leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
....η Μάγια είχε όλο το "πακέτο" δεν νομίζω ότι θα βρεθεί 2η...
Μακάρι να βρεθεί 2η!!
....η Μάγια είχε όλο το "πακέτο" δεν νομίζω ότι θα βρεθεί 2η...
Καλημέρα, εχεις pm
.... Και βεβαίως έχει βρει ένα έξυπνο φίλτρο ("χημεία") να αποφεύγει τους άξεστους και βρωμιάρηδες.
Δεν νομιζω οτι πρόκειται περι φίλτρου......η Στεφανια ειναι απο τις λίγες αγνες και "καθαρες" κοπέλλες του χώρου,και οτι λεει το εννοεί.Αγαπαει το μασαζ και προσπαθεί συνεχως να βελτιώνεται.Δεν ειναι "φραγκοφονιας" ωστε να επιδιωκει να βγαλει λεφτά χωρίς να μενει ευχαριστημενος ο πελάτης της.Αν σκεφτόταν ετσι,θα τα εκανε ολα με ολους........
Ειναι φυσικό ο καθενας απο μας να εχει διαφορετικά γούστα και διαφορετικες επιδιωξεις.Προσωπικά παντως θεωρω οτι τα περισσότερα μαγαζιά κοροιδευουν τον κοσμο οταν μιλάνε για μασαζ.Δεν ειναι μασαζ το απλό χαιδεμα των 10 λεπτων για να καυλώσει ο πελάτης και να προχωρήσει στο δευτερο μερος.Ετσι λειτουργουν τα στούντιο......η Στεφανία προσφερει εναν ησυχο και διακριτικό χώρο και πολύ καλό μασαζ.Αυτο την κανει ξεχωριστή.Γι' αυτο και η χρεωση της για μασαζ και απλή εκτόνωση ειναι πολύ λογικη.Απο κει και πέρα,ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του...........
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν φτάσεις στο δεύτερο μέρος περνάς πολύ όμορφα, ακόμη κι αν ο σωματότυπος της δεν είναι ακριβώς το ιδανικό σου ... έχει όμως έντονη σεξουαλικότητα ... γι αυτό και δεν έχω καταφέρει ακόμη να περιοριστώ στη μια ώρα Γειά σου βρε Βικούλα !!!Andy μου για να είμαστε ακριβείς και όχι συναισθηματικοί, το στήθος της Στεφανίας είναι μεν "φυσικό και 3άρι γεμάτο" αλλά δεν παύει να είναι στήθος κοπέλας 25+ και άρα έχει μια σχετική πτώση. Μια χαρά το θηλάζουμε αλλά προφανώς και δεν έχει σχέση με το στήθος-λάστιχο που έχουν οι κοπέλες (όσες το έχουν) 18 με 22 ετών. Προσωπικά δεν θεωρώ το στήθος ως το δυνατό σημείο της Στεφανίας. Άλλωστε και η ίδια ποτέ δεν αναφέρθηκε ή ζήτησε να της αναγνωρίσουμε υπερβολικά φυσικά προσόντα.
Δυνατότερο σημείο της είναι η όλη επαγγελματική συμπεριφορά της (στο μασάζ) και η ζεστασιά της (στο δεύτερο μέρος) που μας κάνουν να παραβλέπουμε τις όποιες φυσικές ατέλειες και να κοιτάμε την ουσία του πόσο καλά συνολικά περνάμε μαζί της.
Κατά την γνώμη μου η Στεφανία είναι από της πιο σεξουαλικές γυναίκες στο χώρο. Και με δεδομένο ότι ουσιαστικά επιλέγει η ίδια τις περιπτώσεις που προχωρά σε δεύτερο μέρος, εκτιμώ πως την ενδιαφέρει να περνά και η ίδια καλά μαζί μας, και άρα να μην προσποιήται (στο μέτρο του εφικτού πάντα) και να ζει ότι προσφέρει.
Δεν νομιζω οτι πρόκειται περι φίλτρου......η Στεφανια ειναι απο τις λίγες αγνες και "καθαρες" κοπέλλες του χώρου,και οτι λεει το εννοεί.Αγαπαει το μασαζ και προσπαθεί συνεχως να βελτιώνεται.Δεν ειναι "φραγκοφονιας" ωστε να επιδιωκει να βγαλει λεφτά χωρίς να μενει ευχαριστημενος ο πελάτης της.Αν σκεφτόταν ετσι,θα τα εκανε ολα με ολους........
Ειναι φυσικό ο καθενας απο μας να εχει διαφορετικά γούστα και διαφορετικες επιδιωξεις.Προσωπικά παντως θεωρω οτι τα περισσότερα μαγαζιά κοροιδευουν τον κοσμο οταν μιλάνε για μασαζ.Δεν ειναι μασαζ το απλό χαιδεμα των 10 λεπτων για να καυλώσει ο πελάτης και να προχωρήσει στο δευτερο μερος.Ετσι λειτουργουν τα στούντιο......η Στεφανία προσφερει εναν ησυχο και διακριτικό χώρο και πολύ καλό μασαζ.Αυτο την κανει ξεχωριστή.Γι' αυτο και η χρεωση της για μασαζ και απλή εκτόνωση ειναι πολύ λογικη.Απο κει και πέρα,ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του...........
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν φτάσεις στο δεύτερο μέρος περνάς πολύ όμορφα, ακόμη κι αν ο σωματότυπος της δεν είναι ακριβώς το ιδανικό σου ... έχει όμως έντονη σεξουαλικότητα ... γι αυτό και δεν έχω καταφέρει ακόμη να περιοριστώ στη μια ώρα Γειά σου βρε Βικούλα !!!
Γλυκιά καλησπέρα σε όλα τα υπέροχα παιδιά!!!
Αυτό είναι ακριβώς.Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
1 ωρα μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 40
1,5 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 50
2 ώρες μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 60
Πολλά φιλάκια σε όλους***
Καλησπέρα σε όλη την πάρεα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσουςε κάνουμ κ αισθάνομαι καταπληκτικα!!! Είναι πανέμορφο να είμαι κάθε μερα ερωτευμένη με το μασάζ! Μοναδική, πολύτιμη ουσία που σαγηνευει το άγγιγμα... Δεν επαναπαύομαι ποτέ λοιπόν και γιαυτό θα είμαι εδώ τις μέρες του Πάσχα και μάλιστα πολύ σύντομα ετοιμάζω μια αναβαθμίσαμε η έκπληξη
Καλησπέρα σε όλη την πάρεα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με κάνουν κ αισθάνομαι καταπληκτικα!!! Είναι πανέμορφο συναίσθημα να είμαι κάθε μερα ερωτευμένη με το μασάζ!και πραγματικά χαίρομαι το άγγιγμα να ειναι μοναδική, πολύτιμη ουσία που σαγηνευει και σε αυτό δίνω όλο τον εαυτό μου... Δεν επαναπαύομαι ποτέ λοιπόν και γιαυτό θα είμαι εδώ τις μέρες του Πάσχα και μάλιστα πολύ σύντομα ετοιμάζω μια αναβαθμίσμενη έκπληξη