christos511
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2018
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Κάνει βίζιτες; Να της στείλω msn;Εγώ την έχω πάρει παρτουζα με δύο φίλους
Ίσως να κάνει φίλε fb "διαζευγμένη" λέει και έχει και φωτό με τη μικρή μπροστά, κάπως πρέπει να τη μεγαλώσει και αυτή...ποιος τρελός πήγε και τα έριξε μέσα ρε φίλε, μερακλής μεγάλος χαχααχαα....Κάνει βίζιτες; Να της στείλω msn;
Έχω μεγάλη κάψα μαζί της .
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Και εγώ, πρέπει να κινηθούμεΊσως να κάνει φίλε fb "διαζευγμένη" λέει και έχει και φωτό με τη μικρή μπροστά, κάπως πρέπει να τη μεγαλώσει και αυτή...ποιος τρελός πήγε και τα έριξε μέσα ρε φίλε, μερακλής μεγάλος χαχααχαα....
Ότι και να χρεώνει πάντως το δίνω, την έχω απωθημένο πολύ καιρό..
Εε πάει σε πολύ μικρό αριθμό ατόμων λογικά...αμα τα παίρνει χοντρά από 1-2 άτομα ή ακόμα αν βρήκε μόνιμο καλό χορηγό γιατί να γαμιέται με τον κάθε τυχαίο?Εγώ πάντως δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη..
Φίλε άμα έχεις λίγο χρήμα και/ή είσαι λίγο γνωστός στα γύρω γύρω κοίτα να φυλαχτείς..τα έχω κάνει και εγώ αυτά στο παρελθόν και έχω πάρει τα μέτρα μου..πλέον από 18 και πάνω δε παίζω..αλλά γενικά θέλει προσοχή οποιαδήποτε γυναίκα πλέον μπορεί να σε γαμήσει...Την γαμουσα στα 15 της
Απίστευτη κωλαρα
Τώρα που είναι της μόδας λέτε να με κυνηγήσει μετά απο μια δεκαετία για αποπλάνηση ανηλίκου;
θα είναι θέμα τιμής ...Εγώ πάντως δεν την βλέπω πολύ πρόθυμη..
Κάνε στο fbΜπα δεν έχω μιλήσει μαζί της καν !ποσό μάλλον για τιμή ?, το λέω γιατί δεν δέχτηκε το αίτημα φιλίας στο ινστα?