J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
. Πείτε με όπως θέλετε αλλά θα δοκιμάσω.
. Πείτε με όπως θέλετε αλλά θα δοκιμάσω.
το θεωρω βλακεια να δωσεις 100 για αυτην,το πολυ 60 να δωσεις και πολλα της ειναι,με 100 γαμας πολυ καλυτερα μουνια βλέπε αλικη,μαρινα τζολι κτλπ...Συνάντηση εχτές με την Στεφανία . από εμφάνιση όπως φαίνεται στις φώτο. Ήρθε και περάσαμε η στην κρεβατοκαμαρα και όταν γδύθηκε φάνηκε το σώμα μιας 20 με λίγη κυτταρίτιδα στα μετοπιστεν και μεσαίο στητό στήθος. στα του κρεβατιού είναι αρκετά amature δεν λέει όχι σε τπτ και πάντα με καλή διάθεση , πίπα προς το μέτριο, το μουνί αξύριστο ( δεν είχα πρόβλημα ) και αρκετά στενό. Γενικά πέρασα καλά . την πρωτινό σε όσους θέλουν amature και να θέλουν να κάνουν την κοπέλα ότι θέλουν στο κρεβάτι. Α αν θέλετε έχει και μια φίλη τις αν θέλεις με +50 ( 150 την μια ώρα δλδ ) . Καλό βόλι σε όλους
έλεος δλδ,όχι μονο amateur αλλα και απεριποιητη!ασε θα τα πάρει καμια άλλη τα 100 ευρω μου!!Συνάντηση εχτές με την Στεφανία . από εμφάνιση όπως φαίνεται στις φώτο. Ήρθε και περάσαμε η στην κρεβατοκαμαρα και όταν γδύθηκε φάνηκε το σώμα μιας 20 με λίγη κυτταρίτιδα στα μετοπιστεν και μεσαίο στητό στήθος. στα του κρεβατιού είναι αρκετά amature δεν λέει όχι σε τπτ και πάντα με καλή διάθεση , πίπα προς το μέτριο, το μουνί αξύριστο ( δεν είχα πρόβλημα ) και αρκετά στενό. Γενικά πέρασα καλά . την πρωτινό σε όσους θέλουν amature και να θέλουν να κάνουν την κοπέλα ότι θέλουν στο κρεβάτι. Α αν θέλετε έχει και μια φίλη τις αν θέλεις με +50 ( 150 την μια ώρα δλδ ) . Καλό βόλι σε όλους
εγω τυπε ειμαι 4φευγα και γουσταρω τα κορμακια 18+ τα ξεκωλιασμενα και πολυμεταχειρισμενα
και τα γερασμενα δερματα δεννννννννννννννν φρεσκια σαρκα και ας ειναι αμαθο
δεν διαφωνώ αλλά όταν την έχω άχτι δεν είναι εύκολο για μένα να φύγει το κόλλημα
εμενα παντως ζητησε 120 για μια ωρα οχι 100 που λετε
για τη συγκεκριμένη αν θυμάστε όταν ξεκίνησε το Μαϊο η ταρίφα της ήταν άλλη, τώρα άλλη και στον inferno είπα άλλα...
όπου σε πιάσει
φαίνεται ότι κάνει αρπαχτή για το καλοκαίρι και μετά πάλι θα εξαφανιστεί
[/quote
Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά πλέον εγώ πέρασα καλά και θα επαναλάβω αφού φυσικά ζητήσω να ξυριστεί
ήσουν "τυχερός" που την πέτυχες πρώτος... ;)
γιατί φαίνεται ότι απο εδώ και πέρα θα ξαναξεκινήσει τα παλιά
από εμάς εξαρτάται να τη ρίξουμε, όχι στα 100, αλλά παρακάτω, όταν στα 100 έχουμε κορυφαία επιλογή ;)
ρε πατε καλα 100 ευρω για αυτο το μπαζο,με 100 γαμας πολυ καλυτερα μουνια...