Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν νομιζω οτι πρόκειται περι φίλτρου......η Στεφανια ειναι απο τις λίγες αγνες και "καθαρες" κοπέλλες του χώρου,και οτι λεει το εννοεί.Αγαπαει το μασαζ και προσπαθεί συνεχως να βελτιώνεται.Δεν ειναι "φραγκοφονιας" ωστε να επιδιωκει να βγαλει λεφτά χωρίς να μενει ευχαριστημενος ο πελάτης της.Αν σκεφτόταν ετσι,θα τα εκανε ολα με ολους........

Ειναι φυσικό ο καθενας απο μας να εχει διαφορετικά γούστα και διαφορετικες επιδιωξεις.Προσωπικά παντως θεωρω οτι τα περισσότερα μαγαζιά κοροιδευουν τον κοσμο οταν μιλάνε για μασαζ.Δεν ειναι μασαζ το απλό χαιδεμα των 10 λεπτων για να καυλώσει ο πελάτης και να προχωρήσει στο δευτερο μερος.Ετσι λειτουργουν τα στούντιο......η Στεφανία προσφερει εναν ησυχο και διακριτικό χώρο και πολύ καλό μασαζ.Αυτο την κανει ξεχωριστή.Γι' αυτο και η χρεωση της για μασαζ και απλή εκτόνωση ειναι πολύ λογικη.Απο κει και πέρα,ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του...........

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν νομιζω οτι πρόκειται περι φίλτρου......η Στεφανια ειναι απο τις λίγες αγνες και "καθαρες" κοπέλλες του χώρου,και οτι λεει το εννοεί.Αγαπαει το μασαζ και προσπαθεί συνεχως να βελτιώνεται.Δεν ειναι "φραγκοφονιας" ωστε να επιδιωκει να βγαλει λεφτά χωρίς να μενει ευχαριστημενος ο πελάτης της.Αν σκεφτόταν ετσι,θα τα εκανε ολα με ολους........

Ειναι φυσικό ο καθενας απο μας να εχει διαφορετικά γούστα και διαφορετικες επιδιωξεις.Προσωπικά παντως θεωρω οτι τα περισσότερα μαγαζιά κοροιδευουν τον κοσμο οταν μιλάνε για μασαζ.Δεν ειναι μασαζ το απλό χαιδεμα των 10 λεπτων για να καυλώσει ο πελάτης και να προχωρήσει στο δευτερο μερος.Ετσι λειτουργουν τα στούντιο......η Στεφανία προσφερει εναν ησυχο και διακριτικό χώρο και πολύ καλό μασαζ.Αυτο την κανει ξεχωριστή.Γι' αυτο και η χρεωση της για μασαζ και απλή εκτόνωση ειναι πολύ λογικη.Απο κει και πέρα,ο καθενας αποφασιζει συμφωνα με τα γουστα του...........

Σωστός!!  :rockon: :rockon: :rockon:

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
994
Πόντοι
311
Andy μου για να είμαστε ακριβείς και όχι συναισθηματικοί, το στήθος της Στεφανίας είναι μεν "φυσικό και 3άρι γεμάτο" αλλά δεν παύει να είναι στήθος κοπέλας 25+ και άρα έχει μια σχετική πτώση. Μια χαρά το θηλάζουμε αλλά προφανώς και δεν έχει σχέση με το στήθος-λάστιχο που έχουν οι κοπέλες (όσες το έχουν) 18 με 22 ετών. Προσωπικά δεν θεωρώ το στήθος ως το δυνατό σημείο της Στεφανίας. Άλλωστε και η ίδια ποτέ δεν αναφέρθηκε ή ζήτησε να της αναγνωρίσουμε υπερβολικά φυσικά προσόντα.

Δυνατότερο σημείο της είναι η όλη επαγγελματική συμπεριφορά της (στο μασάζ) και η ζεστασιά της (στο δεύτερο μέρος) που μας κάνουν να παραβλέπουμε τις όποιες φυσικές ατέλειες και να κοιτάμε την ουσία του πόσο καλά συνολικά περνάμε μαζί της.

Κατά την γνώμη μου η Στεφανία είναι από της πιο σεξουαλικές γυναίκες στο χώρο. Και με δεδομένο ότι ουσιαστικά επιλέγει η ίδια τις περιπτώσεις που προχωρά σε δεύτερο μέρος, εκτιμώ πως την ενδιαφέρει να περνά και η ίδια καλά μαζί μας, και άρα να μην προσποιήται (στο μέτρο του εφικτού πάντα) και να ζει ότι προσφέρει.
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν φτάσεις στο δεύτερο μέρος περνάς πολύ όμορφα, ακόμη κι αν ο σωματότυπος της δεν είναι ακριβώς το ιδανικό σου ... έχει όμως έντονη σεξουαλικότητα ... γι αυτό και δεν έχω καταφέρει ακόμη να περιοριστώ στη μια ώρα  :grin: :grin: :grin: :grin:  Γειά σου βρε Βικούλα !!!

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
457
Πόντοι
300

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Η Στεφανία είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
Το μασάζ της απίστευτο. Και από ομορφιά είναι καθαρά και μόνο υποκειμενικό!!!
Στεφανία αγάπη μου προχώρα κάνοντας αυτό που ξέρεις καλά να κανεις!!!
Θα σε ξανά εμπιστευτώ άμεσα!!! Φιλία!!!!

james81

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από εμένα. Πρώτη κριτική, αν και έχω επισκεφτεί πολλές κοπέλες του χώρου.

Πρόσφατη πρώτη επίσκεψη στην κοπέλα. Πρόσβαση πανεύκολη και χώρος εξαιρετικός.

Η Στεφανία είναι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που κάνει εξαιρετικό μασάζ σε πολύ καλή τιμή.
Είναι χαριτωμένη, σε κάνει να νοιώθεις άνετα, ωραίο τυπάκι και με πολλή διάθεση για να ικανοποιήσει τον πελάτη.

Επέλεξα να πάω στη Στεφανία γιατί προτιμώ τις "απλές κοπέλες" από τις πορνοστάρ για να κάνω μασάζ και ευτυχώς δεν με απογοήτευσε. Αντιθέτως, η συμπεριφορά της, η χημεία που μου έβγαλε και ο επαγγελματισμός της (μου έφτιαξε τον ώμο που έχω πρόβλημα τενοντίτιδας) μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση.
Από τις κοπέλες και ιδιαίτερα τις Ελληνίδες που λείπουν από τον χώρο και θέλεις να έχεις υπόψη για ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.343
Πόντοι
1.076
Συμφωνώ απόλυτα. Εαν φτάσεις στο δεύτερο μέρος περνάς πολύ όμορφα, ακόμη κι αν ο σωματότυπος της δεν είναι ακριβώς το ιδανικό σου ... έχει όμως έντονη σεξουαλικότητα ... γι αυτό και δεν έχω καταφέρει ακόμη να περιοριστώ στη μια ώρα  :grin: :grin: :grin: :grin:  Γειά σου βρε Βικούλα !!!

βγαζει σεξουαλικοτητα ε?
βρε λες να δοκιμασω να κανω κ δευτερο γυρο,γιατι εγω εχω μεινει στον πρωτο...
βρε την Στεφανια...λες?

PANTHERS3M

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
και εγω θέλω να πω  οτι η κοπέλα κάνει μασάζ καλο αλλα  θέλει λίγο  βελτίωση τρομερή πίπα δεν εχω λογια τσουποτο γκομενακι .Αν δεν ηταν μακρυα θα ξανα δοκίμαζα  .Αν αλαζε μετα απο καθε συναντηση και τα σεντόνια θα ηταν μια χαρά  

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μπερδεμένη κατάσταση η μικρά...προωθεί, λέει, το μασάζ, ωστόσο, έχει και περαιτέρω υπηρεσίες, τις οποίες όμως δίνει μόνο σε...επιλεκτικές συνθήκες και εφόσον υπάρχει χημεία και...και...και...και λοιπές μπούρδες...!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Γλυκιά καλησπέρα σε όλα τα υπέροχα παιδιά!!!
Αυτό είναι ακριβώς.Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

1  ωρα  μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 40
1,5 ώρα  μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 50
2  ώρες  μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 60

Πολλά φιλάκια σε όλους***

1 φορά έχω πάει με την Βίκυ-Στεφανία... κάπου τον Σεπτέμβρη του 2017... μπορώ να πω πως είχα περάσει καλά... δηλαδή έφυγα γεμάτος... με ένα αστεράκι * ας πούμε ότι πήρα τη 1 ώρα με τα 40 ευρώ... αλλά σύνολο doorIN - doorOUT βγήκα στα 45 λεπτά... Σύνολο δηλαδή max μασαζ-εκτόνωση στα 35 λεπτά μαζί με τα μπάνιο πριν μετα στα 45 δηλαδή...

αυτό ας πούμε κάπως με ενόχλησε... θα μπορούσε πχ η κοπέλα να μου πει ας σε χαλαρώσω λίγο ακόμα να κλείσουμε την ώρα κάπως έτσι...

γενικά όμως ήταν οκ... ήταν πολύ ευγενική και υπήρχε θετική αύρα στην ατμόσφαιρα..

θα την ξανατιμήσω παίρνοντας το max του χρόνου ελπίζω την επόμενη...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Καλησπέρα σε όλη την πάρεα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με κάνουν κ αισθάνομαι καταπληκτικα!!! Είναι πανέμορφο συναίσθημα να είμαι κάθε μερα ερωτευμένη με το μασάζ!και πραγματικά χαίρομαι το άγγιγμα να ειναι μοναδική, πολύτιμη ουσία που σαγηνευει και σε αυτό δίνω όλο τον εαυτό μου...  Δεν επαναπαύομαι ποτέ λοιπόν και γιαυτό θα είμαι εδώ τις μέρες του Πάσχα και μάλιστα πολύ σύντομα ετοιμάζω μια αναβαθμίσμενη  έκπληξη :)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα σε όλη την πάρεα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσουςε κάνουμ κ αισθάνομαι καταπληκτικα!!! Είναι πανέμορφο να είμαι κάθε μερα ερωτευμένη με το μασάζ! Μοναδική, πολύτιμη ουσία που σαγηνευει το άγγιγμα... Δεν επαναπαύομαι ποτέ λοιπόν και γιαυτό θα είμαι εδώ τις μέρες του Πάσχα και μάλιστα πολύ σύντομα ετοιμάζω μια αναβαθμίσαμε η έκπληξη :)

Να περάσεις τέλεια τις γιορτές... Ανυπομονούμε για την... έκπληξη... μια και εμείς εδώ θα είμαστε χιχι

speedo 17

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
80
Πόντοι
0
να περασεις ομορφα καλο πασχα !!!!!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα σε όλη την πάρεα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με κάνουν κ αισθάνομαι καταπληκτικα!!! Είναι πανέμορφο συναίσθημα να είμαι κάθε μερα ερωτευμένη με το μασάζ!και πραγματικά χαίρομαι το άγγιγμα να ειναι μοναδική, πολύτιμη ουσία που σαγηνευει και σε αυτό δίνω όλο τον εαυτό μου...  Δεν επαναπαύομαι ποτέ λοιπόν και γιαυτό θα είμαι εδώ τις μέρες του Πάσχα και μάλιστα πολύ σύντομα ετοιμάζω μια αναβαθμίσμενη  έκπληξη :)

Δεν θέλω να μπω... σε λεπτομέρειες... Τι είπαμε.. πως τι κλπ...

Πάρα μόνο πως η Β-Σ, ΣΈΒΕΤΑΙ τον πελάτη και το δείχνει με τον δικό της τρόπο θέλοντας να είναι όλοι ευχαριστημένοι...

sierraboy

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και απο μένα
Συναντήσα την στεφάνια περίπου ένα μήνα
Εύκολη η συνεννόηση εύκολο το πάρκινγκ . Η στεφάνια με έκανε να νιώσω άνετα μιλήσαμε λίγο και περάσαμε στο μασάζ πιέσεις αρκετά Κάλες με αλλαγές στην δύναμη σίγουρα Θα την ξανά επισκεφτώ στο άμεσο μέλλον

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
Εγω με τη σειρά μου συνάντησα τη στεφάνια στο χώρο της πριν περίπου ενα χρόνο. Εύκολο πάρκινγκ. 40€ διάλεξα για μασαζ και εκτόνωση. Ειχα και επιλογή για σεξ αλλα μου φάνηκαν πολλα τα χρήματα για τη συγκεκριμένη κοπέλα, νομίζω ανέβαινε στα 80€ αν θυμάμαι καλα. Το μασαζ της αξίζει σίγουρα περισσότερα απο άλλες, το χει. Όπως έχει πολύ καλα και τη πίπα και τη μαλακια. Αλλα όπως όλοι ξέρουμε υστερεί σε σωματότυπο και πρόσωπο όποτε 40€ για ενα πολύ καλο μασαζ κλπ αξίζει αλλα μέχρι εκει. Στο χρόνο μας ηταν υπέρ ανεκτική και καθόλου πιεστική ή αγχωτική. 1 ωριτσα μαζί με μπανιο πριν-μετα και τη δουλεια. Αυτά για τη Β.Σ, μια κοπέλα  που σίγουρα τα τιμάει τα χρήματα που παίρνει και περνάς και όμορφα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σε ποια περιοχη ειναι ο χωρος της?

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.343
Πόντοι
1.076
περιμενω την εκπληξη Στεφανια...ελπιζω συντομα γιατι θελω ισιωμα!!
καλες γιορτες να εχεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom