Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.106
- Πόντοι
- 3.656
Το δυστυχώς για μένα που το βλέπεις? Αφού εμένα με συμφέρει η νδ...εσένα που είσαι φτωχομπινές δεν σε συμφέρει αλλά είσαι πολύ ηλίθιος για να το καταλάβεις.Δυστυχώς για σένα όχι που βγήκε Νέα Δημοκρατία
Αλλά που κυβερνάει η πλειοψηφία όπως και να τη χαρακτηρίζεις που βγάζει τη Νέα Δημοκρατία
Η αριστερά δεν λέει ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε δεξιά γιατί δεν συμφέρει τους μισθωτούς
Αλλά μόνο το κεφάλαιο;
Αν λοιπόν κάποιοι πιστεύουν ότι αν τους κυβερνάει Νέα Δημοκρατία θα παίρνουν παραπάνω έστω και λίγα ευρώ
Γιατί να μην την ψηφίσουν;
Και φαίνεται ότι η πλειοψηφία το πιστεύει αυτό;
Άρα η πλειοψηφία για κάποια ευρώ παραπάνω που θα παίρνει επί Νέας Δημοκρατίας την ψηφίζει
Σύμφωνα με τη λογική σου;
Είναι κακό αυτό;
Αλλά στο προηγούμενο μήνυμα αλλά έλεγες
Έλεγες ότι είναι χαζοί αυτοί που την ψηφίζουν
Για το για την πλειοψηφία του κόσμου να ψηφίζει εν γνώση της και να διαλέγει εγκληματίες Δεν το πιστεύω
Τι με νοιάζει εμένα τι λέει η αριστερά στα αρχίδια μου. Δεν ψηφίζω σύριζα ούτε πρόκειται...γελάω μαζί τους...εσύ έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς μαζί τους γιατί πρέπει να κάνεις αντιπολίτευση στην αντιπολιτευση γιατί είσαι τρολλιάς.
Η πλειοψηφία είναι ηλίθιοι γιατί για 20 ευρώ το μήνα ψηφίζουν και αφήνουν μια κυβέρνηση να ξεπουλάει, να καίει, να δίνει τα πάντα άρπα κόλλα να αφήνει τους ολιγάρχες να πηγαίνουν την οικονομία όπου τους συμφέρει.
Οπότε εντάξει μπορεί το βαρέλι να έχει πέσει μισή τιμή και εμείς εδώ ακόμα να πληρώνουμε το ντίζελ 1.8....αλλά ευτυχώς που έχουμε σταθερότητα.
Συνέχισε τον ύπνο σου