράσει. Οπότε χλωμό το να προκύψει μεγάλο θέμα τώρα.

scorpiomba

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Και που να δεις όταν σκάσουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που θα τον δίνουν στο 20%.

Η ακόμα καλύτερα όταν στην κάλπη θα ξεπερνάει το 23% του ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Όχι case study αλλά για ρεκόρ γκίνες στην αντοχή προπαγάνδας τον βλέπω.
Γιατί ως γνωστόν, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρέυεται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάποτε η αριστερά εδω μεσα εκπροσωπειτο απο τον πορνόπαπο, τον υπερπόντικα, τον φεθρυ. Ακομη και τον Τόνυ.

Σημερα εχουμε Ζαν Κλωντ και Λεγκολας.
Μιλαμε για απιστευτη μεταλλαξη και καταπτωση.

Αναρωτιεμαι αν ο Πορνοπαπος στηριζει και σημερα Συριζα.
Το θεωρω επιεικως αδιανοητο.
Ο σημερινος Συριζα αρμοζει μονο σε Λέγκολες και Ζανκλώντηδες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom