Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Είσαι λάθος. Ο άλλος είχε κονδυλώματα που είχαν σπάσει ή και σαπίσει και βρώμαγε όλο το δωμάτιο. Φυσικά πήρε τον πούλο όπως μου είχε πει μια κοπέλα.Για λόγους ψυχολογικούς ούτε εγώ πέρασα μιας και σιχάθηκα ακόμα και που ήμουν στο δωμάτιο.
Δεν φαντάζεσαι που θα πάει αυτός μετά να πηδήξει.
Σίγουρα κάποιος που φαίνεται καθαρός μπορεί να έχει ΣΜΝ αλλά σε πολλούς τα σημάδια είναι εμφανή. Αυτό σημαίνει πως ο ΜΑΛΑΚΑΣ που πάει δε σέβεται ούτε την κοπέλα (μάλιστα απαιτούν αφού πληρώνουν να τους κάτσουν αφού της λέει "είσαι πουτάνα").
Είμαι πάντως υπέρ των γυναικών όπως η Στεφανία που ξεσκαρτάρουν τους πελάτες.
Το κονδυλωμα δε σαπιζει τυπε το πολλη πολλη να γινει πληγη δεν ειμαι καθολου λαθος ξερω αρκετα για τα ΣΜΝ αυτος που λες κατι αλλο ειχε οχι ΣΜΝ ποιο πολλη για λεπρα μου λεει αυτο που λες παρα για ΣΜΝ μετεπειτα αλλο να διωξεις η να μη κατσεις σε καποιον που εχει κατι εμφανη κι αλλο επειδη δε γουσταρεις η δεν υπαρχει χημεια στην τελικη πελατης ειναι οχι γκομενος η κανεις τη δουλεια της ιεροδολης η οχι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είσαι λάθος. Ο άλλος είχε κονδυλώματα που είχαν σπάσει ή και σαπίσει και βρώμαγε όλο το δωμάτιο. Φυσικά πήρε τον πούλο όπως μου είχε πει μια κοπέλα.

Σιγά μην το είχαν γυρίσει και σε γάγγραινα.

Αλλά αφού το είπε η δερματολόγος έτσι θα είναι.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
πες στα χρυσοστομε!!!εχεις πιασει το νοημα!
Τα λέω αλλά ποιος μ ακούει?αν θες απλά να πηδηξεις χωρίς πολλά πολλά υπάρχουν άπειρες επιλογές και σε προσιτές τιμές.σκεφτειτε όμως σε ένα 8 ώρο για παράδειγμα μια κοπέλα πόσους άντρες εξυπηρετεί.εγω θα προτιμούσα και πάλι την Στεφανια γιατί επιλέγει και δεν τους παίρνει όλους σβάρνα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Τα λέω αλλά ποιος μ ακούει?αν θες απλά να πηδηξεις χωρίς πολλά πολλά υπάρχουν άπειρες επιλογές και σε προσιτές τιμές.σκεφτειτε όμως σε ένα 8 ώρο για παράδειγμα μια κοπέλα πόσους άντρες εξυπηρετεί.εγω θα προτιμούσα και πάλι την Στεφανια γιατί επιλέγει και δεν τους παίρνει όλους σβάρνα.
Αυτος εισαι! Μ αρεσεις γιατι εχεις αποψη! :*

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Τους τρως τη δουλεια και χανουν την κονομα. Ρίξε μια ματια στα αλλα θεματα. Πάντα υπάρχουν 2-3 προφιλ που θα επιτιθενται με χαρακτηρισμούς σε κάποια που κατα γενική ομολογία εχει καλές κριτικές.
Να θυμάσαι.... η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση

Σωστός.  :rockon: :rockon:
Αυτό συμβαίνει με πολλά νήματα, κυρίως στις ανεξάρτητες.

επειδη με αυτα που λετε παιρνει κ εμενα η μπαλα.ποιο κονομα κ δουλεια..
εγω προσωπικα δεν πηγα με την κοπελα,κ ουτε προκειται να παω(αν κ το σκεφτομουν πριν).
απλα με στραβωσε η ολη υποκρισια τησ κοπελασ.
δηλαδη  μια που εχει κατα γενικη ομολογια  καλεσ κριτικεσ ,δεν υπαρχει περιπτωση να κανει μαλακια???δεν πρεπει να το γραψει ο αλλοσ,για να μην στεναχωρησει την κοπελα??

δηλαδη συμφωνητε με την κοπελα οτι δεν ειναι πουτανα??
αν συμφωντε με αυτην,παρακαλω δωστε τον δικο σασ ορισμο τησ πουτανασ

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
δηλαδη συμφωνητε με την κοπελα οτι δεν ειναι πουτανα??
αν συμφωντε με αυτην,παρακαλω δωστε τον δικο σας ορισμο της πουτανας...
:heavymetalbig:

Σωστος... :orchestra:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ειπε κανενας καυλωμενος καγκουρας οτι η Στεφανια δεν ειναι πουτανα?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οκ
επιλεκτικη

αλλα οταν γουσταρει δινεται αβερτα
φουλ στη καβλα κ τον ερωτισμο-αισθησιασμο :erection:

:hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
οκ
επιλεκτικη

αλλα οταν γουσταρει δινεται αβερτα
φουλ στη καβλα κ τον ερωτισμο-αισθησιασμο :erection:

:hi:
επιλεκτικη? Ο Βασιλοπουλος εχει φρακαρει ρε φιλε! Τι επιλεκτικη? Εχεις δει πολλες επιλεκτικες πουτανες?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
επιλεκτικη? Ο Βασιλοπουλος εχει φρακαρει ρε φιλε! Τι επιλεκτικη? Εχεις δει πολλες επιλεκτικες πουτανες?

το βασιλοπουλο δεν το πιασα!! :huh:
τωρα τ αλλα δεν με νοιαζουν

εγω περναω σουπερ ντουπερ μαζι τηε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
το βασιλοπουλο δεν το πιασα!! :huh:
τωρα τ αλλα δεν με νοιαζουν

εγω περναω σουπερ ντουπερ μαζι τηε
ειδες πουθενα να σου πω κατι για το πως περνας?

Το σχολιο μου ηταν για το επιλεκτικη που ειπες. Οσο για τον Βασιλοπουλο, αν την εχεις δει, θα ξερεις!

Ιθύφαλλος

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0

Μια ερώτηση γιατι καπου έχω μπερδευτεί. Εαν μια γυναικα πάει μόνο με 3 άντρες την ημερα δεν είναι ιερόδουλη ή είναι λίγο ιερόδουλη και εάν πάει με πάνω απο 3 την ημέρα γίνεται ιεροδουλη?    :think:
Δηλαδή η κυρία Στεφανία τις ημέρες που πηγαίνει με 1 άντρα ειναι σοβαρή κυρία με ήθος. Σύμφωνοι. Τις ημέρες που παει με 5 άντρες τι ειναι????
Συγνώμη που γραφω τις αποριες μου, απλά μου κάνει εντυπωση ο τρόπος σκέψης και προσπαθω να καταλαβω την λογική του "αυτή είναι ιερόδουλη και αυτή δεν είναι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom