Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.389
Πόντοι
11.956
τοσο καιρο που μας πρηζαν τα βοθροκαναλα σας για ενταση ηταν καλα ? τι εγινε τωρα που πηραν τις εκλογες τα 2 φυντανια ολα μελι γαλα ? ε ρε :zfuck: που σας χρειαζεται ειδικα εσας τους φτωχοδεξιους :uglystupid:
Εμάς ποιού εμάς ..

Τους άλλους λες?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.909
Πόντοι
19.795
H πολιτικη πλεον κολυμπαει σε αχαρτογραφητα υδατα. Και καποια κωλαρακια ΕΝΘΕΝ και ΕΝΘΕΝ που την ειχανε κανει επαγγελμα, ιδρωσανε και θα σφιξουνε τωρα.
Γουσταρω.:birdman:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.741
Πόντοι
3.656
H πολιτικη πλεον κολυμπαει σε αχαρτογραφητα υδατα. Και καποια κωλαρακια ΕΝΘΕΝ και ΕΝΘΕΝ που την ειχανε κανει επαγγελμα, ιδρωσανε και θα σφιξουνε τωρα.
Μη μιλας για κωλαρακια τωρα πια...ειναι επικινδυνα πραγματα αυτα!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΚΕΙ ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΛΥΦΟΚΩΛΑΡΙΩΝ....
μιλανε και οι δεξιοι για γκει....που οσοι δεν ειναι γκει ειναι παιδοφιλοι....τα θυματα τα πιανουν στης εκκλησιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εντιτ...ενα 20% εναι νορμαλ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
μόνο οι βουλευτές του κώλου

αυτοί που είναι από τζάκια θα είναι στα πράγματα με τον έναν η τον άλλο τροπο

από τη δίκη μου μάτια...το ότι ο κόσμος ψήφισε τον κασελακη δείχνει ανωριμότητα και μη κατανόηση της πολιτικής και της κοινωνίας.

Για εμένα τα αχαρτογράφητα νερά θα ήταν να έμενε έξω από τη βουλή ένα πρωτοκλασάτο όνομα. Εκεί θα ένιωθαν πραγματική απειλή.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
μόνο οι βουλευτές του κώλου

αυτοί που είναι από τζάκια θα είναι στα πράγματα με τον έναν η τον άλλο τροπο

από τη δίκη μου μάτια...το ότι ο κόσμος ψήφισε τον κασελακη δείχνει ανωριμότητα και μη κατανόηση της πολιτικής και της κοινωνίας.

Για εμένα τα αχαρτογράφητα νερά θα ήταν να έμενε έξω από τη βουλή ένα πρωτοκλασάτο όνομα. Εκεί θα ένιωθαν πραγματική απειλή.
ετσι θα γινοτανε σε κοινωνια κανονικη σαουλ...εδω ειμαστε ουρακοταγκοι

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
Σαν να λέει ,και εγώ τον παίρνω και κάνω τσιμπουκια γιατί δε σας κάνω ;
Απο κατι αλλους που παντρευονται 52χρονες πρωην μοντελα και κανουν παιδια με εξωσωματικη , πιο αντρικια ξηγιεται

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.327
Πόντοι
3.656
ετσι θα γινοτανε σε κοινωνια κανονικη σαουλ...εδω ειμαστε ουρακοταγκοι
μα ναι αυτό ακριβώς

τι ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα τι ΣΥΡΙΖΑ με κασελακη

τι νδ με Σαμάρα τι νδ με Μητσοτάκη

τελικά με κάθε κυβέρνηση ο φτωχός το παίρνει το αρχιδάκι

έκανα και ρήμα :wanker::wanker::wanker::wanker:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506
ο πουστης θα ξεβρακωσει ολη την ελληνικη υποκρισια....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406

Πατέρας Κασσελάκη: «Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη – Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει»​

«Όλοι οι εφοπλιστές μού έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο», είπε - «Μετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν, αλλά αρνήθηκε να πάει στον Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα»​

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.264
Πόντοι
1.336
ο πουστης θα ξεβρακωσει ολη την ελληνικη υποκρισια....
Καλα εκει στην ΝΔ το εχουν παραδοση να παντρευονται γυναικες για φερεντζε και να κανουν παιδια με εξωσωματικη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.081
Πόντοι
5.506

Πατέρας Κασσελάκη: «Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη – Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει»​

«Όλοι οι εφοπλιστές μού έδωσαν συγχαρητήρια για τον Στέφανο», είπε - «Μετείχε στην καμπάνια του Μπάιντεν, αλλά αρνήθηκε να πάει στον Λευκό Οίκο επειδή ήταν λίγα τα χρήματα»​

ξεροχυνει στα κρυφα ο αδωνις και λοιποι γλυφτες που δεν εχουν στο κομμα τετοιο διαμαντι....πες αληθεια
ο μουλος με την σκετη ρωγα ειναι πολυ λιγος πια

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
ξεροχυνει στα κρυφα ο αδωνις και λοιποι γλυφτες που δεν εχουν στο κομμα τετοιο διαμαντι....πες αληθεια
ο μουλος με την σκετη ρωγα ειναι πολυ λιγος πια
Η αληθεια ειναι οτι συντομα θα εχουμε δυο δεξια κομματα :bigdick::bigdick::bigdick:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
ειπες πολυ σοφη κουβεντα..... με το λαδι στα 20 ευρω το καπακακι μαλλον θα χρειαστει....ωραιος
Το λαδι με μετρο τυπε, για ντρεσινγκ μπαινει στη σαλατα,μαθαταν ολοι να κανετε μισο καρβελι παπαρα,και να ρουφατε και μισο λιτρο που εχει περισσεψει στο πιατο μετα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ποιος πρωθυπουργός έκατσε τόσα χρόνια στην εξουσία σερί, από την μεταπολίτευση και μετά ( μην σου πω και πριν) για να κάτσει αυτός;
Kανένας. Αυτος θα ειναι ο πρωτος με τρεις τετραετιες σερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom