Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.083
Πόντοι
1.406
Ειδες που πηγε στην Καλλιθεα στο σχολειο με τα ΑΜΕΑ ο Κασσελας , και τον φωναξε μια δασκαλα εκει , και περασε κατω απο το κάγκελο ;; :rockon:
Προς στιγμη θα σκεφτηκε να περάσει απο πανω , αλλα σου λεει ασε μην με πουν οτι καβαλαω τον Ταιλερ :coffee:

Φλεξαρε ο Πουστης, το καγκελο ηταν χαμηλο και χομπιτ να σαι το πηδαγες,αυτος ομως το εκανε κινηση κομμαντο γλιστρησε απο κατω σαν χελι
Σου λεει με κατηγορουν δεν εχω παει στρατο, φερτε μου τωρα στιβο μαχης να τον σκισω :rockon:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Το Ζαχοπουλο , τι μας θυμισες ρε αρχοντα. Που τον ειχε η αλλη με το λουρι του σκυλου
Για να μη λεμε ιστοριες τωρα, ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΣΗΣ
πες πες για ζαχοπουλο, ποιος τον είχε με λουρί σκύλου

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
πες πες για ζαχοπουλο, ποιος τον είχε με λουρί σκύλου
H γραμματεας του Και μαλιστα υπαρχει ηχητικο που λεει " κοιτα ποιον εχεις με το λουρι που γαμαει τον πρωθυπουργο "

Συνημμένα

• image_2023-09-27_185440164.png
    image_2023-09-27_185440164.png
    541,5 KB · Εμφανίσεις: 24

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.680
Πόντοι
5.506
Σε ποια δοση του τσιμπηματος ειπαμε οτι βρισκεσαι μπραβοκουλακο ;
Εκει θα σας βαραει τσιμπηματα με το ζορι αλυπητα μεχρι να σας ψοφησει. Σιγουρα με την βοηθεια 'των δικων μας ' μμε βεβαιως-βεβαιως. Για να σου δινει την ψευδευαισθηση μετα απο τοση συντονισμενη πλυση εγκεφαλου (νυχθημερον). Οτι εσυ επελεξες το τσιμπημα.
Μην ανησυχεις ομως βαζει καργα λ'αθρο μεσα για αντικατασταση. Αλλωστε κι ο ιδιος το εχει πει οτι γουσταρει τη μπερδεγουέι φαση.
Ρε, έχετε ραντεβού οι μαλακες και μαζεύεστε ο ένας πίσω από τον άλλο;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.615
Πόντοι
3.846
ας αφήσουμε το χρόνο να το δείξει. Μην είστε πια τόσο καχύποπτοι. Επειδή δηλαδή για πρώτη φορά έγινε αρχηγός κόμματος ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί όχι μόνο με το κόμμα αλλά ούτε με την πολιτική; Επειδή δηλαδή έχει εξασφαλισμένη εργασία στο εξωτερικό πρέπει να είναι και αλεξιπτωτιστής; Επειδή τον στηρίζουν τα πρωτοπαλίκαρα του Αλέξη ,πρέπει να είνια αχυράνθρωπος του Τσίπρα;
Αμάν πια τόση καχυποψία, λίγο έλεος πια!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.534
Πόντοι
3.936
Ρε, έχετε ραντεβού οι μαλακες και μαζεύεστε ο ένας πίσω από τον άλλο;
Μονο που εσυ με τον alex71 εχετε καθε χρονο τα πρωτεια στο διαγωνισμο του μιστερ Μαλαξ.
Τυχαιο; Δε νομιζω.
Συνεχισε ετσι λοβοτομημενε χλαπατσα. Καλα το πας και για οσκαρ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
ας αφήσουμε το χρόνο να το δείξει. Μην είστε πια τόσο καχύποπτοι. Επειδή δηλαδή για πρώτη φορά έγινε αρχηγός κόμματος ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί όχι μόνο με το κόμμα αλλά ούτε με την πολιτική; Επειδή δηλαδή έχει εξασφαλισμένη εργασία στο εξωτερικό πρέπει να είναι και αλεξιπτωτιστής; Επειδή τον στηρίζουν τα πρωτοπαλίκαρα του Αλέξη ,πρέπει να είνια αχυράνθρωπος του Τσίπρα;
Αμάν πια τόση καχυποψία, λίγο έλεος πια!
Τον Τσι τον κατηγόρησαν γιατί έκανε διακοπές σε σκάφος. Τον κασέ τι θα του βρουν άραγε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.680
Πόντοι
5.506
Μονο που εσυ με τον alex71 εχετε καθε χρονο τα πρωτεια στο διαγωνισμο του μιστερ Μαλαξ.
Τυχαιο; Δε νομιζω.
Συνεχισε ετσι λοβοτομημενε χλαπατσα. Καλα το πας και για οσκαρ.
Δείξε μου ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ σε ποιο διαγωνισμό έχω τα πρωτεία.

Έλα κοριτσάρα μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.680
Πόντοι
5.506
Τον Τσι τον κατηγόρησαν γιατί έκανε διακοπές σε σκάφος λίγο μετά την καταστροφή στο Μάτι ο πολέμιος της πλουτοκρατίας και του κεφαλαίου. Τον κασέ τι θα του βρουν άραγε?
Θα τα γράφεις όλα μουνόπανο.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.452
Πόντοι
2.456
H γραμματεας του Και μαλιστα υπαρχει ηχητικο που λεει " κοιτα ποιον εχεις με το λουρι που γαμαει τον πρωθυπουργο "
Το τόφαλο γλεντούσε την δασκαλιτσα πριν την κάνει πάσα στον μπουλούκο που ήταν απασχολημένος με την σαλωμη..
:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.193
Πόντοι
12.756

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.083
Πόντοι
1.406
να σου γαμησω ... κατ αρχην το μουνι διπλα η Δόμνα ειναι ;; οριακα εμπαινα ..:coffee:

Δευτερον , εχω ιδια παπουτσια με το ΜΠΟΥΣΤΗ :confused::confused: ευκαιρία να τα πετάξω
θα κρατησω τα αλλα χρωματα που εχω
:wanker::wanker:
kasselaki.jpg

domna__1_.jpg

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.083
Πόντοι
1.406
να σου γαμησω ... κατ αρχην το μουνι διπλα η Δόμνα ειναι ;; οριακα εμπαινα ..:coffee:

Δευτερον , εχω ιδια παπουτσια με το ΜΠΟΥΣΤΗ :confused::confused: ευκαιρία να τα πετάξω
θα κρατησω τα αλλα χρωματα που εχω
Παρε σαν της Δομνας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom