Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το στήθος ειναι απο τα πλέον δυνατά σημεία της Στεφανίας.........νεανικό,απόλυτα φυσικό και 3αρι γεματο......... :dancing: :dancing:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.907
Πόντοι
9.275
Andy μου για να είμαστε ακριβείς και όχι συναισθηματικοί, το στήθος της Στεφανίας είναι μεν "φυσικό και 3άρι γεμάτο" αλλά δεν παύει να είναι στήθος κοπέλας 25+ και άρα έχει μια σχετική πτώση. Μια χαρά το θηλάζουμε αλλά προφανώς και δεν έχει σχέση με το στήθος-λάστιχο που έχουν οι κοπέλες (όσες το έχουν) 18 με 22 ετών. Προσωπικά δεν θεωρώ το στήθος ως το δυνατό σημείο της Στεφανίας. Άλλωστε και η ίδια ποτέ δεν αναφέρθηκε ή ζήτησε να της αναγνωρίσουμε υπερβολικά φυσικά προσόντα.

Δυνατότερο σημείο της είναι η όλη επαγγελματική συμπεριφορά της (στο μασάζ) και η ζεστασιά της (στο δεύτερο μέρος) που μας κάνουν να παραβλέπουμε τις όποιες φυσικές ατέλειες και να κοιτάμε την ουσία του πόσο καλά συνολικά περνάμε μαζί της.

Κατά την γνώμη μου η Στεφανία είναι από της πιο σεξουαλικές γυναίκες στο χώρο. Και με δεδομένο ότι ουσιαστικά επιλέγει η ίδια τις περιπτώσεις που προχωρά σε δεύτερο μέρος, εκτιμώ πως την ενδιαφέρει να περνά και η ίδια καλά μαζί μας, και άρα να μην προσποιήται (στο μέτρο του εφικτού πάντα) και να ζει ότι προσφέρει.

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.355
Πόντοι
1.076
η κοπελα προωθει το μασαζ της κ προσφερει κ ενα happy ending!
προσωπικα δεν εχω παει στο μερος δευτερο κ δεν μπορω να εχω αποψη,αλλα απο μασαζ ειναι μια χαρα,οπως κ σε συμπεριφορα.
δοκιμασε συναγωνιστη κ δεν θα τα κλαις τα λεφτα σου!

gr777

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
η κοπελα προωθει το μασαζ της κ προσφερει κ ενα happy ending!
προσωπικα δεν εχω παει στο μερος δευτερο κ δεν μπορω να εχω αποψη,αλλα απο μασαζ ειναι μια χαρα,οπως κ σε συμπεριφορα.
δοκιμασε συναγωνιστη κ δεν θα τα κλαις τα λεφτα σου!
8 υπερβολες ανθρακας ο θυσαυρος

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.355
Πόντοι
1.076
8 υπερβολες ανθρακας ο θυσαυρος
ειπε ο κυριος 10 μηνυματα συνολικα...
δεν μιλησα για θυσαυρο,εξεφρασα προσωπικη αποψη.
αν εχεις συναντησει την κοπελα,γραψε την κριτικη σου,αλλιως μην κριτικαρεις τα δικα μου γραφομενα...

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
850
Πόντοι
361
Καλημέρα κουκλίτσα, καλη εβδομάδα!  :rose: :rose: :rose:

GEOMAN265

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
352
Πόντοι
20
Συναντηση πριν κανα μηνα.το σωμα καμμια σχεση με τις φωτο.με αρκετα κιλακια παραπανω.αλλα γουστα ειναι αυτα.στα της συνεδριας ενα καλο μασαζ και γενικα σε προσεχει.απλα για εμενα εκει πας να αδειασεις και οχι για το κορμακι της.

mousias39

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το παλευει παντος και αυτο ειναι θετικο απ οσα διαβαζουμε,ενδιαφερουσα περιπτωση

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
444
Πόντοι
21
Η Βίκυ-Στεφανία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση η οποία με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Καταρχάς εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με μέτριο πρόσωπο, αρκετή μεγάλη περιφέρεια αλλά σφιχτό σώμα λόγω ηλικίας και γυμναστικής που ουσιαστικά κάνει με το μασάζ. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κοπέλα που κάνει την χαζή. Έχει πιάσει αυτό που λέμε "niche market". Με άλλα λόγια προσφέρει ένα καλό μασάζ που λείπει από την αγορά (αν και έχει περιθώρια βελτίωσης), ένα καλό happy ending, και ένα απλά ικανοποιητικό δεύτερο μέρος. Το μασάζ πιστεύω ότι όντως της αρέσει και το προσπαθεί πολύ, το δεύτερο μέρος όχι και τόσο αλλά είναι διαβασμένη στο τι αρέσει στον πελάτη. Και βεβαίως έχει βρει ένα έξυπνο φίλτρο ("χημεία") να αποφεύγει τους άξεστους και βρωμιάρηδες.

Τραβώντας το λίγο μακριά, θυμίζει λίγο αυτό που έκανε η μακαρίτισσα η Μάγια (για όσους θυμούνται) χωρίς βέβαια να την φτάνει σε επιδόσεις ή σε ειλικρίνεια. Θα την ξαναεπισκεφτώ όμως γιατί ανήκω και εγώ σε αυτούς που αρέσκονται σε αυτό το "niche market" και δεν είναι καθόλου κακή.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η Βίκυ-Στεφανία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση η οποία με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Καταρχάς εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας με μέτριο πρόσωπο, αρκετή μεγάλη περιφέρεια αλλά σφιχτό σώμα λόγω ηλικίας και γυμναστικής που ουσιαστικά κάνει με το μασάζ. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κοπέλα που κάνει την χαζή. Έχει πιάσει αυτό που λέμε "niche market". Με άλλα λόγια προσφέρει ένα καλό μασάζ που λείπει από την αγορά (αν και έχει περιθώρια βελτίωσης), ένα καλό happy ending, και ένα απλά ικανοποιητικό δεύτερο μέρος. Το μασάζ πιστεύω ότι όντως της αρέσει και το προσπαθεί πολύ, το δεύτερο μέρος όχι και τόσο αλλά είναι διαβασμένη στο τι αρέσει στον πελάτη. Και βεβαίως έχει βρει ένα έξυπνο φίλτρο ("χημεία") να αποφεύγει τους άξεστους και βρωμιάρηδες.

Τραβώντας το λίγο μακριά, θυμίζει λίγο αυτό που έκανε η μακαρίτισσα η Μάγια (για όσους θυμούνται) χωρίς βέβαια να την φτάνει σε επιδόσεις ή σε ειλικρίνεια. Θα την ξαναεπισκεφτώ όμως γιατί ανήκω και εγώ σε αυτούς που αρέσκονται σε αυτό το "niche market" και δεν είναι καθόλου κακή.
....η Μάγια είχε όλο το "πακέτο" δεν νομίζω ότι θα βρεθεί 2η...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Σωστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom