SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
εε δεν ρωτανε ,τετοια πραγματα εδω...
8 υπερβολες ανθρακας ο θυσαυροςη κοπελα προωθει το μασαζ της κ προσφερει κ ενα happy ending!
προσωπικα δεν εχω παει στο μερος δευτερο κ δεν μπορω να εχω αποψη,αλλα απο μασαζ ειναι μια χαρα,οπως κ σε συμπεριφορα.
δοκιμασε συναγωνιστη κ δεν θα τα κλαις τα λεφτα σου!
ειπε ο κυριος 10 μηνυματα συνολικα...8 υπερβολες ανθρακας ο θυσαυρος
Επισης Στεφανια μου καλημερα και καλη εβδομαδα... :Καλημερα σε όλους! Καλή εβδομάδα
Καλημέρα, εχεις pmΚαλημερα σε όλους! Καλή εβδομάδα
....η Μάγια είχε όλο το "πακέτο" δεν νομίζω ότι θα βρεθεί 2η...Η Βίκυ-Στεφανία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση η οποία με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Καταρχάς εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με μέτριο πρόσωπο, αρκετή μεγάλη περιφέρεια αλλά σφιχτό σώμα λόγω ηλικίας και γυμναστικής που ουσιαστικά κάνει με το μασάζ. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κοπέλα που κάνει την χαζή. Έχει πιάσει αυτό που λέμε "niche market". Με άλλα λόγια προσφέρει ένα καλό μασάζ που λείπει από την αγορά (αν και έχει περιθώρια βελτίωσης), ένα καλό happy ending, και ένα απλά ικανοποιητικό δεύτερο μέρος. Το μασάζ πιστεύω ότι όντως της αρέσει και το προσπαθεί πολύ, το δεύτερο μέρος όχι και τόσο αλλά είναι διαβασμένη στο τι αρέσει στον πελάτη. Και βεβαίως έχει βρει ένα έξυπνο φίλτρο ("χημεία") να αποφεύγει τους άξεστους και βρωμιάρηδες.
Τραβώντας το λίγο μακριά, θυμίζει λίγο αυτό που έκανε η μακαρίτισσα η Μάγια (για όσους θυμούνται) χωρίς βέβαια να την φτάνει σε επιδόσεις ή σε ειλικρίνεια. Θα την ξαναεπισκεφτώ όμως γιατί ανήκω και εγώ σε αυτούς που αρέσκονται σε αυτό το "niche market" και δεν είναι καθόλου κακή.
Η Βίκυ-Στεφανία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση η οποία με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Καταρχάς εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με μέτριο πρόσωπο, αρκετή μεγάλη περιφέρεια αλλά σφιχτό σώμα λόγω ηλικίας και γυμναστικής που ουσιαστικά κάνει με το μασάζ. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κοπέλα που κάνει την χαζή. Έχει πιάσει αυτό που λέμε "niche market". Με άλλα λόγια προσφέρει ένα καλό μασάζ που λείπει από την αγορά (αν και έχει περιθώρια βελτίωσης), ένα καλό happy ending, και ένα απλά ικανοποιητικό δεύτερο μέρος. Το μασάζ πιστεύω ότι όντως της αρέσει και το προσπαθεί πολύ, το δεύτερο μέρος όχι και τόσο αλλά είναι διαβασμένη στο τι αρέσει στον πελάτη. Και βεβαίως έχει βρει ένα έξυπνο φίλτρο ("χημεία") να αποφεύγει τους άξεστους και βρωμιάρηδες.
Τραβώντας το λίγο μακριά, θυμίζει λίγο αυτό που έκανε η μακαρίτισσα η Μάγια (για όσους θυμούνται) χωρίς βέβαια να την φτάνει σε επιδόσεις ή σε ειλικρίνεια. Θα την ξαναεπισκεφτώ όμως γιατί ανήκω και εγώ σε αυτούς που αρέσκονται σε αυτό το "niche market" και δεν είναι καθόλου κακή.
....η Μάγια είχε όλο το "πακέτο" δεν νομίζω ότι θα βρεθεί 2η...
....Συμφωνώ απόλυτα, πάντως αν γίνει κανένα θαύμα και βρεθεί 2η στείλε πμ, θα εκτιμηθεί δεόντως...