TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
στα του αγώνα φίλος ? καλή ?Την γαμουσα στα 15 της
Απίστευτη κωλαρα
Τώρα που είναι της μόδας λέτε να με κυνηγήσει μετά απο μια δεκαετία για αποπλάνηση ανηλίκου;
στα του αγώνα φίλος ? καλή ?Την γαμουσα στα 15 της
Απίστευτη κωλαρα
Τώρα που είναι της μόδας λέτε να με κυνηγήσει μετά απο μια δεκαετία για αποπλάνηση ανηλίκου;
Την γαμουσα στα 15 της
Απίστευτη κωλαρα
Φίλε άμα έχεις λίγο χρήμα και/ή είσαι λίγο γνωστός στα γύρω γύρω κοίτα να φυλαχτείς..τα έχω κάνει και εγώ αυτά στο παρελθόν και έχω πάρει τα μέτρα μου..πλέον από 18 και πάνω δε παίζω..αλλά γενικά θέλει προσοχή οποιαδήποτε γυναίκα πλέον μπορεί να σε γαμήσει...
Παιδιά εγώ έκανα μια πολύ ευγενική απόπειρα προσέγγισης.. τζίφος.. τα διαβάζει αλλά δεν ανοίγει κουβέντα για να βολιδοσκοπήσω τι παίζει..
Γιατι φαινονται μισες οι φωτο ?
100%Και γαμώ τους πάτους...για facesitting και ξεκωλιασμα non stop.
Στρατηγε παρασημοφορεισαι για αυτό!Την γαμουσα στα 15 της
Απίστευτη κωλαρα
Για δώσε Insta να δούμετι ανεβάζει η κοπέλα ρε παιδιά στο ινστα? δλδ δεν εχει πάρει κανείς ούτε έχει άκρη?
φωτό ρε τύπε... δεν έβγαλες !!!Σήμερα καθόμουν πίσω της στη πισίνα στα παπαγαλάκια στη Σαλαμίνα.
Είχε έρθει με την κόρη της κ μια μελαχρινή φίλη.
Έχει μπαζέψει αρκετά αλλά η Κωλαρα εκει αγερωχη κ η στριγκαρα στριγκαρα παρόλο που ειχε κ τη κορουλα της μαζί ..........
Ναι γιατι πριν ηταν αρσακειάδα!εγινε σαν φυλακοβια