Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κοιταξε ρε εσυ μοντέλο να μας κανεις και τη δύσκολη ακου με επιλογή πας και γαμιεσαι. Οταν εχεις δηλώσει γαμιση με λεφτα εξτρα πρεπει να το κανεις με ολους και οχι να μας απορρίπτεις (εισαι πουτανα και το διλωσες) και μαλιστα κουτοπόνηρη αντε και τραγουδα.

Για μένα καλά κάνει και διαλέγει, και διαλέγει πρώτα απ όλα απ όσο έχω καταλάβει με βάση την καθαριότητα με ποιον θα πηδηχτεί.
Την προτιμώ απο άλλες που ρουφάνε ακα πούτσες αβλεπί.
Πολλοί συναγωνιστές δυστυχώς απ όσο έχω ακούσει απο κοπέλες έχουν πρόβλημα υγείας εμφανές. Πχ κονδυλώματα, ανοιχτές πληγές στα γεννητικά, μυρίζουν σαν κάλτσες άπλυτες όσο κι αν πλυθούν, και πολλά άλλα.
Νομίζουν πως με 40-50-100 ευρώ θα γαμήσουν ενώ στην κυριολεξία είναι τούμπανο απο Σ.Μ.Ν. Εγώ τις πουτάνες που πάνε με τέτοιους τις αποφεύγω.
Ψαχτείτε κι εσείς τι μπορεί να ενοχλεί μια πουτάνα. Ισως να έχετε κακή συμπεριφορά πχ"Ελα μωρή να δούμε πως γαμιέσαι", ίσως να βρωμάτε, ίσως να έχετε αναπνοή-βόθρο, ίσως να έχετε εμφανή σημάδια Σ.Μ.Ν. Για κοιταχτείτε όλοι εσείς που τρώτε πόρτα και κάντε μια γρήγορη αυτοκριτική.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Για μένα καλά κάνει και διαλέγει, και διαλέγει πρώτα απ όλα απ όσο έχω καταλάβει με βάση την καθαριότητα με ποιον θα πηδηχτεί.
Πολλοί συναγωνιστές δυστυχώς απ όσο έχω ακούσει απο κοπέλες έχουν πρόβλημα υγείας εμφανές. Πχ κονδυλώματα, ανοιχτές πληγές στα γεννητικά, μυρίζουν σαν κάλτσες άπλυτες όσο κι αν πλυθούν, και πολλά άλλα.
Νομίζουν πως με 40-50-100 ευρώ θα γαμήσουν ενώ στην κυριολεξία είναι τούμπανο απο Σ.Μ.Ν. Εγώ τις πουτάνες που πάνε με τέτοιους τις αποφεύγω.
Ψαχτείτε κι εσείς τι μπορεί να ενοχλεί μια πουτάνα. Ισως να έχετε κακή συμπεριφορά πχ"Ελα μωρή να δούμε πως γαμιέσαι", ίσως να βρωμάτε, ίσως να έχετε αναπνοή-βόθρο, ίσως να έχετε εμφανή σημάδια Σ.Μ.Ν. Για κοιταχτείτε όλοι εσείς που τρώτε πόρτα και κάντε μια γρήγορη αυτοκριτική.

Μπανιο δεν κανουν πριν το μασάζ; Πευτουν έτσι;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Κοιταξε ρε εσυ μοντέλο να μας κανεις και τη δύσκολη ακου με επιλογή πας και γαμιεσαι. Οταν εχεις δηλώσει γαμιση με λεφτα εξτρα πρεπει να το κανεις με ολους και οχι να μας απορρίπτεις (εισαι πουτανα και το διλωσες) και μαλιστα κουτοπόνηρη αντε και τραγουδα.
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά! Η ιδιότητα μου είναι μασέζ. Το μόνο που έχω δηλώσει δημόσια είναι ότι αυτό που προσφέρω είναι άψογο μασάζ σε όλο το σώμα με αισθησιακότατο χειρωνακτικό happy ending και γι'αυτό και έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.
Κανονικά δεν κάνω τίποτα πέραν αυτού.Μερικοί από εσάς ζητάνε να εμβαθύνω σε πιο ερωτικό πρόγραμμα ως επιδόρπιο στην όλη ευεξία του μασάζ. Στις περιπτώσεις αυτές, ΜΟΝΟ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ΜΟΝΟ αν υπάρχει η κατάλληλη εγκεφαλική χημεία συναινώ, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερο μου εαυτό Αν όχι, προσφέρω τέλεια αυτό που προσφέρω σε όλους, δηλαδή άψογο μασάζ σε όλο το σώμα και τίποτα πέραν αυτού. Παρακαλώ δημόσια κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τα δύο τελευταία άκρος προσβλητικά σχόλια.Πολλά φιλιά σε όλους!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά! Η ιδιότητα μου είναι μασέζ. Το μόνο που έχω δηλώσει δημόσια είναι ότι αυτό που προσφέρω είναι άψογο μασάζ σε όλο το σώμα με αισθησιακότατο χειρωνακτικό happy ending και γι'αυτό και έγινα μέλος σε αυτό το φόρουμ.
Κανονικά δεν κάνω τίποτα πέραν αυτού.Μερικοί από εσάς ζητάνε να εμβαθύνω σε πιο ερωτικό πρόγραμμα ως επιδόρπιο στην όλη ευεξία του μασάζ. Στις περιπτώσεις αυτές, ΜΟΝΟ αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής και ΜΟΝΟ αν υπάρχει η κατάλληλη εγκεφαλική χημεία συναινώ, δίνοντας όπως πάντα τον καλύτερο μου εαυτό Αν όχι, προσφέρω τέλεια αυτό που προσφέρω σε όλους, δηλαδή άψογο μασάζ σε όλο το σώμα και τίποτα πέραν αυτού. Παρακαλώ δημόσια κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τα δύο τελευταία άκρος προσβλητικά σχόλια.Πολλά φιλιά σε όλους!

αν ισχυαν αυτα που λεσ ,κ δεν ησουν πουτανα οπωσ θεσ να νομιζεισ,δεν θα χρεωνεσ παραπανω ,για τισ εξτρα υπηρεσιεσ ,οταν κ αν γουσταρεισ(οταν η υπαρχει η καταλληλη εγκεφαλικη χημεια οπωσ λεσ) να κανεισ..δεν θα χρεωνεσ παραπανω διοτι οπωσ μασ αφηνεισ να εννοηθει το θελεισ ,το γουσταρεισ και εσυ..

στο χωριο μου παντωσ ,μια γυναικα που "καθεται" σε εναν αντρα για λεφτα,η για να αποκομισει οποιοδηποτε αλλο οφελοσ,πουτανα την λενε..δεν ξερω τον ορισμο τησ πουτανασ στο δικο σου χωριο..

μαλλον θα πρεπει να σταματησεισ ,να αυτοπαραμυθιαζεσαι

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
αν ισχυαν αυτα που λεσ ,κ δεν ησουν πουτανα οπωσ θεσ να νομιζεισ,δεν θα χρεωνεσ παραπανω ,για τισ εξτρα υπηρεσιεσ ,οταν κ αν γουσταρεισ(οταν η υπαρχει η καταλληλη εγκεφαλικη χημεια οπωσ λεσ) να κανεισ..δεν θα χρεωνεσ παραπανω διοτι οπωσ μασ αφηνεισ να εννοηθει το θελεισ ,το γουσταρεισ και εσυ..

στο χωριο μου παντωσ ,μια γυναικα που "καθεται" σε εναν αντρα για λεφτα,η για να αποκομισει οποιοδηποτε αλλο οφελοσ,πουτανα την λενε..δεν ξερω τον ορισμο τησ πουτανασ στο δικο σου χωριο..

μαλλον θα πρεπει να σταματησεισ ,να αυτοπαραμυθιαζεσαι

Νομίζω σε όλα τα χωριά το ίδιο λένε.. Τώρα αν αποφασίσει η Στεφανία να προχωράει σε σεξ μόνο όποτε και αν θέλει, αλλά χωρίς έξτρα λεφτά τότε θα της βγάλω το καπέλο!
Μέχρι τότε όπως τα λέει ο σπορτ..

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
οπως σε ολες τις ελευθερες δουλειες,ο καθε ενας αποφασιζει με δικα του κριτηρια,τι,πως,με ποιον και γιατι θα δουλεψει.οπως θελει δουλευει και η βικη.μην τσαντιζομαστε οταν μας αποριπτουν οι γυναικες.καποιος λογος θα υπαρχει.με το ζορι δεν γινεται τιποτα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συγγνώμη,αλλά διαφωνώ πλήρως......πρωτα απ' όλα ,κακως πήρε τόση έκταση ενα θεμα που αφορά απλώς μία αποτυχημενη συνεδρία.....δεύτερον,δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί "πουτάνα",κλπ.,σε μία κοπέλλα που αν μη τι αλλο ειναι ευγενής και ειλικρινής με ολους......
Αγαπητέ φίλε Josex,ξερεις οτι σε εκτιμώ,αλλά εδω εχεις λάθος...η Στεφανία,και η κάθε Στεφανία,δεν ψάχνει γκόμενο μεσα απο αυτη τη δουλειά.....πληρωνεται γι' αυτό που κανει......το αν θελει να παρέχει κάποιες εξτρα υπηρεσίες υπό προυποθέσεις,είναι δικαίωμά της.Και θα ξαναπώ και πάλι,οτι αν κάποια κοπέλλα του χωρου αυτού πηδιέται μηχανικά και καταναγκαστικά με όποιον πελάτη το ζητήσει,τότε εχουμε υπηρεσίες μπουρδέλλου,για τις οποίες και πάλι ,είμαι βεβαιος,θα ακουστούν παράπονα....
Σε κάθε περίπτωση,δεν αναγκασε κανεις κανεναν να δώσει τα ωραία του λεφτά για υπηρεσίες που δεν του αρέσουν,η δεν του επαρκούν....επιλογές υπάρχουν πολλές......αν δεν αρέσει η Στεφανία και ο τρόπος που λειτουργεί,απλά πας κάπου αλλού.......μην δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.......

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Συγγνώμη,αλλά διαφωνώ πλήρως......πρωτα απ' όλα ,κακως πήρε τόση έκταση ενα θεμα που αφορά απλώς μία αποτυχημενη συνεδρία.....δεύτερον,δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί "πουτάνα",κλπ.,σε μία κοπέλλα που αν μη τι αλλο ειναι ευγενής και ειλικρινής με ολους......
Αγαπητέ φίλε Josex,ξερεις οτι σε εκτιμώ,αλλά εδω εχεις λάθος...η Στεφανία,και η κάθε Στεφανία,δεν ψάχνει γκόμενο μεσα απο αυτη τη δουλειά.....πληρωνεται γι' αυτό που κανει......το αν θελει να παρέχει κάποιες εξτρα υπηρεσίες υπό προυποθέσεις,είναι δικαίωμά της.Και θα ξαναπώ και πάλι,οτι αν κάποια κοπέλλα του χωρου αυτού πηδιέται μηχανικά και καταναγκαστικά με όποιον πελάτη το ζητήσει,τότε εχουμε υπηρεσίες μπουρδέλλου,για τις οποίες και πάλι ,είμαι βεβαιος,θα ακουστούν παράπονα....
Σε κάθε περίπτωση,δεν αναγκασε κανεις κανεναν να δώσει τα ωραία του λεφτά για υπηρεσίες που δεν του αρέσουν,η δεν του επαρκούν....επιλογές υπάρχουν πολλές......αν δεν αρέσει η Στεφανία και ο τρόπος που λειτουργεί,απλά πας κάπου αλλού.......μην δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.......

Μονο και μονο που γράφτηκε εδω στο σάιτ και άνοιξέ το νήμα ειναι (πουτανα) γιατι πουλάει μασαζ 40€ + 30 η αλλα 40  ειναι γαμηση αυτα πουλάνε οι πουτανες. Και ετούτη εδω ειναι (κουτοπόνηρη πουτανα)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μπανιο δεν κανουν πριν το μασάζ; Πευτουν έτσι;
Και μπάνιο να κάνουν βρωμάνε σαν βόθροι απο τις αρρώστιες που κουβαλάνε σε στόμα και σώμα. υπάρχουν πελάτες πιο βρωμιάρηδες απο την τελευταία πουτάνα της Ομόνοιας.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Το εμπεριστατωμένο, ολιστικό μασάζ, δηλαδή η αρχαία και σεβάσμια μυστικιστική, σφαιρική αντίληψη της υγείας του σώματος και κατ επέκταση του πνεύματος, είναι η τέχνη της παροχής ευεξίας δια μέσου της μάλαξης και των ενεργειών της αφής και εμπεριέχει νότες ερωτισμού και αισθησιασμού. Ως εκ τούτου φαντάζει παρεμφερής με το άλλο αρχαίο επάγγελμα, που στην ουσία είναι μια κατηγορία παντελώς διαφορετική και μακράν απέχει από τον τρόπο και την όλη μυσταγωγία που προσφέρω τον όποιο ερωτισμό , αρχής γενομένης απο το ιδιαίτερο χειρωνακτικό happy end, ως συμπλήρωμα της όλης ψυχοσωματικής ανάτασης και ευεξίας.  Θέλω να πιστεύω οτι το φόρουμ αυτό είναι για ανταλλαγή εμπεριστατωμενων απόψεων και όχι για χαμηλού επιπέδου προσβλητικων συκοφαντιών.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Το τι ειμαι και τι δεν ειμαι το ξερουν καλα ολοι οσοι με εχουν γνωρισει.. τι ενδιαφερει τον καθε ανωνυμο που κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο κ πεταει τις προσβολες..λιγο επιπεδο,λιγος σεβασμος κ λιγη ανωτεροτητα δεν θα βλαψουν.εγω καλα τα παω με οσους μου φερονται σωστα.τι προβλημα εχουν επιτελους αυτα τα 2-3 προφιλ κ με ποιο δικαιωμα πεταγονται σαν μανιταρια?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
τι προβλημα εχουν επιτελους αυτα τα 2-3 προφιλ κ με ποιο δικαιωμα πεταγονται σαν μανιταρια?
Τους τρως τη δουλεια και χανουν την κονομα. Ρίξε μια ματια στα αλλα θεματα. Πάντα υπάρχουν 2-3 προφιλ που θα επιτιθενται με χαρακτηρισμούς σε κάποια που κατα γενική ομολογία εχει καλές κριτικές.
Να θυμάσαι.... η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τους τρως τη δουλεια και χανουν την κονομα. Ρίξε μια ματια στα αλλα θεματα. Πάντα υπάρχουν 2-3 προφιλ που θα επιτιθενται με χαρακτηρισμούς σε κάποια που κατα γενική ομολογία εχει καλές κριτικές.
Να θυμάσαι.... η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση
Σωστός.  :rockon: :rockon:
Αυτό συμβαίνει με πολλά νήματα, κυρίως στις ανεξάρτητες.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Κoπελια καταρχην να πω οτι εισαι μια αρκετα εμφανησιμη κοπελα μετεπειτα απο αυτα που εχω διαβασει στο νημα σου εισαι σε ενα site του σεξ οποιος λεει εδω οτι ψαχνει μονο μασαζ η λεει ψεματα η κοροιδευει τον εαυτο του η χημεια του να συναινεσεις σε μια συνουσια ειναι οταν βρισκεις καποιο γκομενο με εναν πελατη απλα υπαρχει καλητερο σεξ απο τη στιγμη που προσφερεις μονο μασαζ κατα τα λεγομενα σου παντα και στο μασαζ μεσα υπαρχει η χημεια και παει το θεμα για συνουσια δεν το χρεωνεις απο τη στιγμη που χρεωνεις εκτελεις δουλεια ιεροδουλης και δε μπορει να εισαι επιλεκτικη ιεροδουλη η εισαι η δεν εισαι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Τυπε αν καποιος εχει ΣΜΝ ειτε βρωμικος ειτε καθαρος θα το εχει παλι ξες ποσους καθαρους εχω γνωρισει με ΣΜΝ η βρωμια δε παιζει ρολο με τα περισσοτερα ΣΜΝ τελος μονο κανα 2 ΣΜΝ εχουν εμφανη συμπτωματα που θα μπορουσες να δεις ολα τα αλλα οχι οποτε το αποτελεσμα ειναι οτι ΠΧ και η εν λογο μπορει να εχει καποιο ΣΜΝ και να στο κολησει και εσυ να μην εχεις ιδεα το θεμα της υγιεινης με τα ΣΜΝ ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραματα εντελως ακυρο το σχολιο σου

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τυπε αν καποιος εχει ΣΜΝ ειτε βρωμικος ειτε καθαρος θα το εχει παλι ξες ποσους καθαρους εχω γνωρισει με ΣΜΝ η βρωμια δε παιζει ρολο με τα περισσοτερα ΣΜΝ τελος μονο κανα 2 ΣΜΝ εχουν εμφανη συμπτωματα που θα μπορουσες να δεις ολα τα αλλα οχι οποτε το αποτελεσμα ειναι οτι ΠΧ και η εν λογο μπορει να εχει καποιο ΣΜΝ και να στο κολησει και εσυ να μην εχεις ιδεα το θεμα της υγιεινης με τα ΣΜΝ ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραματα εντελως ακυρο το σχολιο σου

Είσαι λάθος. Ο άλλος είχε κονδυλώματα που είχαν σπάσει ή και σαπίσει και βρώμαγε όλο το δωμάτιο. Φυσικά πήρε τον πούλο όπως μου είχε πει μια κοπέλα.Για λόγους ψυχολογικούς ούτε εγώ πέρασα μιας και σιχάθηκα ακόμα και που ήμουν στο δωμάτιο.
Δεν φαντάζεσαι που θα πάει αυτός μετά να πηδήξει.
Σίγουρα κάποιος που φαίνεται καθαρός μπορεί να έχει ΣΜΝ αλλά σε πολλούς τα σημάδια είναι εμφανή. Αυτό σημαίνει πως ο ΜΑΛΑΚΑΣ που πάει δε σέβεται ούτε την κοπέλα (μάλιστα απαιτούν αφού πληρώνουν να τους κάτσουν αφού της λέει "είσαι πουτάνα").
Είμαι πάντως υπέρ των γυναικών όπως η Στεφανία που ξεσκαρτάρουν τους πελάτες.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365

Έχεις δίκιο ότι πήρε κακώς έκταση το θέμα και πραγματικά με τη Στεφανία δεν είχα κανένα πρόβλημα παλιά που πήγαινα.. Όχι μόνο αυτό αλλά την είχα προτείνει και σε δύο νυν πελάτες της που απ΄ ότι μου είπαν τους είπε από την αρχή τα προγράμματα (για όποιον δεν ξέρει στην αρχή ήταν 3..) Εγώ προσωπικά δεν θα ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα, αλλά θα δώσω στη Στεφανία μία συμβουλή. Η υπερβολική χρήση των φράσεων "ψυχική ευεξία", "ολιστικό μασάζ" κλπ απλά υποτιμάει την νοημοσύνη μας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom