Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.749
- Πόντοι
- 2.306
εγώ θέλω μπουρδελότσαρκα
Κύριε Κασσελακη πρέπει ένα βράδυ να μας πάτε στις μούσες..
Όλα τα παιδιά εδώ μέσα που γράφουν ανεξαρτήτου ιδεολογίας...
εγώ θέλω μπουρδελότσαρκα
Κύριε Κασσελακη πρέπει ένα βράδυ να μας πάτε στις μούσες..
Όλα τα παιδιά εδώ μέσα που γράφουν ανεξαρτήτου ιδεολογίας...
Και ο Κασσελακης στην φουρτουνα θα βγει. 500 δις δημοσιο χρεος θα εχει η Ελλαδα το 2027 στην καλυτερη. Καποιος πρεπει να περασει αναιμακτα καινουργια μνημονια. Και με μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων απο τον Μητσοτακη. Ποσοστο ειπαμε, οχι ψηφοφορους.Ο τσιπρας βγηκε μεσα στη φουρτουνα της χρεοκωπειας της χωρας,
Τωρα ειναι αλλιώς
μλκα εχεις πολυ πλακα τωρα καταλαβα γτ ολοι σε καβλαντανε εδω μεσα... ωραιοςΌπως ακριβώς σου τα είπα όλα. Εσύ συνέχισε να κάνεις τη μάρκα Βούρτση για την αδικία που υπάρχει στη ζωή (φοβερό νέο), τη φτώχεια και τον πλούτο (άλλο νέο και αυτό) και που τα χρήματα δε βγαίνουν ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ (εδώ κυλιόμαστε στα πατώματα).
Κι εσυ ξερεις γιατι τον ψηφισε. Δεν χρειαζεται να σου πω εγωΓια δώσε μου την δική σου ανάλυση ρε τύπε?
Γιατί ψήφισε ο κόσμος τον Κασελάκη?
Δες και κανενα πρωιναδικο ρε φιλε. Ολα απο εδω θελεις να τα μαθαινεις;;;Πότε θα κανουν παιδιά;
Θα ναι καλή μάνα ο Tyler?
Πότε θα κανουν παιδιά;
Θα ναι καλή μάνα ο Tyler?
Ακριβώς, όλοι αυτοί που βλέπεις είναι ο μέσος όρος Ελληναρά, μαλωμένοι με την πραγματικότητα. Δεν τους φταίει κανείς, το κεφάλι τους τους φταίει.μλκα εχεις πολυ πλακα τωρα καταλαβα γτ ολοι σε καβλαντανε εδω μεσα... ωραιος
Χτύπα ξύλο ρε τύπε, θα χάσουμε τέτοιο επικό ξεκατίνιασμα μετά.Μ' αρέσει που το έχετε όλοι σίγουρο.
Εγώ λέω αν πέσει σύρμα και παράλληλα επιτραπεί σε χιλιάδες παλαιο-συριζαίους να ψηφίσουν, ο γκέουλας θα πάρει τ' αρχίδια μου.
Θυμίζω Μεϊμάρ 40 - Μητς 28.
κωλόγερε εμίλησες σοφά. ο χρόνος για εσένα μετράει αντίστροφα και όμως σκέφτεσαι το δημόσιο χρέος που δεν απασχολεί κανένα νέο, ο κασσελάκης σκέφτεται τι πουτσες να φάει, ο κούλης σκέφτεται σε ποιον να τα ριξει μολις γινει καμια μαλακία, το μόνο που σχεδιάζει είναι γιατι ξέρει κάποιο αεροπλάνο θα πέσει, σεισμός θα γινει σιγουρα πλοιο θα βουλιάξει απλά να έχει έτοιμο το βρώμικο πουκάμισο και να τα ριξει όλα σε κανα κλητήρα της πούτσας που έχει διορίσει.....Και ο Κασσελακης στην φουρτουνα θα βγει. 500 δις δημοσιο χρεος θα εχει η Ελλαδα το 2027 στην καλυτερη. Καποιος πρεπει να περασει αναιμακτα καινουργια μνημονια. Και με μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων απο τον Μητσοτακη. Ποσοστο ειπαμε, οχι ψηφοφορους.
Πιθανον τύπε. Το οτι η γκαντεμω η Ακριτα τον στηριζει πλεον, ειναι κακός οιωνός. Όποιον στηριζει αυτη, συντριβεται.Μ' αρέσει που το έχετε όλοι σίγουρο.
Εγώ λέω αν πέσει σύρμα και παράλληλα επιτραπεί σε χιλιάδες παλαιο-συριζαίους να ψηφίσουν, ο γκέουλας θα πάρει τ' αρχίδια μου.
Εγώ το πάω με τη λογική. Αν η νομενκλατούρα του Σύριζα κινητοποιήσει χιλιάδες, τον ήπιε η Στεφανία.Πιθανον τύπε. Το οτι η γκαντεμω η Ακριτα τον στηριζει πλεον, ειναι κακός οιωνός. Όποιον στηριζει αυτη, συντριβεται.
Με μια σημαντική διαφορά ,ο Τσίπρας ήταν αριστερός με περγαμηνές και κατάφερνε να κρατάει τον πυρήνα του κόμματος παρόλες της διασπάσεις ,ο κασσελακης είναι ξενοφερτος και έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να υπάρξει ένα κόμμα βιοσιμο εκλογικά αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ by kaselakis.Ο Κασσελακης ειναι ο νεος Τσιπρας, νεος, εμφανίσιμος και άφθαρτος οπως ηταν και ο Τσιπρας κάποτε, του βαλανε και μια εσανς πουστιας για να συμβαδίζει με την εποχη και να τραβήξει και την LGBTQ+ κοινότητα και τον φυτεύουν για αρχηγο κομματος και μπορει να ειναι άσχετος των ασχέτων αλλα εχουν τουλάχιστον 3 χρονια για να τον κάνουν να φαίνεται σοβαρος αρχηγος κόμματος.
Το μεγαλο οπλο στα χερια του το κραταει ο Μητσοτακης.Μ' αρέσει που το έχετε όλοι σίγουρο.
Και πού ηταν η νομενκλατούρα πριν 5 μερες? Μηπως τους υπερεκτιμάς? Ενα κομμα-φούσκα ειναι. Για ΠΑΣΟΚ τούς περασες?Εγώ το πάω με τη λογική. Αν η νομενκλατούρα του Σύριζα κινητοποιήσει χιλιάδες, τον ήπιε η Στεφανία.
ναι ρε εχεις απολυτο δικιο τι να λεμε τωρα μονο εσεις το τριο στουτζες κατεχετε την απολυτη αληθεια οι αλλοι ολοι ειναι κακοι αριστεροιΑκριβώς, όλοι αυτοί που βλέπεις είναι ο μέσος όρος Ελληναρά, μαλωμένοι με την πραγματικότητα. Δεν τους φταίει κανείς, το κεφάλι τους τους φταίει.
41%ναι ρε εχεις απολυτο δικιο τι να λεμε τωρα μονο εσεις το τριο στουτζες κατεχετε την απολυτη αληθεια οι αλλοι ολοι ειναι κακοι αριστεροι
Φάγανε σφαλιάρα σβουριχτή και ουρανοκατέβατη, τύπε. Δεν το περίμεναν με τίποτα.Και πού ηταν η νομενκλατούρα πριν 5 μερες? Μηπως τους υπερεκτιμάς? Ενα κομμα-φούσκα ειναι. Για ΠΑΣΟΚ τούς περασες?