Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656
Μιλαμε για κοπελα που επελεξε συντροφο της τον Τζανακοπουλο, εναν βαθια βιαιο και τοξικο ανθρωπο που τσακωνεται ακομη και με τη σκια του. Προφανως κατι δεν παει καλα
Την προηγούμενη φορά σε ρώτησα και δεν απάντησες, ως νομικός επιτρέπεται να λες και να πιστεύεις ότι σε μια κακοποιητική συμπεριφορά φταίει και ο θύτης και το θύμα?

Και τώρα την κροροιδεύεις επειδή δεν ανέφερε τον σύντροφο της (που την βάραγε και ήταν βίαιος όπως λες)

γιατί τέτοια στάση ρε τύπε? το έχεις πελώρια ανάγκη?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Μιλαμε για κοπελα που επελεξε συντροφο της τον Τζανακοπουλο, εναν βαθια βιαιο και τοξικο ανθρωπο που τσακωνεται ακομη και με τη σκια του. Προφανως κατι δεν παει καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε καημος...
μπορει να γουσταρει αγρια πραγματα το κοριτσι :fuck1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Την προηγούμενη φορά σε ρώτησα και δεν απάντησες, ως νομικός επιτρέπεται να λες και να πιστεύεις ότι σε μια κακοποιητική συμπεριφορά φταίει και ο θύτης και το θύμα?

Και τώρα την κροροιδεύεις επειδή δεν ανέφερε τον σύντροφο της (που την βάραγε και ήταν βίαιος όπως λες)

γιατί τέτοια στάση ρε τύπε? το έχεις πελώρια ανάγκη?
Πού εγραψα οτι την κακοποιει? Κι εσυ οραματα βλεπεις?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.472
Πόντοι
786
Ο Τζανακοπουλος επρεπε να ειναι καθε μερα στα καναλια, με ενα χαμογελο ως τ'
αυτια, καλοκαρδος και καλοσυνατος και να στηριζει τη γυναικα του. Αντ' αυτου, δεν εκανε ούτε μια εμφανιση διπλα της. Τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε

Ο Πατελης ειναι ενα πολυ αξιολογο ατομο.
ίσως, με το ζόρι μένουν μαζί και σύντομα χωρίζουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λοιπον, σας λεω απο τωρα οτι δεν προκειται να απανταω σε κανενα ποσταρισμα που μου αποδιδει φρασεις που δεν ειπα ποτέ. Συνελθετε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ακριβως αυτος ειναι ο λογος που εχει σφιξει η κωλοτρυπιδα τους...
Μπορει να εισαι λιγο νευρικος και να τα λες λιγο τσιριχτα αλλα τουλαχιστον απο πολιτικη διαισθηση εισαι διανοια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656
Πού εγραψα οτι την κακοποιει? Κι εσυ οραματα βλεπεις

βαριέμαι να κάτσω να το ψάξω και εδώ δεν είναι ούτε δικαστήριο ούτε ο σκάι. Είχε πει κάποιος ότι πήγε πριν 1 μήνα στο νοσοκομείο έχοντας φάει ξύλο από αυτόν και παρέθεσες και είπες ''φταίει μετά ο τζακανακόπουλος" Θες να ψάξω να το βρω?

μου κάνει εντύπωση δεν σε είχα για τέτοιο τύπο....κομματικό ναι...αλλά για τέτοια σχόλια δεν στο είχα να είσαι να πετάς χολή για τέτοια θέματα.

'Εχεις εκτροχιαστεί μου φαίνεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπορει να εισαι λιγο νευρικος και να τα λες λιγο τσιριχτα αλλα τουλαχιστον απο πολιτικη διαισθηση εισαι διανοια.
Υπονοείς οτι δεν τρέμεις εξαιτιας του λαοπροβλητου Στεφανου τύπε?

βαριέμαι να κάτσω να το ψάξω και εδώ δεν είναι ούτε δικαστήριο ούτε ο σκάι. Είχε πει κάποιος ότι πήγε πριν 1 μήνα στο νοσοκομείο έχοντας φάει ξύλο από αυτόν και παρέθεσες και είπες ''φταίει μετά ο τζακανακόπουλος" Θες να ψάξω να το βρω?

μου κάνει εντύπωση δεν σε είχα για τέτοιο τύπο....κομματικό ναι...αλλά για τέτοια σχόλια δεν στο είχα να είσαι να πετάς χολή για τέτοια θέματα.

'Εχεις εκτροχιαστεί μου φαίνεται.
Οχι, να ψαξεις να το βρεις. Και αν δεν το θυμασαι ή δεν το εχεις δει, να μην λες μαλακιες, και απο πάνω να μου ζητας να δωσω εξηγησεις για κατι που φαντασιωθηκες. Ενταξει ειμαστε?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
ακου προσεκτικα....η μοιρα της αριστερας ειναι ανεκαθεν η διασπαση,καταφερνουν για πλακα να βρισκουν τα σημεια που διαφωνουν και απλα ακολουθουν τους δρομους τους...στην τελικη γνωριζουν πως δεν υπαρχει περιπτωση να κυβερνησουν ,οποτε κρατανε τον εγωισμο τους....αν ομως πρεπει καποια στιγμη να απαλλαγει η χωρα απο αυτη τη λαιλαπα ,ειναι βασικο να βρουν ολοι επιτελους τα κοινα σημεια που τους ενωνουν και να γινει σοβαρη προσπαθεια επιτελους η χωρα να απαλλαγει απο αυτους τους μαφιοζους.....αλλιως θα ταιζετε αυτα τα κοπροσκυλα για δεκα γενιες ακομα και μεταξυ μας θα εχουν και χρεος τους να μας γαμανε αφου ο λαος δειχνει ανοχη.....
Οντως, για να φυγει επιτελους οριστικα η λαιλαπα της αριστερας πρεπει ολοι μαζι ενωμενοι να διαβασουμε λιγη προσφατη ιστορια του ανατολικου μπλοκ και πως απαλλαχθηκε απ αυτο τον καρκινο. Σωστα τα λες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Χαχαχαχαχα
Η αχτσιογλου δεν θα κουνουσε ουτε μια τρίχα απο τα αρχιδια του κουλη,κ;λη κοπελα αλλα δεν κανει για αρχηγις κομματος εξουσίας.
Αν δεν έμπαινε ο κασελ υποψήφιος ουτε 50χιλιαδες δεν θα ψηφιζαν στο συριζα ενω με τον κασελ φτασαν 150χιλιαδες σε διάστημα 25 ημερων.
Το παιδί ειναι φαινόμενο και θα εκτοξευση τον ΣΥΡΙΖΑ,ο κουλης ηδη τρέμει γιατι μολις βλέπει καταματα τον εξολοθρευτή του και η νδ δεν ειναι συριζα,με μια ηττα θα του ροκανισουν τη καρέκλα
Tayler μιλας τοσο καλα τα Ελληνικα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Λοιπον, σας λεω απο τωρα οτι δεν προκειται να απανταω σε κανενα ποσταρισμα που μου αποδιδει φρασεις που δεν ειπα ποτέ. Συνελθετε.
Screenshot_2023-09-26-14-48-44-449_com.android.chrome.jpg

Λοιπόν ψήνεσαι;άσε τις κομματικές μπούρδες κ κοίταξε κ λίγο τον Αλέξανδρο που τον παραμέλησες για χάρη της πολιτικής
Άκου την καρδια σου ❤️

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656
Υπονοείς οτι δεν τρέμεις εξαιτιας του λαοπροβλητου Στεφανου τύπε?

Οχι, να ψαξεις να το βρεις. Και αν δεν το θυμασαι ή δεν το εχεις δει, να μην λες μαλακιες, και απο πάνω να μου ζητας να δωσω εξηγησεις για κατι που φαντασιωθηκες. Ενταξει ειμαστε?
Δεν βάζω print screen γιατί δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται.

Νήμα Εκλογές Συριζα τι θα ρίξεις σελίδες 18 και 19.

Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπε να λέω παπάτζες άλλοι έχουν τα πρωτεία αυτά.

Τώρα είμαστε εντάξει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ούτε μεχρι το συνεδριο δεν θα αντεξουν ενωμενοι τουτοι δω. Ούτε να βλεπουν ο ενας τον αλλο δεν θελουνε.Και δικαιως
Να βλεπω μαδομουνι Πολάκη-Παππα απεναντι σε Φιλη-Σπιρτζη κλπ και τι στον κοσμο. Με τη γνωστη αστικη ευγενεια που τους χαρακτηριζει βεβαιως βεβαιως.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.066
Πόντοι
12.756
Δεν βάζω print screen γιατί δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται.

Νήμα Εκλογές Συριζα τι θα ρίξεις σελίδες 18 και 19.

Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπε να λέω παπάτζες άλλοι έχουν τα πρωτεία αυτά.

Τώρα είμαστε εντάξει.
κατσε τωρα να δεις τσαμικο που θα χορεψει ..
θα σου πει , εννοουσα α΄΄λλο , και ημαρτον που δεν καταλαβαινετε , και δεν θα κατσω εδω να σας εξηγω και το παραμικρο κτλ κτλ

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Οκ ίσως υπερεβαλα.Με εκρινευζουν όμως αυτοί που κοιτάνε το τομάρι τους με τόσο κυνικό τρόπο.

Τι εννοείς δηλαδή μύστη μου?
Εννοεί ότι είσαι παρατηρήτικος και οξυδερκης.Σε παραδέχεται.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656
κατσε τωρα να δεις τσαμικο που θα χορεψει ..
θα σου πει , εννοουσα α΄΄λλο , και ημαρτον που δεν καταλαβαινετε , και δεν θα κατσω εδω να σας εξηγω και το παραμικρο κτλ κτλ
Νόμιζε ότι βαριέμαι να το βρω αλλά έχει και εξήγηση από κάτω ολόκληρη παράγραφο με το σκεπτικό του... :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.066
Πόντοι
12.756

:coffee::coffee:

@Saul στα εβαλα εγω επειδη εισαι λιγο μαλάκας με τις λειτουργιες του φόρουμ

O Τζανακοπουλος φταιει?

Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
Τον ξερουμε τον Τζανακοπουλο. Νιωθει κανενας εκπληξη αν (λεω, αν) συμπεριφερεται ετσι ενας ανθρωπος που όποτε βγαινει στο γυαλι τσακωνεται με τους παντες και φτυνει δηλητηριο και τοξικοτητα ακομη και στην πιο απλη συζητηση?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.430
Πόντοι
3.936
Εσυ πιστευεις οτι θα εκτοξευσει τον Συριζα, σοβαρα τωρα?
Κοιτα φιλε, άλλο το τι επιθυμουμε, και αλλο τι λεει η πραγματικοτητα.
Το πρωτο που θα πετυχει ο Κασσελακης ειναι η διασπαση του Συριζα.
Τωρα πού βλεπετε εσεις την εκτοξευση, δεν ξερω. Μάλλον προβάλλετε την επιθυμια σας στην πραγματικοτητα. Αλλά η πραγματικοτητα ειναι αλλη.
Με το ζορι ολοι εσεις λετε οτι τρεμει η ΝΔ, ούτε εναν δεν εχω δει που να εχει φοβηθει, αντιθετως ολοι ανακουφισμενοι ειναι. Δουλεψτε το λιγο παραπανω, δεν το εχετε
Ενω εαν εβλεπες θα το ελεγες πωρη τσουραπω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.334
Πόντοι
3.656

:coffee::coffee:

@Saul στα εβαλα εγω επειδη εισαι λιγο μαλάκας με τις λειτουργιες του φόρουμ