Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Screenshot_20230923_154419_Facebook.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.138
Πόντοι
9.297
Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς κυβερνητικά πατριωτακια της φακής, να ξεσαλωνουν για το κρατίδιο που είπε ο Κασσελακης.
Όταν ο Μητσοτάκης μας πληροφορησε ότι η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μία σχετική έννοια και ότι πάει σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για να κάνει υποχωρήσεις, τα "πατριωτάκια" αυτά αμολούσαν αετό.
Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την Πατρίδα.
Άλλο τα κυβερνητικά πατριωτακια και άλλο οι πατριώτες εκτός της κυβέρνησης.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.772
Πόντοι
2.356
Άσε.. ακομα κάνουν τους Κινέζους στο νημα του Κούλη τα γνωστά πλυντήρια για το συγκεκριμένο θέμα.
Στο μακεδονικό όμως εσκιζαν τα στρινγκ τους
Έχει και συνέχεια. Ο Μητσοτάκης ανακάλυψε εδαφικές διαφορες, συζητά για θαλάσσιες ζώνες, η συνεκμετάλλευση θα γίνει συνεκτική εκμετάλλευση και φυσικά τα παρεμπίπτοντα ζητήματα που θέτει η Άγκυρα θα συζητηθούν.
Αλλά το πρόβλημα είναι το κρατίδιο του Κασσελακη.
Που ατόπημα ήταν αλλά μπροστά στα όσα κάνει ο Μητσοτάκης πταίσμα.
Ήδη δεχθήκαμε νέα γενναία χρηματοδοτηση Ερντογάν με τον όρο να ελέγξει τους διακινητές στη χώρα του. Γιατί οι αριθμοί έχουν ξεφύγει πάλι.
Για πολλοστή φορά. Με αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.138
Πόντοι
9.297
Όσοι την ψηφίζουν.....
Υπάρχουν ισχυρά αντιαριστερα αντανακλαστικά...επίσης όλοι ξεχνάνε ότι ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές πλην του περιτυλίγματος ..πέρασε η εποχή όπου το να είσαι Ν.Δ.σε ξεχώριζε από τους "άλλους".

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ,κατά τη γνώμη μου είναι το φαβορί.

Για πρωθυπουργός... με ποιους ακριβώς; Αν διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ποιους ψήφους θα διεκδικήσει; Τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που δείχνει να συσπειρώνεται και να ανεβαίνει ή την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν παίρνει ούτε 10%;
του πασοκ, δεν λεει κατι αυτος ο ανδρουλακης με τον αχρωμο παλαιοκομματικο λογο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.772
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν ισχυρά αντιαριστερα αντανακλαστικά...επίσης όλοι ξεχνάνε ότι ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές πλην του περιτυλίγματος ..πέρασε η εποχή όπου το να είσαι Ν.Δ.σε ξεχώριζε από τους "άλλους".
Αδιάφορα όλα αυτά. Κρίνουμε τη στάση τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Την υποκρισία τους στην ουσία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.119
Πόντοι
6.256

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.138
Πόντοι
9.297
Υπάρχει και το μυθικό βιβλίο "Σύντροφοι ευτυχώς ηττηθηκαμε"...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να σου πω την αληθεια, απ τις λασπες στα χωρια της θεσσαλιας ομορφοτερος ειναι ο Tayler
Fair enough...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.119
Πόντοι
6.256
.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.mp4
    29,2 MB · Εμφανίσεις: 0

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν γνωρίζεις ανθρώπους που το κάνουν αυτό σήμερα, ανασφάλιστοι και από τις 2 δουλειές;

Η κάρτα βοήθησε πολύ τους εργαζόμενους και τους ελέγχους.

Το νέο νομοσχέδιο δεν το έχω μελετήσει γιατί άμεσα δεν με αφορά.

Καλύτερα να μας γράψει για αυτό κάποιος που θα το βιώσει.

Όχι εμεις που συζητάμε σε καφενειακό επίπεδο.
Γνωρίζω από όλους τους εργαζόμενους. Στην ανασφάλιστη δουλειά δεν πας με 3.5 την ώρα -συνήθως-

Δεν συζητάω σε καφενεικό επίπεδο. Έιμαι εργοδότης, με αφορά άμεσα, το έχω διαβάσει ότι βρήκα τουλάχιστον και έχω συναναστροφή με πολύ κόσμο που δουλεύει υπό τις συνθήκες που περιέγραψα. Καφενειακή συζήτηση θα ήταν αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος ή εισοδηματίας από ενοίκια και δεν είχα δει ποτέ μισθοδοσία μπροστά μου.

Είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψα. Αν δεν ειναι βάλτε εσείς ποσό ειναι ο κατώτατος στους ανειδίκευτους και κάντε τους υπολογισμούς. Και φυσικά να μας πείτε πως προλαβαίνεις να πας από τη μια δουλειά στην άλλη να κανείς 2 8ωρα και τι ώρα κοιμάσαι.

Φυσικά και οποίος ήθελε να βρει ανασφάλιστο πριν μπορει και τώρα η κάρτα ειναι μια τρύπα στο νερό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η καημενουλα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις αρχές που πήρε από το σπίτι της στην επαρχία της Μακεδονίας και στα διαταραγμένα σουργελα που την περιβάλλουν...
Δεν εχεις αδικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελπιζω να εχουν μεγαλωσει αρκετα τα παιδια σου αν εχεις μεχρι τοτε, γιατι μολις ερθει Ψαροκασελακης θα σου εχει απο μια drag queen σε καθε σχολειο πρωτη ωρα.
Καλε μου φιλε, παιδια δεν εχω, αλλά ειλικρινα δεν νομιζω οτι στο ορατό μελλον ειναι δυνατον να λειτουργησει ετσι το πραγμα. Σε 100 χρονια δεν ξερω. Αλλά τωρα....οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom