Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Ο τσιπρας βγηκε μεσα στη φουρτουνα της χρεοκωπειας της χωρας,
Τωρα ειναι αλλιώς
Και ο Κασσελακης στην φουρτουνα θα βγει. 500 δις δημοσιο χρεος θα εχει η Ελλαδα το 2027 στην καλυτερη. Καποιος πρεπει να περασει αναιμακτα καινουργια μνημονια. Και με μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων απο τον Μητσοτακη. Ποσοστο ειπαμε, οχι ψηφοφορους.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.440
Πόντοι
216
Όπως ακριβώς σου τα είπα όλα. Εσύ συνέχισε να κάνεις τη μάρκα Βούρτση για την αδικία που υπάρχει στη ζωή (φοβερό νέο), τη φτώχεια και τον πλούτο (άλλο νέο και αυτό) και που τα χρήματα δε βγαίνουν ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ (εδώ κυλιόμαστε στα πατώματα).
μλκα εχεις πολυ πλακα τωρα καταλαβα γτ ολοι σε καβλαντανε εδω μεσα... ωραιος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πότε θα κανουν παιδιά;
Θα ναι καλή μάνα ο Tyler?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
μλκα εχεις πολυ πλακα τωρα καταλαβα γτ ολοι σε καβλαντανε εδω μεσα... ωραιος
Ακριβώς, όλοι αυτοί που βλέπεις είναι ο μέσος όρος Ελληναρά, μαλωμένοι με την πραγματικότητα. Δεν τους φταίει κανείς, το κεφάλι τους τους φταίει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Μ' αρέσει που το έχετε όλοι σίγουρο.

Εγώ λέω αν πέσει σύρμα και παράλληλα επιτραπεί σε χιλιάδες παλαιο-συριζαίους να ψηφίσουν, ο γκέουλας θα πάρει τ' αρχίδια μου.

Θυμίζω Μεϊμάρ 40 - Μητς 28.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

Εγώ λέω αν πέσει σύρμα και παράλληλα επιτραπεί σε χιλιάδες παλαιο-συριζαίους να ψηφίσουν, ο γκέουλας θα πάρει τ' αρχίδια μου.

Χτύπα ξύλο ρε τύπε, θα χάσουμε τέτοιο επικό ξεκατίνιασμα μετά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Και ο Κασσελακης στην φουρτουνα θα βγει. 500 δις δημοσιο χρεος θα εχει η Ελλαδα το 2027 στην καλυτερη. Καποιος πρεπει να περασει αναιμακτα καινουργια μνημονια. Και με μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων απο τον Μητσοτακη. Ποσοστο ειπαμε, οχι ψηφοφορους.
κωλόγερε εμίλησες σοφά. ο χρόνος για εσένα μετράει αντίστροφα και όμως σκέφτεσαι το δημόσιο χρέος που δεν απασχολεί κανένα νέο, ο κασσελάκης σκέφτεται τι πουτσες να φάει, ο κούλης σκέφτεται σε ποιον να τα ριξει μολις γινει καμια μαλακία, το μόνο που σχεδιάζει είναι γιατι ξέρει κάποιο αεροπλάνο θα πέσει, σεισμός θα γινει σιγουρα πλοιο θα βουλιάξει απλά να έχει έτοιμο το βρώμικο πουκάμισο και να τα ριξει όλα σε κανα κλητήρα της πούτσας που έχει διορίσει.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Πιθανον τύπε. Το οτι η γκαντεμω η Ακριτα τον στηριζει πλεον, ειναι κακός οιωνός. Όποιον στηριζει αυτη, συντριβεται.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Πιθανον τύπε. Το οτι η γκαντεμω η Ακριτα τον στηριζει πλεον, ειναι κακός οιωνός. Όποιον στηριζει αυτη, συντριβεται.
Εγώ το πάω με τη λογική. Αν η νομενκλατούρα του Σύριζα κινητοποιήσει χιλιάδες, τον ήπιε η Στεφανία. :gay:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Ο Κασσελακης ειναι ο νεος Τσιπρας, νεος, εμφανίσιμος και άφθαρτος οπως ηταν και ο Τσιπρας κάποτε, του βαλανε και μια εσανς πουστιας για να συμβαδίζει με την εποχη και να τραβήξει και την LGBTQ+ κοινότητα και τον φυτεύουν για αρχηγο κομματος και μπορει να ειναι άσχετος των ασχέτων αλλα εχουν τουλάχιστον 3 χρονια για να τον κάνουν να φαίνεται σοβαρος αρχηγος κόμματος.
Με μια σημαντική διαφορά ,ο Τσίπρας ήταν αριστερός με περγαμηνές και κατάφερνε να κρατάει τον πυρήνα του κόμματος παρόλες της διασπάσεις ,ο κασσελακης είναι ξενοφερτος και έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ένα κόμμα βιοσιμο εκλογικά αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ by kaselakis.
Πρέπει να μακελεψει μέχρι εξαφάνισεις το ΠΑΣΟΚ για να του βγαίνουν τα νούμερα.
Και αυτό με την προϋπόθεση ότι "το έχει" το παπατζιλικι όπως ο Τσίπρας, πράγμα αμφίβολο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795

Το μεγαλο οπλο στα χερια του το κραταει ο Μητσοτακης.
Μονο αυτος μπορει να ειναι ο ρυθμιστης της καταστασης.

Αν του ευχηθει καλη επιτυχια:cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγώ το πάω με τη λογική. Αν η νομενκλατούρα του Σύριζα κινητοποιήσει χιλιάδες, τον ήπιε η Στεφανία. :gay:
Και πού ηταν η νομενκλατούρα πριν 5 μερες? Μηπως τους υπερεκτιμάς? Ενα κομμα-φούσκα ειναι. Για ΠΑΣΟΚ τούς περασες?

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.440
Πόντοι
216
Ακριβώς, όλοι αυτοί που βλέπεις είναι ο μέσος όρος Ελληναρά, μαλωμένοι με την πραγματικότητα. Δεν τους φταίει κανείς, το κεφάλι τους τους φταίει.
ναι ρε εχεις απολυτο δικιο τι να λεμε τωρα μονο εσεις το τριο στουτζες κατεχετε την απολυτη αληθεια οι αλλοι ολοι ειναι κακοι αριστεροι

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.629
Πόντοι
746
Τα παιδιά του Βαλιανάτου του καπουτζίδη του Σεργουλόπουλου του Σαμαρα Τρίφων είανι ήδη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και προχωρούν στην διάσπαση της Ελληνικής κοινωνίας

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Και πού ηταν η νομενκλατούρα πριν 5 μερες? Μηπως τους υπερεκτιμάς? Ενα κομμα-φούσκα ειναι. Για ΠΑΣΟΚ τούς περασες?
Φάγανε σφαλιάρα σβουριχτή και ουρανοκατέβατη, τύπε. Δεν το περίμεναν με τίποτα.

Αυτήν την εβδομάδα ΑΝ κινητοποίησαν κόσμο, βγαίνει η Αχτσιόγλου.

Ούτε είναι σίγουρο ότι όλοι του Παππά, θα πάνε μαζί του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom