poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.151
- Πόντοι
- 216
Ελα κουδουνιστρα.Τελικά πόσα είναι ρε γιουσουφάκι;
Α) 7
Β) 11
Γ) Να κάνει η μάνα
Δ) Ζονκ
Τώρα που γυρίζει, πες ένα νούμερο. ΝΟΥΜΕΡΟ.
εχεις δωσει τεραστια δειγματα εδω μεσα και ειχα να μοιασω...Σε πάω τύπε γιατί είσαι αετός, ΑΕΤΟΣ.
ειδες τι παλικάρια σου έχω ;;@Νίπλης παρτα μλκα τωρα τον εθιξες και ειπε να βγει μπροστα να ξαναπαρει την πρωτια. ετσι ελεγες και για τον νταιμα οτι τον εχεις κουλαντρισει και ξεφυγε και αυτος παλι. για δωσε και 40 αριθμους για το τζοκερ να δω κατι
Τελικα πηρε δανειο 50 εκατομμυρια η νδ;Δεν ξέρω το λογιστικό σχέδιο προφανώς....
Όμως ας πούμε ότι ξέρω τι γράφει εκεί....για ρώτα τι θέλεις?
ειναι τερας μλκιας υποστηριζει οτι δεν ξερει να διαβαζει ισολογισμους αλλα οταν του εξηγει ο @resp τον βγαζει και ψευτη. αφου ξερει γτ δεν τα εξηγει να παρει και ο νταιμας μια ενεση αυτοπεπηθησης οτι τα λεει σωστα; το μπου ειναι μαγικοειδες τι παλικάρια σου έχω ;;
Στο νημα θα κριθει η πρωτιά
βλεπει ο ενας τον αλλον οτι ειναι πιο μαλάκας και βαζει τα δυνατα του για να τον περάσει
Ντερμπι
Ετσι μπραβο, θα φωναζετε το τσομπανη να γινεστε πολλες.@Νίπλης παρτα μλκα τωρα τον εθιξες και ειπε να βγει μπροστα να ξαναπαρει την πρωτια. ετσι ελεγες και για τον νταιμα οτι τον εχεις κουλαντρισει και ξεφυγε και αυτος παλι. για δωσε και 40 αριθμους για το τζοκερ να δω κατι
Η πλάκα είναι ότι τον ισολογισμό τον έβαλε ο Ντάιμα. Κι όποιος θέλει τον τσεκαρει και βεβαιώνει τα νούμερα.ειναι τερας μλκιας υποστηριζει οτι δεν ξερει να διαβαζει ισολογισμους αλλα οταν του εξηγει ο @resp τον βγαζει και ψευτη. αφου ξερει γτ δεν τα εξηγει να παρει και ο νταιμας μια ενεση αυτοπεπηθησης οτι τα λεει σωστα; το μπου ειναι μαγικο
Όχι.....αλλά αυτή ήταν η σοβαρή κουβέντα σου?Τελικα πηρε δανειο 50 εκατομμυρια η νδ;
αστα αυτα τωρα εξηγησε μας τον ισολογισμο να μαθουμε και τπτ σημερα. δωσε γνωση στο λαο να βαλουν τα μουνοπανα τον ισολογισμο στον κωλο τους. κανε το νταιμα μαγκα που τους την λεει τοσο καιροΕτσι μπραβο, θα φωναζετε το τσομπανη να γινεστε πολλες.
Εμ για αυτο σου ειπα να διαβασεις τα bold στο δικο σου ποστ αλλα επιμενεις.Όχι.....αλλά αυτή ήταν η σοβαρή κουβέντα σου?
Σου είπα δεν ξέρω το λογιστικό σχέδιο (δεν ξέρεις τι είναι οκ)
ναι έκανα λάθος με τους τόκους....ε και????
τώρα θες να κάνουμε διαγωνισμό ποιος ξέρει? Θες να αναλύσουμε έναν έναν τους λογαριασμούς?
δεν ξερεις εσυ ασε καναν αλλο να στα εξηγησει να μαθεις τπτ... ολοι οι παντογνωστες εδω μεσα μαζευτηκατεΗ πλάκα είναι ότι τον ισολογισμό τον έβαλε ο Ντάιμα. Κι όποιος θέλει τον τσεκαρει και βεβαιώνει τα νούμερα.
Εγω τυπε σου το εγραψα, ταμιας σε βενζιναδικο ειμαι, δεν ξερω να αναλυω ισολογισμους, οι αλλοι ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ στα δαχτυλα (τον ισολογισμο)αστα αυτα τωρα εξηγησε μας τον ισολογισμο να μαθουμε και τπτ σημερα. δωσε γνωση στο λαο να βαλουν τα μουνοπανα τον ισολογισμο στον κωλο τους. κανε το νταιμα μαγκα που τους την λεει τοσο καιρο
Ναι επειδή δεν έχεις όμως ιδέα δεν καταλαβαίνεις τι ήταν το λάθος το δικό μου...και τι ισχυρίστηκε ο ντάμα.Εμ για αυτο σου ειπα να διαβασεις τα bold στο δικο σου ποστ αλλα επιμενεις.
Φυσικα παντα καραδοκουν 1-2 μαλακες που ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ. Στην Ελλαδαρα ειμαστε.
Πες τα ρε τυπε, επειδη εχουμε εναν Κοσκωτα αναμεσα μας ολοι νομιζουν οτι γινανε Κοσκωταδες.δεν ξερεις εσυ ασε καναν αλλο να στα εξηγησει να μαθεις τπτ... ολοι οι παντογνωστες εδω μεσα μαζευτηκατε
Δεν ειναι ακριβως ετσιΗ πλάκα είναι ότι τον ισολογισμό τον έβαλε ο Ντάιμα. Κι όποιος θέλει τον τσεκαρει και βεβαιώνει τα νούμερα.
ελα ρε μλκα τωρα και συ αφου ξερεις κανει μπαμ βουλωσε τους το στομα ασε τους λογιστες και τις μλκιεςΕγω τυπε σου το εγραψα, ταμιας σε βενζιναδικο ειμαι, δεν ξερω να αναλυω ισολογισμους, οι αλλοι ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ στα δαχτυλα (τον ισολογισμο)
Τρομαρα σας, ο ισολογισμος σας ελειπε.
Υ.Γ. πληροφοριακα, για κατι τετοιες δουλειες υπαρχουν κατι γραφεια, λογιστικα λεγονται, δινεις το κατιτις σου και τα τακτοποιουν ολα.
δεν χρειάζεται να είσαι λογιστής για να πάρεις μυρωδιά από αυτά.Υ.Γ. πληροφοριακα, για κατι τετοιες δουλειες υπαρχουν κατι γραφεια, λογιστικα λεγονται, δινεις το κατιτις σου και τα τακτοποιουν ολα.
Φυσικά, πάντα καραδοκεί Ο γνωστος μαλακας ΠΟΥ ΤΑ ΞΈΡΕΙ ΟΛΑ. Στην Ελλαδαρα είμαστε.δεν ξερεις εσυ ασε καναν αλλο να στα εξηγησει να μαθεις τπτ... ολοι οι παντογνωστες εδω μεσα μαζευτηκατε