jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
που την ειδατε την εμφανιση ρε καρντασια?
που την ειδατε την εμφανιση ρε καρντασια?
απο το φου μπου τηςπου την ειδατε την εμφανιση ρε καρντασια?
για δωσε ρε συ να δω κ εγω..απο το φου μπου της
21 σελιδες
10.000 αναγνωσεις
λαος που που που
φουλ μνμ τον παιρνει οχι μουφα,ειναι πολλα ειναι λιγα
δεν θα την ξερει η μανα της ο παπους της ο μπατζανακης της
εχω καλλιτερες εχω χειροτερες την λενε καλιοπη οχι ευτερπη
ειναι αγραμματη ειναι γραματιζουμενη ,διατροφολογος ,πυρινικος καθηγητης
κωλομπαρας καθηγητης ,εχει ξυραφι εχει κωλοτρυπιδα θα ξυρισε το μουνι
την μασχαλη της και το μουστακι του Σταλιν.
και θελετε να σωθειτε απο το μνημονιο ουτε στον 23 αιωνα δεν θα γινει ,ειστε μια αρωστη κοινωνια
το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να πεθανει η κατσικα του γειτονα και πως θα κανω _ 20 ευρω διαφορο στην πουτανα.
Για να γαμησω και να αισθανθω κουρκουλος
αι σιχτηρ ξανα
δωσε πονο21 σελιδες
10.000 αναγνωσεις
λαος που που που
και θελετε να σωθειτε απο το μνημονιο ουτε στον 23 αιωνα δεν θα γινει ,ειστε μια αρωστη κοινωνια
το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να πεθανει η κατσικα του γειτονα και πως θα κανω _ 20 ευρω διαφορο στην πουτανα.
αι σιχτηρ ξανα
Γεια σας!!! ειμαι η Στεφανια, φοιτητρια, 20
1.68, 50 κ, κοκκινομαλλα, ελληνιδα, φυσικο στηθος, καληγραμμα ποδια, καστανα ματια.
παρεχω ερωτικη συντροφια σε σοβαρους ανθρωπους, εχεμυθους, διακριτικους, και προ παντων [size=15pt]υγειης[/size]...
για περισσοτερα ρωτηστε με...
Ζητούντε κοπέλες ξένες και ελληνίδες για κέντρο χαλάρωσης στην Καλλίθεα , οποιες επιθυμουν να συνεργαστουν μαζι μας να επικοινωνησουν στα ΤΗΛ6972164085-6972164138
21 σελιδες
10.000 αναγνωσεις
λαος που που που
αι σιχτηρ ξανα
τυπε..θα χαρακτηριζα ολη αυτη την εμμονη σου με την πιτσιρικα τουλαχιστον υποπτη στο βαθμο του promotion ..ειπες μια,δυο,τρεις φορες την αποψη σου νταξει..απο καποια φαση κ μετα καταντας γραφικος..δηλαδη οποιος σκεφτεται οτι ειναι υπερβολικα τα 150 για την συγκεκριμενη πιτσιρικα πρεπει να τον κραξεις?..μ'αρεσε που εκραζες τους αλλους στο διπλα thread οτι κ καλα προμοταρανε τη μαρινα..
για δωσε ρε συ να δω κ εγω..
Πολυ καλα θα κανεις αν σου ελεγα τρεχα να γαμησεις ,ονειρο,ποιημα κλπ κλπ
εγω δεν σου λεω τιποτα απο αυτα αλλα σε κραζω για την εμονη κοψε το 150
ρε δεν σου αρεσει και ειναι και ακριβη στα @@ μην πας καντην με ελαφρα.
ασχημη ,αναξια και ακριβη ουτε σημασια δεν δινεις ,αλλα φαγωθηκαν τα
εξαπτερυγα καντο 60 καντο 31,50 τελος .
Αν λοιπον δεν καταλαβαινεις την διαφορα
εγω φιλε δεν ειπα να κοψει τιποτα..ας κανει οτι θελει..κ οποιος γουσταρει ας παει να της τα σκασει..απλως εκρινα υπερβολικα τα 150 κ λεω την αποψη μου....οταν εξω κυκλοφορουν αλλες κ αλλες στα 100-150 με κλασεις ανωτερη εμφανιση(δεν αναφερω επιτηδες ονοματα) κ αριστες υπηρεσιες..εσυ συνεχιζεις να μανουριαζεις μ'ολον τον κοσμο..
τυπε λεςΣιγα που τρομαξε. Θα τρωει τα πρωτα 150αρια που της ηρθαν.
σιγα μην τρομαξε απλώς μας εχει γραμμένουςΤο κοριτσι εχει δυο μερες να μπει...το τρομαξατε...
βλεπω και αυτη οπως πολλες παρομοιες περιπτώσεις να χανεται στα αζήτητα με την πολιτικη που ακολουθεί...οι γνώστες-ενημερωτές δεν θα μας ενημερώσουν??..
Φιλε αλεξ δεν ειναι καινουργια στο αθλημα απλα της ανοιξε τα ματια ο τζιμαρος για το σαιτ και οπως ξερεις υπαρχουν αρκετοι που θα τα δωσουν και πιστεψε με οτι δεν θα που και τιποτα μετα...εδω ενημερωσαν πριν καιρο οτι στην κατηγορια που αναφερεται στο mamba για την ναταλια την νοσοκομα τοτε αυτη αφαιρεσε το προφιλ της απο το mamba....ε ρε που τους χρειαζεται...Δεν ειναι θεμα πολιτικης.
Το κοριτσι ανοιχτηκε πολυ, στο facebook εμφανιζοταν φορα παρτιδα.
Τοσους γνωστους εχει.
Ενας συγγενης να εμαθε κατι, μαλλον την κουρεψαν με την ψιλή.
Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε περιεργο, μια κοπελα "κανονικη" να κανει τετοιο ανοιγμα.