Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Όχι ρε τύπε, δεν ξέρω, απλά έχοντας και τον πρότερο άτιμο βίο των αριστερών ας είμαστε προσεκτικοί με αυτούς που τάζουν τα πάντα, χθες κιόλας.
Τι σχέση έχουν οι αριστεροί και οι δεξιοί?

Εστιάζεις στις μαλακίες του κασελάκη ενώ πρέπει να εστιάσεις στις μαλακίες της δόμνας που κυβερνά.

Αυτό θα το αναλογιστείς ποτε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Και τη Δομνα εαν δε τη πιστεψεις θα γινουν air condition?
Όχι.

Αλλά να εστιάζουμε στο πραγματικό πρόβλημα.

Εγώ αν ήμουν προθυπουργός αυτη τη στιγμή θα τραβούσα μαλακία κάθε φορά που ασχολούνται με τον κασελάκη και όχι μαζί μου.

Θα πλήρωνα μόνος μου τις διαφημιστικές του κασελάκη να τον ανεβάσουν για να ασχολουνται ολοι μαζι του.

έτσι και αλλιως θα μου κλάσει 4 χρόνια έχω ακόμα.

Κατάλαβες τώρα τι εννοω?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Όχι.

Αλλά να εστιάζουμε στο πραγματικό πρόβλημα.

Εγώ αν ήμουν προθυπουργός αυτη τη στιγμή θα τραβούσα μαλακία κάθε φορά που ασχολούνται με τον κασελάκη και όχι μαζί μου.

Θα πλήρωνα μόνος μου τις διαφημιστικές του κασελάκη να τον ανεβάσουν για να ασχολουνται ολοι μαζι του.

έτσι και αλλιως θα μου κλάσει 4 χρόνια έχω ακόμα.

Κατάλαβες τώρα τι εννοω?
Μα αυτο κανει ο Κουλης μαλακια τραβαει και με τα 2 χερια. Ουτε μισο εμποδιο δεν εβαλε σε κασελα και ολα τα μεσα τον επαιζαν 24/7.

Οι μονοι κερδισμενοι ειναι κουλης, πολακης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Μα αυτο κανει ο Κουλης μαλακια τραβαει και με τα 2 χερια. Ουτε μισο εμποδιο δεν εβαλε σε κασελα και ολα τα μεσα τον επαιζαν 24/7.

Οι μονοι κερδισμενοι ειναι κουλης, πολακης
τοτε τι κάθεστε και συζητάτε συνέχεια πόσο ψεύτης είναι ο κασελάκης και τι μαλακίες λεει και πόσο καπιτάλας είναι και αν τον παίρνει ή τον δίνει στον τάιλερ αναμασάτε όλη την τροφή των χαζών?

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Λες να του έκανε μάγια του μπούστη;

Για αυτό περνούσε κάτω από τα κάγκελα σαν το κατσίκι;

Το βρήκα!

Η Δόμνα είναι η μάγισσα Κίρκη.

7B98AEA2-7ECB-40F6-A387-674739E7DB7F.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κίρκη - Δόμνα

Χωρισμένες στη γέννα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Καλύτερα μπαι παρα σωγαμπρος
ΣΚΑΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΕ ΜΠΑΙΣΕΞΟΥΑΛ.

Το σώγαμπρος είναι στο μυαλό του μαλακα του τραλαλάκη και μόνο. Επειδή αυτός κάνει φασίνα όλη μέρα στο αυθαίρετο εξοχικό του πεθερού και του λένε ότι πηγαίνουν διακοπές.

ΒΛΑΚΑ.

τοτε τι κάθεστε και συζητάτε συνέχεια πόσο ψεύτης είναι ο κασελάκης και τι μαλακίες λεει και πόσο καπιτάλας είναι και αν τον παίρνει ή τον δίνει στον τάιλερ αναμασάτε όλη την τροφή των χαζών?
Γιατί όταν φωνάζαμε για τον καταληψία ότι είναι ψεύταρος, επικίνδυνος και ιδεοληπτικός εσείς τρέχατε να τον ψηφίσετε, γι αυτό.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
ΣΚΑΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΕ ΜΠΑΙΣΕΞΟΥΑΛ.

Το σώγαμπρος είναι στο μυαλό του μαλακα του τραλαλάκη και μόνο. Επειδή αυτός κάνει φασίνα όλη μέρα στο αυθαίρετο εξοχικό του πεθερού και του λένε ότι πηγαίνουν διακοπές.

ΒΛΑΚΑ.

Γιατί όταν φωνάζαμε για τον καταληψία ότι είναι ψεύταρος, επικίνδυνος και ιδεοληπτικός εσείς τρέχατε να τον ψηφίσετε, γι αυτό.
Άντε και πες ότι τον ψήφισαν όλοι

τι λογική συνέχεια έχει το ένα με το άλλο? τους κάνετε μούτρα δηλαδή? :confused:

ψήφισες τσίπρα θα σου δείξω εγώ θα πω γκέι τον κασελάκη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Άντε και πες ότι τον ψήφισαν όλοι

τι λογική συνέχεια έχει το ένα με το άλλο? τους κάνετε μούτρα δηλαδή? :confused:

ψήφισες τσίπρα θα σου δείξω εγώ θα πω γκέι τον κασελάκη?
Ω ρε πούστη, δεν καταλαβαίνεις.

Όχι, θέλω να πω, ψήφισες Τσίπρα, έφαγες τα σκατά, είδες ότι δεν υπάρχει "το νέο, άφθαρτο με το ηθικό πλεονέκτημα" οπότε ψηφίζεις κάτι φυσιολογικό, κανονικούς πολιτικούς. Ναι, κανονικοί πολιτικοί είναι στη νδ, μερικοί ελάχιστοι έχουν μείνει και στο πασοκ. Οι υπόλοιποι είναι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Σόρρυ που συζητάμε για κάποιον που είναι ψεύτης επειδή και ο άλλος είναι ψεύτης.

Μας θέλεις περισσότερο κομματοσκυλα δηλαδή.

Γάμησε αυτό που είπες θα μπει στο πάνθεον των ποστ του μπου.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
μόλις άκουσα κασέλα στο σταρ να λέει επί λέξη "το να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής" :confused::confused::confused::confused:
ποιος ο κασελά που μεγάλωσε εκάλη και δούλευε αμέρικα στην goldman !!! :grin::grin::grin::grin:

re edo tha trelathoume...!!!!
ti malaka einai auto....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
μόλις άκουσα κασέλα στο σταρ να λέει επί λέξη "το να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής" :confused::confused::confused::confused:
ποιος ο κασελά που μεγάλωσε εκάλη και δούλευε αμέρικα στην goldman !!! :grin::grin::grin::grin:

ti malaka einai auto....
Τυπε μου μόλις εφευρέθηκε νέος πολιτικός προσδιορισμός!!!!
Νεοφιλελεύθερος ανανεωτικός αριστερός!!!!

:wanker::wanker::wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Ω ρε πούστη, δεν καταλαβαίνεις.

Όχι, θέλω να πω, ψήφισες Τσίπρα, έφαγες τα σκατά, είδες ότι δεν υπάρχει "το νέο, άφθαρτο με το ηθικό πλεονέκτημα" οπότε ψηφίζεις κάτι φυσιολογικό, κανονικούς πολιτικούς. Ναι, κανονικοί πολιτικοί είναι στη νδ, μερικοί ελάχιστοι έχουν μείνει και στο πασοκ. Οι υπόλοιποι είναι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ.
Σε τι διαφέρουν δηλαδη?

Αυτοι δεν είναι ψεύτες? σκατά δεν σερβίρουν?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Σε τι διαφέρουν δηλαδη?

Όχι ρε μλκ, δεν είναι ψεύτες, δε σερβίρουν σκατά. Άμα αρχίσω να απαριθμώ πόσο ΠΙΟ ψεύτες και απατεώνες είναι οι άλλοι, ναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το προφίλ του ουρανοκατέβατου, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ τα έχουν κάνει σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ θα ουρλιάζετε ομαδικά ότι ασχολούμαι με αυτούς και όχι με τον Κούλη.

Έλεος, μνήμη έχουμε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
Σε τι διαφέρουν δηλαδη?

Απλά διαλέγεις τον τρόπο που θα γαμηθείς....

Τώρα το κάνουμε με "στύλ" και όχι κατσαπλιάδικα!!!!!

End Of The World Oops GIF by The Gregory Brothers

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Σόρρυ που συζητάμε για κάποιον που είναι ψεύτης επειδή και ο άλλος είναι ψεύτης.

Μας θέλεις περισσότερο κομματοσκυλα δηλαδή.

Γάμησε αυτό που είπες θα μπει στο πάνθεον των ποστ του μπου.

Εγώ δεν θέλω κάτι τι με νοιάζει εμένα?

Σχολιάζω το ότι η συζήτηση για τον κασελάκη είναι όχι μόνο ανούσια αλλά και εσκεμένη απο την πραγματική κυβέρνηση.

όποιος τον συζητάει του δίνει αξία λες και οι άλλοι είναι λόρδοι και καλοί σαμαρίτες και ήρθε αυτός ο απατεώνας να χαλάσει την πιάτσα.

