Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Άλλο τα κυβερνητικά πατριωτακια και άλλο οι πατριώτες εκτός της κυβέρνησης.Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς κυβερνητικά πατριωτακια της φακής, να ξεσαλωνουν για το κρατίδιο που είπε ο Κασσελακης.
Όταν ο Μητσοτάκης μας πληροφορησε ότι η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μία σχετική έννοια και ότι πάει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για να κάνει υποχωρήσεις, τα "πατριωτάκια" αυτά αμολούσαν αετό.
Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την Πατρίδα.
Έχει και συνέχεια. Ο Μητσοτάκης ανακάλυψε εδαφικές διαφορες, συζητά για θαλάσσιες ζώνες, η συνεκμετάλλευση θα γίνει συνεκτική εκμετάλλευση και φυσικά τα παρεμπίπτοντα ζητήματα που θέτει η Άγκυρα θα συζητηθούν.Άσε.. ακομα κάνουν τους Κινέζους στο νημα του Κούλη τα γνωστά πλυντήρια για το συγκεκριμένο θέμα.
Στο μακεδονικό όμως εσκιζαν τα στρινγκ τους
Όσοι την ψηφίζουν.....Άλλο τα κυβερνητικά πατριωτακια και άλλο οι πατριώτες εκτός της κυβέρνησης.
Χρειαζεται εξηγηση γιατι το έβαλα?
Υπάρχουν ισχυρά αντιαριστερα αντανακλαστικά...επίσης όλοι ξεχνάνε ότι ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές πλην του περιτυλίγματος ..πέρασε η εποχή όπου το να είσαι Ν.Δ.σε ξεχώριζε από τους "άλλους".Όσοι την ψηφίζουν.....
του πασοκ, δεν λεει κατι αυτος ο ανδρουλακης με τον αχρωμο παλαιοκομματικο λογοΓια αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ,κατά τη γνώμη μου είναι το φαβορί.
Για πρωθυπουργός... με ποιους ακριβώς; Αν διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ποιους ψήφους θα διεκδικήσει; Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που δείχνει να συσπειρώνεται και να ανεβαίνει ή την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν παίρνει ούτε 10%;
Αδιάφορα όλα αυτά. Κρίνουμε τη στάση τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Την υποκρισία τους στην ουσία.Υπάρχουν ισχυρά αντιαριστερα αντανακλαστικά...επίσης όλοι ξεχνάνε ότι ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές πλην του περιτυλίγματος ..πέρασε η εποχή όπου το να είσαι Ν.Δ.σε ξεχώριζε από τους "άλλους".
Να σου πω την αληθεια, απ τις λασπες στα χωρια της θεσσαλιας ομορφοτερος ειναι ο TaylerΔες και κανενα πρωιναδικο ρε φιλε. Ολα απο εδω θελεις να τα μαθαινεις;;;
Έκλασε κανείς?Όχι, καταλαβαίνουμε ότι είσαι μαλακας. Δεν χρειάζεται εξήγηση
Υπάρχει και το μυθικό βιβλίο "Σύντροφοι ευτυχώς ηττηθηκαμε"...
Fair enough...Να σου πω την αληθεια, απ τις λασπες στα χωρια της θεσσαλιας ομορφοτερος ειναι ο Tayler
πιο πουτανα ακομα?αλλιως θα τα κάνει ολα πουτάνα
κουτο τον εχεις? θα κανει κωλοτουμπα να παει με τον νικητηΕγινες μελος του Συριζα τυπε?
Γνωρίζω από όλους τους εργαζόμενους. Στην ανασφάλιστη δουλειά δεν πας με 3.5 την ώρα -συνήθως-Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν γνωρίζεις ανθρώπους που το κάνουν αυτό σήμερα, ανασφάλιστοι και από τις 2 δουλειές;
Η κάρτα βοήθησε πολύ τους εργαζόμενους και τους ελέγχους.
Το νέο νομοσχέδιο δεν το έχω μελετήσει γιατί άμεσα δεν με αφορά.
Καλύτερα να μας γράψει για αυτό κάποιος που θα το βιώσει.
Όχι εμεις που συζητάμε σε καφενειακό επίπεδο.
Δεν εχεις αδικοΗ καημενουλα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις αρχές που πήρε από το σπίτι της στην επαρχία της Μακεδονίας και στα διαταραγμένα σουργελα που την περιβάλλουν...
Καλε μου φιλε, παιδια δεν εχω, αλλά ειλικρινα δεν νομιζω οτι στο ορατό μελλον ειναι δυνατον να λειτουργησει ετσι το πραγμα. Σε 100 χρονια δεν ξερω. Αλλά τωρα....οχιΕλπιζω να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα παιδια σου αν εχεις μεχρι τοτε, γιατι μολις ερθει Ψαροκασελακης θα σου εχει απο μια drag queen σε καθε σχολειο πρωτη ωρα.
Έμπλεξε η καημένη και δεν ξέρει πως να ξεμπλεξει...ούτε ψύλλος στον κόρφο της!Δεν εχεις αδικο