Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
τυπε οχι οτι υποστηριζω Κασσελα , αλλα αλλο διδακτορικο στο Αριστοτελειο που θα εσπρωχναν με τα 1000 το κουμουνι οπως τον Αλεξη στο πολυτεχνειο και αλλο να παρεις πτυχιο απο το Wharton που θεωρειται ισαξιο του Harvard . Βλεπω οτι τον πηρανε και για MBA στο MIT αλλα πουθενα δεν λεει αν το τελειωσε βεβαια :think:
νομίζω η αχτισόγλου ήταν πάντα καλή μαθήτρια, φοιτήτρια κλπ
δεν είναι τόσο εύκολο ούτε το μεταπτυχιακό ούτε το διδακτορικό.
και μπράβο της.
και ο πατέρας της είναι σοβαρός δικηγόρος

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
και μπράβο της.
Δεν αντιλεγω μπορει να ητανε , αλλα σαν βαρυτητα το διδακτορικο σε ελληνικο πανεπιστημιο δεν λεει τιποτα , οσοι περασαμε απο εκει ξερουμε . Οι χειροτεροι πηγαινανε για διδακτορικο και συνηθως οι σπιουνοι και γλυφτες των καθηγητων , ασε που οσοι δεν ειχαν πολιτικο σπρωξιμο δεν το τελειωναν ποτε . Απο την αλλη για να σε παρουν για MBA στο Sloan του MIT , σημαινει οτι πεταξανε εξω χιλιαδες αιτουντες απο ολο τον κοσμο . Οποτε δεν υπαρχει συγκριση ....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
Δεν αντιλεγω μπορει να ητανε , αλλα σαν βαρυτητα το διδακτορικο σε ελληνικο πανεπιστημιο δεν λεει τιποτα , οσοι περασαμε απο εκει ξερουμε . Οι χειροτεροι πηγαινανε για διδακτορικο και συνηθως οι σπιουνοι και γλυφτες των καθηγητων , ασε που οσοι δεν ειχαν πολιτικο σπρωξιμο δεν το τελειωναν ποτε . Απο την αλλη για να σε παρουν για MBA στο Sloan του MIT , σημαινει οτι πεταξανε εξω χιλιαδες αιτουντες απο ολο τον κοσμο . Οποτε δεν υπαρχει συγκριση ....

είναι αριστερό το θέμα
και στην επιτροπή βλέπω καζακο και καμτσίδου
ΑΛΛΑ είναι διδακτορικό στο τμήμα νομικής ΑΠΘ

εγώ δεν ξέρω από αμερικανικά πανεπιστήμια
αλλά και για κάθε έναν τσίπρα υπάρχει κι ένας ΓΑΠ

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445

είναι αριστερό το θέμα
και στην επιτροπή βλέπω καζακο και καμτσίδου
ΑΛΛΑ είναι διδακτορικό στο τμήμα νομικής ΑΠΘ

εγώ δεν ξέρω από αμερικανικά πανεπιστήμια
αλλά και για κάθε έναν τσίπρα υπάρχει κι ένας ΓΑΠ

O τυπος τελειωσε το νούμερο 6 και 7 στην Αμερικη και σε αλλα ranking no2 στον κοσμο σε πανεπιστημιο , ποιο πανω απο το Yale . Στα πρωτα 10 στην αμερικη εχεις εγγυημενη προσληψη σε τοπ εταιρια με τουλαχιστον 150-200,000 αρχικο μισθο με MBA . Οποτε υπαρχει τρελος ανταγωνισμος ...

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.702
Πόντοι
8.346
και μπράβο της.
Πρέπει να κάνει και πολύ πρόστυχο κρεβάτι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356

Είναι πολύ πιθανό. Αλλά για ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ δεν το 'χει. Είναι πρακτικά απίθανο να συμμαζέψει τους βλαμμενους που κάνουν πάρτυ σε αυτό το κόμμα. Ούτε ο Τσίπρας το κατάφερε, που ηταν μακράν πιο χαρισματικός ούτε ο Μητσοτάκης στο δικό του κόμμα, που είχε και πιο εύκολο έργο.
Για κάποιο λόγο οι βλαμμένοι εχουν μια ιδιότυπη ασυλία στα ελληνικά κόμματα. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τους περισσότερους.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.986
Πόντοι
6.946
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου: αν ο άλλος ήταν σωστός δημοσιογράφος, θα είχε κάνει έρευνα και θα παρουσιάζε στοιχεία, αντί να θέλει να απαντήσει ο τύπος (που και όποια απάντηση και να έδινε, πάλι θα έπρεπε να ερευνηθεί και να διασταυρωθεί) .

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.407
Πόντοι
786
αντιθέτως μου φαίνεται δύσκολη στον οργασμό,
απαιτητική, με ξινίλα, θυμωμένη,
και ο άντρας της χοντραίνει διαρκώς, αξύριστος, τσαμπουκαλεύεται,
πιστεύω θα χωρίσει,
πάντα ανικανοποίητη...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.396
Πόντοι
4.746

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
αντιθέτως μου φαίνεται δύσκολη στον οργασμό,
απαιτητική, με ξινίλα, θυμωμένη,
και ο άντρας της χοντραίνει διαρκώς, αξύριστος, τσαμπουκαλεύεται,
πιστεύω θα χωρίσει,
πάντα ανικανοποίητη...
Αν κι εγώ έχω την ίδια άποψη, ποτέ δε μπορείς να ξέρεις. Τα φαινόμενα συχνά απατούν.

1693896351248.png

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Για καποιο λογο , μαλλον για να δειχνει αριστος , επεσε στην παγιδα που έστισε ο ιδιος . Κανενας δεν τον ρωτησε γιατι πηγε στην αμερικη και γιατι χρεωκοπησε ο πατερας του ., κανενας δεν νοιαζεται αν ειναι πουστης και ποιος ειναι ο γκομενος του , παρολα αυτα τον δειχνει σε καθε ευκαιρια ... ειδικα τα Συριζοπουλα ουτε που νοιαζονται για ποσα εβγαζε στη goldman sacks και ποσα εβγαζε μετα σαν μανατζερ ...:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου: αν ο άλλος ήταν σωστός δημοσιογράφος, θα είχε κάνει έρευνα και θα παρουσιάζε στοιχεία, αντί να θέλει να απαντήσει ο τύπος (που και όποια απάντηση και να έδινε, πάλι θα έπρεπε να ερευνηθεί και να διασταυρωθεί) .
μα δεν ειναι καν δημοσιογραφος , ενα πουλημένο μουνοπανο ειναι που κανει και ρωταει οτι του πουνε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
. Κανενας δεν τον ρωτησε γιατι πηγε στην αμερικη και γιατι χρεωκοπησε ο πατερας του ., κανενας δεν νοιαζεται αν ειναι πουστης
Πλακα μας κανεις ρε μαστορα; Εδω ψηφιζετε ενα χρεοκοπημενο κομμα με 450 μμυρια φεσι, που χρωστα ακομη κ τη Δεη. Το οποιο μας οδηγησε πριν μερικα χρονια στη χρεοκοπια και ηρθαν τα μνημονια με το ετσι θελω για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Με ενα αρχηγοπουλο που χρωστα στις τραπεζες αφου ψηφιστηκε. Με 2πλα αφμ. Και οφ σορ σε εξωτικους παραδεισους. Υγ. "Ο οικογενειαρχης" 8 χρονια που ψωλαρμενιζε η Μαρε.. τι εκανε πως την εβγαζε; απο μπρος ή απο πισω

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.702
Πόντοι
8.346
Μα του το ειπε κ στα μούτρα οτι οι απαντήσεις του δεν τον πείθουν. Οπότε ποιος μου λεει εμενα οτι και να του απαντούσε ο Κασσελακης παλι δεν θα έλεγε οτι δν τον καλυψε η απάντηση του.
Βέβαια αντίστοιχη κριτική σε απαντήσεις πολιτικών αρχηγών ή υποψήφιων πολιτικών αρχηγών απο τον πουστοΕυαγγελατο δν εχω δει

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Πλακα μας κανεις ρε μαστορα; Εδω ψηφιζετε ενα χρεοκοπημενο κομμα με 450 μμυρια φεσι, που χρωστα ακομη κ τη Δεη. Το οποιο μας οδηγησε πριν μερικα χρονια στη χρεοκοπια και ηρθαν τα μνημονια με το ετσι θελω για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες. Με ενα αρχηγοπουλο που χρωστα στις τραπεζες αφου ψηφιστηκε. Με 2πλα αφμ. Και οφ σορ σε εξωτικους παραδεισους. Υγ. "Ο οικογενειαρχης" 8 χρονια που ψωλαρμενιζε η Μαρε.. τι εκανε πως την εβγαζε; απο μπρος ή απο πισω
εσυ εισαι δλδ ο αντισυστημικος που ψηφισε Τσιπρα και παρολιγο να μας πεταξουν οξω απο την ευρωπη , ειδαμε ποσο αντισυτημικοι ηταν και αυτοι με τα βοσκοτοπια και τα offshore στο el salvadore :2funny::2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
εσυ εισαι δλδ ο αντισυστημικος που ψηφισε
Σας μιλανε για δεντρα και εσεις δειχνετε το γκαζον. Με τετοια μυαλα γι αυτο θα σας γ@μει ο τυπος με το ασπεργκερ μια ζωη και θα λετε και ευχαριστω.

Συνημμένα

• xardalias-oti.gif
    xardalias-oti.gif
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 32

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.736
Πόντοι
506
Eτσι και βγει ο λουγκρας πάντως ο κουλης την αλλη μερα θα νομιμοποιησει το γάμο των γκειδων. Για να του φαει τη δόξα και τους ψήφους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom