LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 506
- Πόντοι
- 96
Πέρνα ξανά το 2070.μακαρι αφανισμο στον συριζα!
Τώρα δώσαμε.
Πέρνα ξανά το 2070.μακαρι αφανισμο στον συριζα!
Οκ, με κάλυψες. Βάζεις ταπέλες στους άλλους γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Το απόλυτο κενό. Όλα για την καρέκλα.
Για τα αποτελέσματα, νάσαι σίγουρος οτι είτε 25 πάρει είτε 16 είτε 12 , κερδισμένος θα λέει οτι είναι..... Μόνος σου το είπες , ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν για νομοψήφιο. Άρα κερδισμένος θα λέει οτι είναι.
Απο απρόβελπτους ΣΥΡΙΖαίους τους είδαμε. Τα ίδια λέγατε και για τον master της θεωρίας παιγνίων που θα τους ζάλιζε αλλά ..... μνημόνιο.... Αρε Βαρουφάκαρε
Ναι. Επίτηδες τέθηκε ο πήχης χαμηλά για τον Κασσελάκη, ώστε να αντέξει, όποιο ποσοστό κι αν πάρει.
Κανονικά, μετά από πέντε χρόνια αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Σύριζα θα έπρεπε να προσδοκεί να αυξήσει το ποσοστό του στις Ευρωεκλογές κατά πέντε ως επτά μονάδες παραπάνω από το 23% των Ευρωεκλογών του 2019.
Εχεις ακούσει τίποτα σαφές απο τον ΣΥΡΙΖΑ για να ακούσεις και ποσοστό???Ναι. Επίτηδες τέθηκε ο πήχης χαμηλά για τον Κασσελάκη, ώστε να αντέξει, όποιο ποσοστό κι αν πάρει.
Κανονικά, μετά από πέντε χρόνια αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Σύριζα θα έπρεπε να προσδοκεί να αυξήσει το ποσοστό του στις Ευρωεκλογές κατά πέντε ως επτά μονάδες παραπάνω από το 23% των Ευρωεκλογών του 2019.
Έχεις μια συνομωσιολογική τάση ε?
Από ποιον τέθηκε χαμηλά ο πήχης? Εκ των πραγμάτων και εξ αρχής υπαρξιακό αγώνα έκανε και κάνει ο Κασσελάκης. Να είναι καλά τα γίδια που διέσπασαν τον ΣΥΡΙΖΑ και η κουλική προπαγάνδα χεράκι χεράκι.
Έ ότι όλους αυτούς και θα τους νικήσει (νεάρ) και θα τους διαψεύσει (κούλης) είναι από τα στοιχεία που θα δικαιώσουν το γνωμικό του Γκάντι στο πρόσωπο του.
Εχεις ακούσει τίποτα σαφές απο τον ΣΥΡΙΖΑ για να ακούσεις και ποσοστό???
Χθες άκουσα την Κασιμάτη που είπε οτι στόχος είναι η ανατροπή. Γενικό και αόριστο χρονικά.
Την ρώτησαν, πως θα γίνει η ανατροπή με αυτές τις δημοσκοπήσεις (ΝΔ 33 ΣΥΡΙΖΑ 17) και είπε θα δούμε, δεν βάζουμε ποσοστό.
Μπορεί κάτι τέτοιο ο "αλήτης" (εισαγωγικά τα βλέπετε) που πήγε στα ανάπηρα παιδιά και πήδαγε τα κάγκελα αντί να κάτσει ακίνητος μπροστά στο πρόβλημα της φύσης!!!!!!!!!!!!!
Ευλογία είναι για τον Κυριάκο ο Στέφανος. Η ΝΔ θα κυβερνά ως το 2030 τουλάχιστον.
Στανταράκι. «Είπαμε, ξείπαμε, σκατά στην κουβέντα μας», ό,τι ακούσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
Εντάξει δεν ξέρω το πολιτικό acumen σου αλλά να σε πάω ένα στοίχημα οτι αν πάει καλά στις ευρωεκλογές στις επόμενες βουλευτικές θα νικήσει τον κούλη?
Με συγχωρείς αλλά γιατί θεωρείς οτι πρέπει να γνωρίζει κάποιος το acumen και τα αλλά αγγλικά που πετάς μέσα στην Ελληνική πρόταση.Εντάξει δεν ξέρω το πολιτικό acumen σου αλλά να σε πάω ένα στοίχημα οτι αν πάει καλά στις ευρωεκλογές στις επόμενες βουλευτικές θα νικήσει τον κούλη?
Να περιμένουμε αν θα κερδίσει ο Τραμπ ή ο Μπάϊντεν, και βλέπουμε.
Ο Κασσελάκης θα εκλεγεί, όταν θα είναι η ώρα να σκάσει μια πρωτόγνωρη κρίση στα χέρια του. Αν θα είναι το 2027 ή το 2030 ή και αργότερα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Το σύστημα κοιτάει, τι συμφέρει πότε.
όλα καλά και άγια. Τίποτα αρνητικό δεν έχει ο Κασελάκης???Η Ελλάδα δεν ξαναβιώνει '''πρωτόγνωρη'' κρίση εκτός αν μιλάμε για γεγονός παγκοσμίων διαστάσεων που θα πιάσει όλο τον πλανήτη.
Είναι παρελθόν αυτά. Ακριβώς γι αυτό έχει μεγαλύτερη πολιτική αξία η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Με συγχωρείς αλλά γιατί θεωρείς οτι πρέπει να γνωρίζει κάποιος το acumen και τα αλλά αγγλικά που πετάς μέσα στην Ελληνική πρόταση.
Δόξα τω θεώ ή Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και καλό είναι να την προσέχουμε....
όλα καλά και άγια. Τίποτα αρνητικό δεν έχει ο Κασελάκης???
Μέχρι τώρα ανταλλάξαμε απόψεις . Η ειρωνία νομίζω δεν αρμόζει. Λυπάμαι.Με έπιασες. Είμαι ο Κασσελάκης. Συγχωρνάτε μου οτι ακόμα πετάω Αγγλικά. Μαθαίνω όμως γρήγορα τα Ελληνικά.
Aντίληψη, ευφυια, κατι τετοιο τελος παντων.τί είναι ακουμεν;
άκουαμαν ξέρω
Το συστημα εχει παντα επιλογες!Να περιμένουμε αν θα κερδίσει ο Τραμπ ή ο Μπάϊντεν, και βλέπουμε.
Ο Κασσελάκης θα εκλεγεί, όταν θα είναι η ώρα να σκάσει μια πρωτόγνωρη κρίση στα χέρια του. Αν θα είναι το 2027 ή το 2030 ή και αργότερα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Το σύστημα κοιτάει, τι συμφέρει πότε.
Επί λέξει οξύνοια σημαίνει και απαντώ οχι γιατί δεν το γνωρίζω ή δεν μπορώ να το βρω, αλλά επειδή εγώ άρχισα το θέμα , με ενοχλεί να χρησιμοποιούμε αγγλικές λέξεις οταν υπάρχουν ελληνικές (δήθεν γιατί έχουμε την γνώση) και πολλές φο΄ρες τις χρησιμοποιούμε χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνουν.Aντίληψη, ευφυια, κατι τετοιο τελος παντων.