Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Ωραίο κείμενο η κυραδόμνα...ευτυχώς που δεν το διάβασε στη βουλή γιατί δεν τα πάει και πολύ καλά στον λόγο...αν στα γράφουν είναι αλλιώς

δεν έχει παρει μυρωδιά η κυραδόμνα οτι υπαρχουν σχολεια που με τρύπες στον εξωτερικό τοίχο και καντίνες τυπου καταπακτη.....

γελάει και ο κόσμος με τα ερκοντισιον εδώ μερικά δημοτικά δεν έχουν ούτε λεφτά για πετρέλαιο όχι κλιματιστικό....

ξυπνα κυρά δόμνα η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ειναι πιο τριμπούρδελο και από μπουρδέλο του 10ρικου στο μτξ
Αρα εσενα σου αρεσε το κειμενο του πουστριγκου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Αρα εσενα σου αρεσε το κειμενο του πουστριγκου;
όχι δεν ασχολουμε με τα επικοινωνιακά και το σανό του λαού για το θεαθήναι

εγώ επειδή είμαι προμηθευτής και γυρνάω και στα 1βαθμ. και στα 2βαθμ. βλεπω την ξεφτίλα τους.

το ξέρεις οτι υπαρχουν ειδικά δημοτικά που ψάχνει ο διευθυντης απο δω και απο εκει να βρει λεφτα για την συντηρηση η την αντικατασταση ΤΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ σε σχολείο με ειδικά παιδάκια....

το υπουργείο αντί να παίζει κρυφτό με τον κασελάκη ας εγκρίνει κανα ποσο για τα σχολεία που πληρωνουν με δικα τους λεφτα....

δεν είναι θεμα τι μου αρεσει απλα εχω μυρωδια του τι γινεται

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
βούτυρο στο ψωμί της δόμνας που την έκανε φώτοσοπ ο κασελάκης

τώρα η συζήτηση γυρνάει γυρω απο τον κασέλα και όχι που έρχεται χειμώνας και τα σχολεία δεν έχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο ή δεν έχουν λεφτά για σέρβις του καυστήρα.

κασελάκης πρώτο θέμα σήμερα τι χρώμα ήταν η πρωτη του οδοντοβουρτσα? μας ενημέρωσε ο σκάι???

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Κοιτα τη Δομνα ειδικα τη θεωρω πολυ υπουλη.

Οταν ο πατερας της ηταν στο νοσοκομειο αυτη ετρεχε να γινει υπουργος.

Το εχεις δει το ματι της? Εχει κατι πολυ σκοτεινο και υποπτο πανω της.

Λεγεται οτι για να γινεις υπουργος στη ΝΔ πρεπει να κανεις καποια θυσια ανθρωπινη και να δωσεις διαπιστευτηρια στη μασωνια. Απο το βλεμμα της εγω βλεπω οτι σιγουρα χει φαει αθωο κοσμακη. Εντελως αδιστακτη.
Ναι..θυσιαζουν και εναν κοκορα στην πανσεληνο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
O Kασσελακης λεει "εσβησε" τη Δομνα απο τις φωτογραφιες που ανεβασε, οπως ειχε σβησει ο Σταλιν τον Τροτσκι πριν καμια 80αρια χρονια.
Και ειλικρινα αναρωτιεμαι τι θα γραφανε εδω μεσα οι φιλοι μας οι συριζαιοι, αν ειχε κανει κατι τετοιο ο Κουλης.
Τωρα ομως που το εκανε ο Κασσελακης, ειναι απλως Πεμπτη.
Εκτος πια, αν επιτρεπεται η γραφικοτητα στους αριστερους και δεν κανει εντυπωση σε κανεναν.
Δε λες πάλι καλά που δεν ανέβηκε η Δόμνα στο διπλανό νήμα και απλά σβήστηκε, να χτύπαγε ο καημένος ο αργυροτοξος τριπλόβάρδιες....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.983
Πόντοι
1.406
:smitten:

AA1hosMr.img

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
όχι δεν ασχολουμε με τα επικοινωνιακά και το σανό του λαού για το θεαθήναι

εγώ επειδή είμαι προμηθευτής και γυρνάω και στα 1βαθμ. και στα 2βαθμ. βλεπω την ξεφτίλα τους.

το ξέρεις οτι υπαρχουν ειδικά δημοτικά που ψάχνει ο διευθυντης απο δω και απο εκει να βρει λεφτα για την συντηρηση η την αντικατασταση ΤΟΥ ΑΣΑΝΣΕΡ σε σχολείο με ειδικά παιδάκια....

το υπουργείο αντί να παίζει κρυφτό με τον κασελάκη ας εγκρίνει κανα ποσο για τα σχολεία που πληρωνουν με δικα τους λεφτα....

δεν είναι θεμα τι μου αρεσει απλα εχω μυρωδια του τι γινεται
Φυσικα. Εγω λεω να πιστεψουμε τον κασσελα που θα πληρωσει απο την τσεπη του τα κλιματιστικα και σε μια εβδομαδα θα βρει και οικοπεδο για επεκταση του σχολειου.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Κοιτα τη Δομνα ειδικα τη θεωρω πολυ υπουλη.

Οταν ο πατερας της ηταν στο νοσοκομειο αυτη ετρεχε να γινει υπουργος.

Το εχεις δει το ματι της? Εχει κατι πολυ σκοτεινο και υποπτο πανω της.

Λεγεται οτι για να γινεις υπουργος στη ΝΔ πρεπει να κανεις καποια θυσια ανθρωπινη και να δωσεις διαπιστευτηρια στη μασωνια. Απο το βλεμμα της εγω βλεπω οτι σιγουρα χει φαει αθωο κοσμακη. Εντελως αδιστακτη.

Λες να του έκανε μάγια του μπούστη;

Για αυτό περνούσε κάτω από τα κάγκελα σαν το κατσίκι;

Το βρήκα!

Η Δόμνα είναι η μάγισσα Κίρκη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Μην αντιμιλας ρε σωγαμπρε
Δεν νομίζω εγω πηγα και δηλωσα μπαι και μου ειπαν θα καταταχθεις κανονικα και αν ερωτευτω φανταρο τους λεω,μου λενε δε πα να γαμηθητε χεστηκα.
Ενω ενας που ηρθε με γυναικεία ρουχα κανονικη κουνιστρα της εδωσαν αναβολή
Σκάσε μπούστη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Φυσικα. Εγω λεω να πιστεψουμε τον κασσελα που θα πληρωσει απο την τσεπη του τα κλιματιστικα και σε μια εβδομαδα θα βρει και οικοπεδο για επεκταση του σχολειου.
Γιατί αν δεν τον πιστέψεις τι θα γίνει?

Θα δώσουν λεφτά στα σχολεία?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.430
Πόντοι
5.506
Γιατί αν δεν τον πιστέψεις τι θα γίνει?

Θα δώσουν λεφτά στα σχολεία?
Όχι ρε τύπε, δεν ξέρω, απλά έχοντας και τον πρότερο άτιμο βίο των αριστερών ας είμαστε προσεκτικοί με αυτούς που τάζουν τα πάντα, χθες κιόλας.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
κασσιματη 10 φορες πιο καυλιαρα απο τη κιρκη δομνα

Stories

Νέο!

Stories