Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Κοιταξε ρε εσυ μοντέλο να μας κανεις και τη δύσκολη ακου με επιλογή πας και γαμιεσαι. Οταν εχεις δηλώσει γαμιση με λεφτα εξτρα πρεπει να το κανεις με ολους και οχι να μας απορρίπτεις (εισαι πουτανα και το διλωσες) και μαλιστα κουτοπόνηρη αντε και τραγουδα.
Για μένα καλά κάνει και διαλέγει, και διαλέγει πρώτα απ όλα απ όσο έχω καταλάβει με βάση την καθαριότητα με ποιον θα πηδηχτεί.
Την προτιμώ απο άλλες που ρουφάνε ακα πούτσες αβλεπί.
Πολλοί συναγωνιστές δυστυχώς απ όσο έχω ακούσει απο κοπέλες έχουν πρόβλημα υγείας εμφανές. Πχ κονδυλώματα, ανοιχτές πληγές στα γεννητικά, μυρίζουν σαν κάλτσες άπλυτες όσο κι αν πλυθούν, και πολλά άλλα.
Νομίζουν πως με 40-50-100 ευρώ θα γαμήσουν ενώ στην κυριολεξία είναι τούμπανο απο Σ.Μ.Ν. Εγώ τις πουτάνες που πάνε με τέτοιους τις αποφεύγω.
Ψαχτείτε κι εσείς τι μπορεί να ενοχλεί μια πουτάνα. Ισως να έχετε κακή συμπεριφορά πχ"Ελα μωρή να δούμε πως γαμιέσαι", ίσως να βρωμάτε, ίσως να έχετε αναπνοή-βόθρο, ίσως να έχετε εμφανή σημάδια Σ.Μ.Ν. Για κοιταχτείτε όλοι εσείς που τρώτε πόρτα και κάντε μια γρήγορη αυτοκριτική.