kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει γυναικα,ζευγαρι,ή καποιο απολυτα θηλυπρεπες και ατριχο crossaki στην περιοχη?
Από ότι κατάλαβα είσαι του "γαμαω ότι κινείται" από γυναίκα σε ζευγαρι ,από ζευγάρι σε άτριχο κρος και δεν βαριέσαι ας είναι και κατσίκα .Υπαρχει γυναικα,ζευγαρι,ή καποιο απολυτα θηλυπρεπες και ατριχο crossaki στην περιοχη?
εκδρομη στην κολαση ειναι αυτοΚαι εγώ νόμιζα το θρεντ είναι για εκδρομή
Στο λιμάνι του Σταύρου τη νύχτα μπορεί να πετύχεις τίποτα ... ειδικά εκεί στα παγκάκια κάτω από το λουνα Παρκ στα σκοτεινά.Υπαρχει γυναικα,ζευγαρι,ή καποιο απολυτα θηλυπρεπες και ατριχο crossaki στην περιοχη?
Οι νταλίκες χειμώνα λες θα μεταφερθούν Θεσσαλονίκη;Στο λιμάνι του Σταύρου τη νύχτα μπορεί να πετύχεις τίποτα ... ειδικά εκεί στα παγκάκια κάτω από το λουνα Παρκ στα σκοτεινά.
Αλλιώς πας κατευθείαν στο Τσουνάμι για Βουλγάρες ή στις Νταλίκες λίγο πριν τα Κερδύλια
Δεν ξέρω αλλά είναι και χειμώνα ανοιχτό... αυτή η φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έβαζε και τα δύο μαγαζιά το χειμώνα στο fb.Οι νταλίκες χειμώνα λες θα μεταφερθούν Θεσσαλονίκη;
Για το ρόστερ μιλάω .γιατί περισυ χειμώνα κάποιες εδώ τον βγάλανε
Ναι αυτό είχα δει και εγώ ,αλλά στις νταλίκες διαφημίζει δυνατά μουνια ,βέβαια από κοντά ποτέ δεν ξέρεις ..Δεν ξέρω αλλά είναι και χειμώνα ανοιχτό... αυτή η φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έβαζε και τα δύο μαγαζιά το χειμώνα στο fb.
Στη Θεσσαλονίκη εννοώ αυτό στην Καλαμαριά κάπου αν θυμάμαι σωστά
Χαλκηδονα, τουλαχιστον παλια γαμουσες πιο ευκολα και απο Πουκετ ΤαυλανδηςΘεσσαλονίκη αν δε μενεις κέντρο που εχιε φοιτήτριες η δυτικά εύοσμο Μενεμένη κορδελιο που εχει φτώχεια και ποντιεςζτην, την έκατσες εχει πολύ αρχιδοκαμπο η Θεσσαλονίκη φαντάσου να μένεις καμία Χαλκηδόνα η καμία Αρέθουσα η βρασνα,
Τώρα τελευταία έβαζε κάτι καλά μικρά... δεν πήγα ακόμα να δω όμως.Ναι αυτό είχα δει και εγώ ,αλλά στις νταλίκες διαφημίζει δυνατά μουνια ,βέβαια από κοντά ποτέ δεν ξέρεις ..
εχουν φυγει τα μουνια απο χαλκηδονα κουφαλια και τα γυρω χωρια για θεσσαλονικη και πολλες για γερμανια,οτι γαμας ναι ειναι οι πιο ευκολες σε ολο το νομοΧαλκηδονα, τουλαχιστον παλια γαμουσες πιο ευκολα και απο Πουκετ Ταυλανδης
Ντισκο, Μπουζουκια, μηχανες και γκομενες ετοιμες να τα δωσουν ολα
Πανω κατω τα ιδια θα ειναι και σημερα, αυτα τα μερη δεν αλλαζουν την ιδιοσυγκρασια τους
Εκδρομή στα Βρασνά?!?Και εγώ νόμιζα το θρεντ είναι για εκδρομή
Πολλοί σαλονικιοί έχουν εξοχικά εκεί πέρα και λίγο πιο πέρα στην Παραλία Οφρυνίου, όλοι οι σερραίοι είναι εκεί για ΠΣΚ τα καλοκαίριαΕκδρομή στα Βρασνά?!?
Μονο ο Σταύρος Τσιώλης (rip) θα πήγαινε προς τα εκει για να γυρίσει ταινία