alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι?Στις ευρωεκλογες την ανοιξη η διαφορα θα πεσει τουλαχιστον 7-8 μοναδες
Γιατι?Στις ευρωεκλογες την ανοιξη η διαφορα θα πεσει τουλαχιστον 7-8 μοναδες
Ακόμα και εκεί βάλανε χέρι τα κοπρόσκυλα;Σε δικά τους γαλάζια παιδιά,όπως έλεγε ο Κωστάκης και οι αυλικοί του;Για όλα τους έχω ικανούς πλέον.Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία της Ευρώπης.Έλεγχος των ΜΜΕ με χρηματισμό τους,ύποπτη δολοφονία Καραϊβάζ πριν από αποκαλύψεις για κυβερνητικά στελέχη,κοκΣε πολλους εστειλαν αποζημιωση χωρις χαρτια και χωρις να ειναι θεσσαλοι.....
Eδω δεν ειχε ολοκληρος πρωθυπουργος ενα ενσημο και εσυ λες για υπουργο...ΓΙατι ποιο κομματοσκυλο εχει επιχειρηματα?
Τους λες οτι ο Υπ Οικ δεν εχει ουτε ενα ενσημο και σου λεει ναι αλλα εχει ηλιο εξω.
Γιατί έχει ο τωρινός;Το μοναδικό του προσόν είναι ότι είναι γιος του Μητσοτάκη.Αντίστοιχα ήταν ο "Βούδας" της πολιτικής που έπαιζε play station Κωστάκης ανιψιός του Καραμανλή και ο Γιωργάκης γιος του Παπανδρέου.Νεποτισμός forever!Eδω δεν ειχε ολοκληρος πρωθυπουργος ενα ενσημο και εσυ λες για υπουργο...
ο αλλος καραμανλης ο δολοφονος στα τεμπη τον καραμανλη, ο μπαρμπις τον βαρβιτσιωτη.....5-10 ΓΑΜΩΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ αλλα εμεις εκει χαντζατζαρηδεςΓιατί έχει ο τωρινός;Το μοναδικό του προσόν είναι ότι είναι γιος του Μητσοτάκη.Αντίστοιχα ήταν ο "Βούδας" της πολιτικής που έπαιζε play station Κωστάκης ανιψιός του Καραμανλή και ο Γιωργάκης γιος του Παπανδρέου.Νεποτισμός forever!
θα ερθει τωρα ο μετηνοπισθεν και θα τα φτιαξει ολα
Που ειναι οι διαχειριστές.Σκασμος σερβιετα.
Τωρα καλομάθαμε ομως και θελουμε κατι ....διαφορετικό στη βουλήΤυπε αυτο ειπα και εγω, οτι ο σκυλος ειναι για λογούς ιματζ και μαρκετινγκ, δεν γινεται να εχεις ενα σκυλο η μια γατα και να λες την ξεχασα.... κατσε να δεις που στο τελος θα ανακαλύψουμε οτι δεν ειναι πουστης και ηταν και αυτο μαρκετινιστικο κολπο!!!
Νταξ, δεν πειραζει απ τον μπαροκ, δωσε τοπο στην οργήΠου ειναι οι διαχειριστές.
Το μουνοπανο εθιξε την υπόληψη μου
Η νίκη του Κασσελάκη αφιερώνεται σε όσους ονειρεύονται το αδύνατο:
- Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν 5 μήνες δεν ήταν καν πολιτικός, εξελέγη αρχηγός σε ένα κόμμα με το οποίο δεν είχε καμία σχέση, σε μια χώρα που δεν είχε κατέβει ποτέ πριν υποψήφιος για κανένα αξίωμα.
Είναι σαν να κερδίζεις το πρωτάθλημα ενώ τον Ιούνιο ρωτούσες τι είναι το οφσάιντ.
στο επιτελειο του Μπαντεν ηταν τυπε.... και τωρα τον πηραμε μεταγραφη
Όταν λέμε Αμερικάνοι δεν λέμε λενε Στέιτ Ντιπάρτμεντ...αλλά cia...η μήπως εχουμε ξεχάσει στην Λατινική Αμερική πόθος ανεβάζει και κατεβάζει κυβέρνηση...γιατί να είναι δύσκολο για την Ελλάδα....και ένα υποθετικό σενάριο...σε τρία τέσσερα χρόνια όταν θα γίνουν εκλογές κερδίζει ΣΥΡΙΖΑ κασελακης...ένας πουστης σίγουρα θα τα βρει με τους Τούρκους ... οθωμανικό δίκαιο θα του αρέσει.....και κανονίζουν με τον τότε πρόεδρο της Τουρκίας συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο....και τέρμα οι εντάσεις....
..
Αφου εχουμε ώριμους ψηφοφόρους..Η νίκη του Κασσελάκη αφιερώνεται σε όσους ονειρεύονται το αδύνατο:
- Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν 5 μήνες δεν ήταν καν πολιτικός, εξελέγη αρχηγός σε ένα κόμμα με το οποίο δεν είχε καμία σχέση, σε μια χώρα που δεν είχε κατέβει ποτέ πριν υποψήφιος για κανένα αξίωμα.
Είναι σαν να κερδίζεις το πρωτάθλημα ενώ τον Ιούνιο ρωτούσες τι είναι το οφσάιντ.
Τα ιδια ελεγες και το 15 και ειδες τι πηρες, εκτος απο ενα πρωταθλημα των Πρεσπων.δεν με ενδιαφερει να τα φτιαξει ολα..ας φτιαξει οσα μπορει....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΣΟΓΟ!
Ίσως υπάρχει συσπείρωση των γκευ τύπε. Αν πάντως μεγαλώσει η αποχή και όλοι οι γκευ κατέβουν να ψηφίσουν η διαφορά θα πέσειΓιατι?
Φτάσαμε να προσκυνάμε το αδερφατο και να βάζουμε τα κρος στα σχολεία. Χριστέ μου ,τι ντεκαντανςΤελικά ποιο κόμμα είναι περισσότερο gay?
Σαν να λέει ,και εγώ τον παίρνω και κάνω τσιμπουκια γιατί δε σας κάνω ;Τελικά ποιο κόμμα είναι περισσότερο gay?