Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 3.936
Ο πεινασμένος νιπλής, καρβέλια ονειρεύεται.
Και 'γω κρυφό καμάρι πως είμαι μια πφουστάρα.
Ρε μαλακα, μην παρεξηγείσαι, τι να κάνω, με έχουν ενημερώσει πολλά μέλη πως είσαι πούστης και ρουφάς ψωλές, εγώ φταίω;
Κοιτα τη σουφρα και το στομα σου καλυτερα που στα 'χουν κανει τουνελ τεμπων. Και μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εγω γ@μαω Δεν με γαμ@νε. Μr. micropenis. Πιες τωρα κι ενα κατουρο σφηνακι. Ξερεις απο αυτα που συνηθιζεις να πινεις για πρωινο.εγώ φταίω;
Ποιοι σε εχουν ενημερωσει μαρη κουνιστρω-θυμιατό. Αφου ολοι σε βριζουν εδω μεσα. Εισαι ο κλοουν του μπου.κομ. Καιρος να ξανα αλλαξεις κλωνο για να σβησεις τα ιχνη σου. Οπως και με τον Μaximos555. Ξερεις εσυ. Που την ιδια ωρα και ημερα που βγηκες απο τον εναν εφτιαξες τον αλλο. Τυχαιο; Δε νομιζω.μην παρεξηγείσαι
Πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.
Άϊντε και καλούς απογόνους!
Νίο είναι όλα ένα ψέμα, μάτριξ...Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
Φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογές, με τηνwww.dimokratia.gr
βλακας ειναι ο κασελας ο @Νίπλης τα πηρε ακριβως τα ιδια στο σχιστο σε ολα τα χρωματα με 5 το ενα600 ευρώ για παππουτσια ο κασέλας
ρουφά Μητσοτάκη
Νίο είναι όλα ένα ψέμα, μάτριξ...
Διαλέγεις κόκκινο χαπάκι και μπαίνει στο στόμα σου μπλε (κυριολεκτικά και μεταφορικά
)
φυγε απο το πουστονημα λεμε ρε
Τύπε αυτός φοράει Loro Piana sneakers για καθημερινό.βλακας ειναι ο κασελας ο @Νίπλης τα πηρε ακριβως τα ιδια στο σχιστο σε ολα τα χρωματα με 5 το ενα
Χαλάρωσε μάν.φυγε απο το πουστονημα λεμε ρε
οι κωλοι θα σφιξουν ποιοι κωλοι ειναι το θεμα....του Ταυλερ,του Κασσελα και οι 2 ;Χαλάρωσε μάν.
Ολα καλά...
Κασσέλας δύναμη,να σφίξουν λίγο οι κώλοι....
Άλλοι,που πήρανε αέρα....οι κωλοι θα σφιξουν ποιοι κωλοι ειναι το θεμα....του Ταυλερ,του Κασσελα και οι 2 ;
Τυπε, μην παρεξηγεισαι, σας εχουμε συνηθισει πλεον, δε χρειαζεται να ντρεπεσαι. Ο αλλος εγινε προεδρος κομματος.Κοιτα τη σουφρα και το στομα σου καλυτερα που στα 'χουν κανει τουνελ τεμπων. Και μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εγω γ@μαω Δεν με γαμ@νε. Μr. micropenis. Πιες τωρα κι ενα κατουρο σφηνακι. Ξερεις απο αυτα που συνηθιζεις να πινεις για πρωινο.
κλαιν καμια κατοσταρια τετοια εχω στην αποθηκηΤύπε αυτός φοράει Loro Piana sneakers για καθημερινό.
Συμμαζέψου να πούμε....