Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Κι όμως... ο Κασσελάκης έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να τσιμπήσει ψήφους από την ΝΔ. Η διεισδυτικότητα του στο κέντρο και δεξιότερα (αν υπάρχουν τέτοια πράγματα σήμερα...), όσο και στο απολιτίκ κοινό είναι απείρως καλύτερη από τα απολιθώματα του Μαρξ που αποτελούν τον πύρήνα του Τσίρυζα - ακόμα και αν αυτά καμουφλάρονται πίσω από δήθεν νέα και μοντέρνα κορασίδα
Μόνο αν δουν ότι καταρρέει ο Μητσοτάκης μπορεί να φύγουν από τη ΝΔ και αυτό θα πάρει καιρό .(αν γίνει)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.230
Πόντοι
2.696
Με το ζορι πρεπει να μας ενοχλει ο Κασσελακης?
Προσωπικα, αν ρωτας εμενα, μια ανησυχια θα την ενιωθα ως νεοδημοκρατης αν εκλεγοταν η Αχτσιογλου. Τωρα που εκλεχθηκε αυτο το τσιρκο, τι να φοβηθω?
Εκτός αν το πας ότι ο Κασσέλας βγήκε για να μεταλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα (νεο) φιλελεύθερο κλώνο της ΝΔ...
Και θα τους απορροφήσει η ΝΔ σαν παλιό κόμμα...
Οπότε η πολυσυλλεκτικότητα τους βγήκε μπούμερανγκ...
Μήπως όμως οι Νεοδημοκράτες βιάστηκαν να πανηγυρίσουν;
Γιατί μπορεί τα μεγάλα συμφέροντα και οι Αμερικάνοι να έκριναν ότι ο Κασσέλας είναι καλύτερος από τον Μητσοτάκη σαν διαχειριστής τους, ως πιο επικοινωνιακός, νέος και πιο έξυπνος...

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Ρε χαζο τον εχετε τον κουλη?ξερει οτι η μαριουπολη θα ειναι ρωσικη απο εδω και πέρα για αυτο εταξε λαγο με πετραχήλια
Αν ειχε τα κοτσια να έφτιαχνε νοσοκομείο στο κιεβο η εστω στο χαρκοβο

Λες να τους εκανε τετοια ντριπλα ο χαζός ;;
Σατανικο .. εχει καλη προυπηρεσία απο τις μαλακίες που τάζει εδω στο βόδια τα δικά του

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.551
Πόντοι
7.046
Σε μια δυχονοια μεταξι Αμερικής γερμανιας η ελλαδα θα παρει γερμανική θεση με τη νδ.
Επίσης η νδ δεν θα μπορει να φερει μεταρρυθμίσεις στυλ χωρισμο κράτους εκκλησίας ή απελευθέρωση των επαγγελμάτων ή προσέλκυση προσφύγων.
Αυτό δεν το ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο. Η Ελλάδα του Κούλη δηλαδή θα προτιμήσει το πλευρό της Γερμανίας.

Βέβαια, ΑΝΗΚΟΥΜΕ στην γερμανία από την απελευθέρωσή μας, όσο και να μην το παραδέχονται οι πολιτικοί. Υπερδύναμη οι ΗΠΑ, αλλά ο δικός μας νταβάς που μας πουλάει είναι η Γερμανία. Υπήρξε κυβέρνηση που να παράκουσε την Γερμανία πρόσφατα/ποτέ; Δεν νομίζω.

Αμφιβάλλω αν ο Κασσελάκης κάνει το αντίθετο, και να ήθελε, ΔΕΝ μπορεί, κατά την άποψή μου: η Γερμανία διοικεί την Ευρώπη, δίνει χρήματα και παίρνει αποφάσεις. Ανήκουμε στην Ευρώπη, δεν είμαστε πολιτεία των ΗΠΑ (και να το θέλαμε, προηγούνται άλλοι)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Χαχαχαχαχα
Η αχτσιογλου δεν θα κουνουσε ουτε μια τρίχα απο τα αρχιδια του κουλη,κ;λη κοπελα αλλα δεν κανει για αρχηγις κομματος εξουσίας.
Αν δεν έμπαινε ο κασελ υποψήφιος ουτε 50χιλιαδες δεν θα ψηφιζαν στο συριζα ενω με τον κασελ φτασαν 150χιλιαδες σε διάστημα 25 ημερων.
Το παιδί ειναι φαινόμενο και θα εκτοξευση τον ΣΥΡΙΖΑ,ο κουλης ηδη τρέμει γιατι μολις βλέπει καταματα τον εξολοθρευτή του και η νδ δεν ειναι συριζα,με μια ηττα θα του ροκανισουν τη καρέκλα
Εσυ πιστευεις οτι θα εκτοξευσει τον Συριζα, σοβαρα τωρα?
Κοιτα φιλε, άλλο το τι επιθυμουμε, και αλλο τι λεει η πραγματικοτητα.
Το πρωτο που θα πετυχει ο Κασσελακης ειναι η διασπαση του Συριζα.
Τωρα πού βλεπετε εσεις την εκτοξευση, δεν ξερω. Μάλλον προβάλλετε την επιθυμια σας στην πραγματικοτητα. Αλλά η πραγματικοτητα ειναι αλλη.
Με το ζορι ολοι εσεις λετε οτι τρεμει η ΝΔ, ούτε εναν δεν εχω δει που να εχει φοβηθει, αντιθετως ολοι ανακουφισμενοι ειναι. Δουλεψτε το λιγο παραπανω, δεν το εχετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Απευθυνω εγκαρδιους χαιρετισμους και την καλησπερα μου στον σεβασμιο συναδελφο Blizardeye που επανεμφανισθηκε μετα απο καιρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτο που εχει συμβει εδω, ειναι κατι που συμβαινει συχνα στις τοπικες περιφερειακες εκλογες στις ΗΠΑ. Σε τοπικό ή κομματικό επιπεδο, υπερψηφιζεται για διαφορους λογους μονοκούκι καποιος υποψηφιος, ο οποιος ειναι αρεστος σε μια περιοχη ή μια ομαδα προσωπων, πλην ομως οταν καλείται να τεθει υπο την κριση μιας ευρυτερης ομαδας ψηφοφορων και εν γενει της κοινωνιας, προφανως ειναι εντελως ανεπαρκης προς τούτο. Ο Κασσελακης προφανως ψηφιστηκε μονοκουκι απο μια μπετον αρμε κοινωνικη ομαδα, και εκλεχθηκε. Ομως οχι μονο δεν μπορει να "εκτοξευσει" το κομμα του, αλλά δεν μπορει ούτε συνολικά να το εκπροσωπήσει. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μην μπερδευεστε. Αυτο που εγινε προχθες, ηταν να εξασφαλισει η ΝΔ και την τεταρτη τετραετια σερι (η τρίτη ηταν ούτως ή αλλως δεδομενη, 23 μοναδες δεν καλυπτονται σε μια κυβερνητικη θητεια).

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Απευθυνω εγκαρδιους χαιρετισμους και την καλησπερα μου στον σεβασμιο συναδελφο Blizardeye που επανεμφανισθηκε μετα απο καιρο
Σας ευχαριστώ, κ. συνάδελφε!!!
Και σας καλώ να επανέλθετε στο Νήμα μας, ζητώντας προκαταβολικώς συγνώμη διά την αγενήν συμπεριφοράν μου εις το παρελθόν.
Δεν ήτο εύκολο να διαχειριστώ κάποια πράγματα και εν πάσει περιπτώσει έσφαλον εις πλείστας των περιπτώσεων.
Σας αναμένω εις το Νήμα των αχαρίστων γερόντων!

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
356
Πόντοι
21
Κι όμως... ο Κασσελάκης έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να τσιμπήσει ψήφους από την ΝΔ. Η διεισδυτικότητα του στο κέντρο και δεξιότερα (αν υπάρχουν τέτοια πράγματα σήμερα...), όσο και στο απολιτίκ κοινό (που τώρα είναι μονοκούκι στον Μητσοτάκη) είναι απείρως καλύτερη από τα απολιθώματα του Μαρξ που αποτελούν τον πύρήνα του Τσίρυζα - ακόμα και αν αυτά καμουφλάρονται πίσω από δήθεν νέα και μοντέρνα κορασίδα
Το ότι είναι "διεισδυτικός" είναι προφανές

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.611
Πόντοι
6.536
Εσυ πιστευεις οτι θα εκτοξευσει τον Συριζα, σοβαρα τωρα?
Κοιτα φιλε, άλλο το τι επιθυμουμε, και αλλο τι λεει η πραγματικοτητα.
Το πρωτο που θα πετυχει ο Κασσελακης ειναι η διασπαση του Συριζα.
Τωρα πού βλεπετε εσεις την εκτοξευση, δεν ξερω. Μάλλον προβάλλετε την επιθυμια σας στην πραγματικοτητα. Αλλά η πραγματικοτητα ειναι αλλη.
Με το ζορι ολοι εσεις λετε οτι τρεμει η ΝΔ, ούτε εναν δεν εχω δει που να εχει φοβηθει, αντιθετως ολοι ανακουφισμενοι ειναι. Δουλεψτε το λιγο παραπανω, δεν το εχετε
Θα διασπαστεί ο Σύριζα.
Ο Κασελάκης θα τσιμπήσει κόσμο από όλο το πολιτικό φάσμα.
Σε πρώτη φάση χάνει ο Ανδρουλάκης.

Είναι το νέο το άγνωστο που πουλάει.
Μην ξεχνάς σε ποια χώρα ζεις....

Στην χώρα που μετά τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών,αντί να είναι όλη η κυβέρνηση φυλακισμένη ξαναβγήκε πανηγυρικά.....
2000....

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα.

Ο Κασελάκης με παντελή πολιτική ένδεια θα είναι εύκολα στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας με τον Μητσοτάκη.
Γιατί αυτοί είμαστε....
(Στην δική μου περιφέρεια μας εκπροσωπούν εκτός των άλλων η Βούλτεψη,η Χριστίδου και ο Μπιμπίλας....
:confused::confused::confused:)

Ο Έλληνας Ρούτε στο πιο απαίδευτο(συμπληρώνω εγώ),το άκουσα και αυτό σήμερα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Σας ευχαριστώ, κ. συνάδελφε!!!
Και σας καλώ να επανέλθετε στο Νήμα μας, ζητώντας προκαταβολικώς συγνώμη διά την αγενήν συμπεριφοράν μου εις το παρελθόν.
Δεν ήτο εύκολο να διαχειριστώ κάποια πράγματα και εν πάσει περιπτώσει έσφαλον εις πλείστας των περιπτώσεων.
Σας αναμένω εις το Νήμα των αχαρίστων γερόντων!
Σας διαβεβαιωνω οτι θα επιστρεψω, χωρις το παραμικρο βαρος στην καρδια, και σας δινω τον λογον της επαγγελματικης και προσωπικής μου τιμής ότι δεν με βαραινει καμία κακή σκέψη.
Επισης ζητώ συγνώμη επειδή κάποια στιγμή και εγω υπήρξα αγενής. Αδικαιολογητως απωλεσα την ψυχραιμια μου.
Εχετε τον ανυποκριτο σεβασμο και την εκτιμηση μου. Ειλικρινως.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Σας διαβεβαιωνω οτι θα επιστρεψω, χωρις το παραμικρο βαρος στην καρδια, και σας δινω τον λογον της επαγγελματικης και προσωπικής μου τιμής ότι δεν με βαραινει καμία κακή σκέψη.
Επισης ζητώ συγνώμη επειδή κάποια στιγμή και εγω υπήρξα αγενής. Αδικαιολογητως απωλεσα την ψυχραιμια μου.
Εχετε τον ανυποκριτο σεβασμο και την εκτιμηση μου. Ειλικρινως.
Tα αισθήματα είνα αμοιβαία, κ. συνάδελφε!
Σας ευχαριστώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Η ξεκωλιαρα .. "κουραστηκε" το πτωμα , η ψοφια η πρεζου

«Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη - Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο​

Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει ενέργεια και αντοχές​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Η ξεκωλιαρα .. "κουραστηκε"

«Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη - Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο​

Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει ενέργεια και αντοχές​

"Δυο χρονια αντιπολιτευσης"?
Πριν δηλαδη τι εκανε, στηριζε την κυβερνηση?
Και αφου ηταν τοσο κουρασμενη γιατι διεκδικησε την ηγεσια? Ως αρχηγος θα ειχε αντοχες ενω τωρα δεν εχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ούτε μεχρι το συνεδριο δεν θα αντεξουν ενωμενοι τουτοι δω. Ούτε να βλεπουν ο ενας τον αλλο δεν θελουνε.Και δικαιως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
"Δυο χρονια αντιπολιτευσης"?
Πριν δηλαδη τι εκανε, στηριζε την κυβερνηση?
Και αφου ηταν τοσο κουρασμενη γιατι διεκδικησε την ηγεσια? Ως αρχηγος θα ειχε αντοχες ενω τωρα δεν εχει?

ειδες η ξεκωλιαρα σου ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
photo_2023-09-24_23-42-15-768x512.jpg