alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ό,τι θες ειπαδιαγραφη λογαριασμου;
νταξι κανεις μετα ενα αλλο, τι λες; ή μηπως κατι πιο ελεφρη , κατι που να φερνει γελιο, να μας πει ο τερμην;
Ό,τι θες ειπαδιαγραφη λογαριασμου;
νταξι κανεις μετα ενα αλλο, τι λες; ή μηπως κατι πιο ελεφρη , κατι που να φερνει γελιο, να μας πει ο τερμην;
Διαγραφη θες? Διαγραφη. Αλλά αντιστοίχως θα διαγραψεις κι εσυ το δικο σου αν βγαλει τετραετια.διαγραφη..οκ
Του Βαρδινογιάννη είναι ο κασσελας όπως είπε κομματοσκυλο ΝΔ φίλος μου κ φίλος του κυρίου Κυριακου ΜητσοτάκηΓια κάθε κατηφόρα έχετε ένα ''τι να κάνουμε''
Δεν αμφέβαλα ότι τα τομάρια έχουν πίσω πόρτες για να κάνουν ότι θέλουν.
Με τους ανθρώπους απογοητεύομαι που είναι ζώα όρθια. Ήρθε ο σωτήρας ο διαπλεκόμενος από την Αμερική να τους σώσει
φυσικα!Διαγραφη θες? Διαγραφη. Αλλά αντιστοίχως θα διαγραψεις κι εσυ το δικο σου αν βγαλει τετραετια.
αυτοι που ψήφισαν κούλη τσιπρα σαμαρα παπανδρεου καραμανλη σημιτη μητσοτάκη παπανδρεου ράλλη καραμανλή και τους έβγαλαν πρωθυπουργούς έχεις καμία αμφιβολία ότι θα κωλύσουν να ψηφίσουν αρχιπουστάρα κασσελάκη;Για κάθε κατηφόρα έχετε ένα ''τι να κάνουμε''
Δεν αμφέβαλα ότι τα τομάρια έχουν πίσω πόρτες για να κάνουν ότι θέλουν.
Με τους ανθρώπους απογοητεύομαι που είναι ζώα όρθια. Ήρθε ο σωτήρας ο διαπλεκόμενος από την Αμερική να τους σώσει
Για δώσε μου την δική σου ανάλυση ρε τύπε?Πολυ λογικο, μια κυβερνηση που κερδισε με 23 μοναδες διαφορα, να μην βγαλει τετραετια. Ηθελα να ηξερα πού τα σκεφτεστε. Ξερετε, η αρνηση της πραγματικοτητας μπορει να οδηγησει σε ψυχωση, να το προσεξετε αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντι για αλλη μια φορα να βριζουμε τον κοσμο και τις επιλογες του, ειναι πιο ωριμο να το αναλυσουμε ψυχραιμα και να το κατανοησουμε. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Το να πουμε μονο "ο κοσμος ειναι ζωα ορθια" απλώς δειχνει αρνηση.
Το κάνει η κουνιαδα? Γελάει με την Ελλάδα που προσπαθεί να εκλέξει πρόεδρο αριστερού κόμματος ...Διαγραφη θες? Διαγραφη. Αλλά αντιστοίχως θα διαγραψεις κι εσυ το δικο σου αν βγαλει τετραετια.
Νομίζω ότι και ο Τσίπρας του ίδιου ήταν....Του Βαρδινογιάννη είναι ο κασσελας όπως είπε κομματοσκυλο ΝΔ φίλος μου κ φίλος του κυρίου Κυριακου Μητσοτάκη
Συμφωνώ απόλυτος με αυτό αλλά δεν σου κάνω like διότι τα έχωσες στον μπατζανακη μου απρεπωςαυτοι που ψήφισαν κούλη τσιπρα σαμαρα παπανδρεου καραμανλη σημιτη μητσοτάκη παπανδρεου ράλλη καραμανλή και τους έβγαλαν πρωθυπουργούς έχεις καμία αμφιβολία ότι θα κωλύσουν να ψηφίσουν αρχιπουστάρα κασσελάκη;
Ναι αυτό περίμενα για να καταλάβω ότι ο κόσμος αποτελείται 90% από τριμάλακες......αυτοι που ψήφισαν κούλη τσιπρα σαμαρα παπανδρεου καραμανλη σημιτη μητσοτάκη παπανδρεου ράλλη καραμανλή και τους έβγαλαν πρωθυπουργούς έχεις καμία αμφιβολία ότι θα κωλύσουν να ψηφίσουν αρχιπουστάρα κασσελάκη;
Μάς κοροϊδεύουν .........άξιοι της μοίρας μαςΝομίζω ότι και ο Τσίπρας του ίδιου ήταν....
και τι να τα κάνω τα like, δεν τρώγονται, που έλεγε και άλλος ένας αρχιπουστάρας......Συμφωνώ απόλυτος με αυτό αλλά δεν σου κάνω like διότι τα έχωσες στον μπατζανακη μου απρεπως
τύπε έμεινε μόνο κασιδιάρης...μη μου πεις...αυτοι που ψήφισαν κούλη τσιπρα σαμαρα παπανδρεου καραμανλη σημιτη μητσοτάκη παπανδρεου ράλλη καραμανλή και τους έβγαλαν πρωθυπουργούς έχεις καμία αμφιβολία ότι θα κωλύσουν να ψηφίσουν αρχιπουστάρα κασσελάκη;
δεν καταλαβες....οχι το μεταξυ μας στις δουλειες....δηλαδη θες να σου εξηγησω πως μπορεις να δουλευεις για τον ιδιο ,αλλα εντελως νομιμα και με την συμβαση στο συστημα κανονικα!LOL
Δε μπορει να περασει η συμβαση απο το συστημα.
Το "μεταξυ μας" γινεται ανα πασα στιγμη ουτως η αλλως.
Καθαρά από ακαδημαϊκή μάτια.....Μάς κοροϊδεύουν .........άξιοι της μοίρας μας
Αν δεις κάτι λερες υποψηφίους δημάρχους θα τρελλαθεις
Άνθρωποι που δεν τελείωσαν το ΤΕΛ κ άνθρωποι που τούς αγόραζες τα πρόβατα κ δεν ήξεραν να μετράνε αλλά ήταν χωμένοι στις ενώσεις κ συνεταιρισμούς τούς βούλιαξαν κ τώρα θέλουν κ τι δημαρχιλικη
Ο τσιπρας βγηκε μεσα στη φουρτουνα της χρεοκωπειας της χωρας,Ο Κασσελακης ειναι ο νεος Τσιπρας, νεος, εμφανίσιμος και άφθαρτος οπως ηταν και ο Τσιπρας κάποτε, του βαλανε και μια εσανς πουστιας για να συμβαδίζει με την εποχη και να τραβήξει και την LGBTQ+ κοινότητα και τον φυτεύουν για αρχηγο κομματος και μπορει να ειναι άσχετος των ασχέτων αλλα εχουν τουλάχιστον 3 χρονια για να τον κάνουν να φαίνεται σοβαρος αρχηγος κόμματος.