Και τις εξετασεις περασε και απο το σπιτι μου ξαναπερασε. Ολα μια χαρα αλλα σε κλειστο και εχεμυθο κυκλο . Ευχαριστω πολυ.
πες της να περάσει και από το δικό μου!!!
Και τις εξετασεις περασε και απο το σπιτι μου ξαναπερασε. Ολα μια χαρα αλλα σε κλειστο και εχεμυθο κυκλο . Ευχαριστω πολυ.
ο μαθηματικος της εισαι τυπε μαθηματικε;Και τις εξετασεις περασε και απο το σπιτι μου ξαναπερασε. Ολα μια χαρα αλλα σε κλειστο και εχεμυθο κυκλο . Ευχαριστω πολυ.
της εβαλες ευκολα θεματα τυπε?Και τις εξετασεις περασε και απο το σπιτι μου ξαναπερασε. Ολα μια χαρα αλλα σε κλειστο και εχεμυθο κυκλο . Ευχαριστω πολυ.
τα sosτης εβαλες ευκολα θεματα τυπε?
της εβαλες ευκολα θεματα τυπε?
απο ολονων οχι μονο απ το δικο σου ;) ;)πες της να περάσει και από το δικό μου!!!
τυπε λογικο δεν ειναι?με τοση μορφωση του διαθετειμονο σε κλειστο κυκλο τυπου μενσα μπορει να εκτιμηθει το μεγαλειο της τυπε. οι αμορφωτοι ας κανουν ορεξη.
τυπε λογικο δεν ειναι?με τοση μορφωση του διαθετει
θα παει μονο με ατομα της υψηλης κοινωνιας οχι με παρακατιανους ;) ;)με τοση μορφωση του διαθετει
απολυτε τα μεγαλα μυαλα δεν χανονταιτυπε λογικο δεν ειναι?με τοση μορφωση του διαθετει
κατσε να σου πει τους τιτλους μορφωσεως που εχει να ψαρωσεις τυπεκαι γαμω τις μορφωσεις οπως λενε.
θα παει μονο με ατομα της υψηλης κοινωνιας οχι με παρακατιανους ;) ;)
πεστο και ετσι ;)διανοούμενους εννοείς...
Φροντιστηριο κατ οικον κυριε καθηγητα? Μπορειτε να μου στειλετε σε πμ σε ποιο σχολειο διδασκετε να μην στειλω την κορη μου.Και τις εξετασεις περασε και απο το σπιτι μου ξαναπερασε. Ολα μια χαρα αλλα σε κλειστο και εχεμυθο κυκλο . Ευχαριστω πολυ.
ο επετηριδας λεειΕχει κανει τον μισο πληθυσμο απο εδω μεσα φιλους,εχει κανει τις συμμαθητριες της ρεζιλι,οποιος μπαινει νομιζει οτι ειναι και αυτες βιζιτες αλλα ο επετηριδας μας λεει οτι το πουτανακι γαμιεται σε κλειστο κυκλο Αν ηταν ανοιχτος δηλαδη θα πλακωναν και οι γυφτοι
Με απογοητευεις τύπε, μια φιλη της μου αρεσει πολυ...Εχει κανει τον μισο πληθυσμο απο εδω μεσα φιλους,εχει κανει τις συμμαθητριες της ρεζιλι,οποιος μπαινει νομιζει οτι ειναι και αυτες βιζιτες αλλα ο επετηριδας μας λεει οτι το πουτανακι γαμιεται σε κλειστο κυκλο Αν ηταν ανοιχτος δηλαδη θα πλακωναν και οι γυφτοι
Βρε Κρις, σορυ κιολας, αλλά το σαιτ ειναι πασιγνωστο, πρεπει να το δωσει ο Τζιμαρος και ο καθε Τζιμαρος για να ελθει ενα κοριτσι του χωρου εδω?Καλησπερα....συγνωμη που αργησα να γραψω εδω μεσα...λοιπον πρωτα στον φιλο τζιμαρο που την βρηκε αν και πριν απο αυτον την βρηκαν αλλοι οπως γραφτηκε,λοιπον φιλαρακι μην ξανα πεις το σαιτ σε καμια που γνωριζεις ειναι το δευτερο κοριτσι που τις εχεις δωσει το σαιτ τωρα για την κοπελα θελω να πω απλα λιγη προσοχη σε ολους εδω μεσα ...δεν μπορω να πω πολλα φορα παρτιδα απλα για να μιλησω επρεπε να δω φωτο τωρα ειδα τωρα μιλαω...ενα θα πω μονο στην πρωτη φωτο που εχει φατσα στο προφιλ με πολλα ατομα ειναι φωτο απο ομαδα ψυχαναλυσης με νοσηλευτες-γιατρο-ψυχολογο και αλλους ...