όπως σου είπα πριν.....οποιος θέλει μένει στο ποιος έχει δίκιο η δόμνα ή ο κασελάκης (κανένας)

και άλλος θα σκεφτεί ότι όλα αυτά είναι ένα σοου για να μην δοθούν λεφτά στα σχολεία.

Τώρα αν σας αρέσει το reality show διαβάστε και άρθρα για τι ώρα αλλάζει λουρί στον σκύλο του :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Όχι ρε μλκ, δεν είναι ψεύτες, δε σερβίρουν σκατά. Άμα αρχίσω να απαριθμώ πόσο ΠΙΟ ψεύτες και απατεώνες είναι οι άλλοι, ναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το προφίλ του ουρανοκατέβατου, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ τα έχουν κάνει σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ θα ουρλιάζετε ομαδικά ότι ασχολούμαι με αυτούς και όχι με τον Κούλη.

Έλεος, μνήμη έχουμε

Για αρχή το ότι και οι ζαίοι ήταν ψεύτες δεν καθιστά τους νεοδημοκράτες μη ψεύτες και μη σκατιάδες. Ας αρχίσουμε από το λογικό άλμα που κάνεις επειδή συμφέρει την σκέψη σου. Απλά ΔΕΝ ισχύει.

Μετά αν το πάρουμε καθαρά μετα γεγωνότα και τους αριθμούς...οι ζαίοι έκαναν κακό...αλλά επειδή κυβέρνησαη λίγο δεν έκαναν τόσο κακό όσο η νδ. Αντικειμενικά και με αριθμούς το δημόσιο χρέος άνεβηκε περισσότερο με την νδ παρά με τον συριζα. Ότι και να κάνεις δεν μπορεις να το αμφησητήσεις.

Ο συριζα έφτασε φυσικά πολύ κοντά στο να κάνει πολύ μεγάλο κακό στη χώρα (δημοψήφισμα) αλλά τελικά έκανε ότι θα έκαναν και οι άλλοι και αποφύγαμε τον γκρεμό.

Οι συνθήκες που κυβέρνησε ο συριζα ήταν χειρότερες αφού είμασταν με τα μπούνια μέσα στα μνημόνια και βασικά το μόνο που έκανε ήταν να περνάει μνημονιακούς νόμους και μεταρυθμίσεις. Ότι θα έκανε και η νδ δηλαδη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει ένα λαό φτωχότερο και ένα κρατικό ταμείο υψηλότερο.

Μετά ήρθε η νδ που ναι της έτυχαν κρίσεις...ΑΛΛΑ η νδ κυβερνά με καλλυτερες συνθήκες γιατι για ότι θελει ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΛΕΦΤΑ.

Ο συριζα κυβέρνησε με λιγότερο cash flow από την ΝΔ και πρεπει να καταλαβεις πόσο σημαντικό είναι το cash flow.

Η νδ ηταν τυχερη....κριση κοβιντ? λεφτά απέξω....επιδόματα βοηθήματα.....είχε να δώσει και τις αναθέσεις να πάρεοι και τις μίζες...λιστες πέτσα και πάει λεγοντας.

μετά πληθωρισμός? Τυχερος ο κουλης που εχει τα λεφτα της πρασινης αναπτυξης....και από τα 50-100 δις που ήρθαν μέσα μπόρεσε να σώσει απο τους ολιγάρχες και 2-3 να μοιράσει στο λαό να μην πεθάνει της πείνας και να μην έχει ουτε λίτρο καυσιμο.

Αυτά είναι μερικές σκέψεις πιο επικοδομητικές από το αν ο κασελάκης θα κλάσει απόψε ή όχι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Για αρχή το ότι και οι ζαίοι ήταν ψεύτες δεν καθιστά τους νεοδημοκράτες μη ψεύτες και μη σκατιάδες. Ας αρχίσουμε από το λογικό άλμα που κάνεις επειδή συμφέρει την σκέψη σου. Απλά ΔΕΝ ισχύει.

Μετά αν το πάρουμε καθαρά μετα γεγωνότα και τους αριθμούς...οι ζαίοι έκαναν κακό...αλλά επειδή κυβέρνησαη λίγο δεν έκαναν τόσο κακό όσο η νδ. Αντικειμενικά και με αριθμούς το δημόσιο χρέος άνεβηκε περισσότερο με την νδ παρά με τον συριζα. Ότι και να κάνεις δεν μπορεις να το αμφησητήσεις.

Ο συριζα έφτασε φυσικά πολύ κοντά στο να κάνει πολύ μεγάλο κακό στη χώρα (δημοψήφισμα) αλλά τελικά έκανε ότι θα έκαναν και οι άλλοι και αποφύγαμε τον γκρεμό.

Οι συνθήκες που κυβέρνησε ο συριζα ήταν χειρότερες αφού είμασταν με τα μπούνια μέσα στα μνημόνια και βασικά το μόνο που έκανε ήταν να περνάει μνημονιακούς νόμους και μεταρυθμίσεις. Ότι θα έκανε και η νδ δηλαδη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει ένα λαό φτωχότερο και ένα κρατικό ταμείο υψηλότερο.

Μετά ήρθε η νδ που ναι της έτυχαν κρίσεις...ΑΛΛΑ η νδ κυβερνά με καλλυτερες συνθήκες γιατι για ότι θελει ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΛΕΦΤΑ.

Ο συριζα κυβέρνησε με λιγότερο cash flow από την ΝΔ και πρεπει να καταλαβεις πόσο σημαντικό είναι το cash flow.

Η νδ ηταν τυχερη....κριση κοβιντ? λεφτά απέξω....επιδόματα βοηθήματα.....είχε να δώσει και τις αναθέσεις να πάρεοι και τις μίζες...λιστες πέτσα και πάει λεγοντας.

μετά πληθωρισμός? Τυχερος ο κουλης που εχει τα λεφτα της πρασινης αναπτυξης....και από τα 50-100 δις που ήρθαν μέσα μπόρεσε να σώσει απο τους ολιγάρχες και 2-3 να μοιράσει στο λαό να μην πεθάνει της πείνας και να μην έχει ουτε λίτρο καυσιμο.

Αυτά είναι μερικές σκέψεις πιο επικοδομητικές από το αν ο κασελάκης θα κλάσει απόψε ή όχι.
Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος. Στην πολιτική μετράει ο συγκεκριμένος πολιτικός χρόνος και οι συνθήκες. Το πόσο κυβέρνησαν και το πόσο κακό έκαναν δε μετριέται αποκλειστικά και μόνο με αριθμούς, απλά γιατί οι πραγματικοί αριθμοί αλλάζουν αναλόγως των δεδομένων.
Το χρέος ανέβηκε περισσότερο επί νδ ακριβώς επειδή ξέσπασε επιδημία και πόλεμος και καταστροφές και δεν "άπλωσε απλά το χέρι να πάρει λεφτά από την ΕΕ" όπως λες αλλά ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ.
Αν θεωρείς χειρότερες συνθήκες τα μνημόνια α) και ο Σαμαράς με μνημόνια κυβέρνησε β)δεν ξέρουμε πόσο πιο γρήγορα και αναίμακτα θα είχαμε ξεμπερδέψει από τα μνημόνια αν δεν έβγαινε ο καταληψίας και στην τελική γ) ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ελάχιστο cash flow την ώρα που ΕΤΑΖΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ.
Οπότε μη μου λες ως δεδομένο ότι η ΝΔ "τα ίδια θα έκανε και η νδ" λες και θα έστελνε και η νδ τον τσαρλατάνο το Βαρουφάκη να κάνει τσαμπουκάδες, θα έκλεινε τις τράπεζες και θα έσερνε την χώρα επίθεση ένα δίμηνο σε ανούσια δημοψηφίσματα με τους έξω να παρακαλάνε να μας γαμήσουν μέχρι να έρθει η τελική κωλοτούμπα (ΕΥΤΥΧΩΣ).

Αν θεωρείς "καλύτερες συνθήκες" την παγκόσμια πανδημία και τον πόλεμο που γάμησε όλη την υφήλιο και `ζούσαμε με βοηθήματα και δανεισμό ενώ οι κατσαπλιάδες κυβερνούσαν αγκομαχώντας η οικονομία την ώρα που ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ έτρεχε με δυναμική ανάπτυξη, γύρνα πλευρό.

Αυτό που με το παραμικρό ψάχνετε να βρείτε ευφάνταστες θεωρίες για να δικαιολογήσετε τον καταληψία, ψάξτε το. Στην τελική προβληματιστείτε πως γίνεται ΣΗΜΕΡΑ μετά από τρένα, φωτιές, πλημμύρες και το μεσσία να παρελαύνει σε όλα τα ειδησεογραφικά όλη μέρα, η ΝΔ να παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη στα ποσοστά της και οι υπόλοιποι πάνω κάτω στα ίδια.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936

ti malaka einai auto....

Τι σου κάνει εντύπωση τύπε;

Απευθύνεται σε ζώα.

ΣΥΡΙΖΩΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom