Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
Επειδή αρνούμαστε να μπούμε σε αυτό το στημένο παιχνίδι,
εφαρμόζουμε στην πράξη τη δική μας  δέσμη μέτρων,
απέναντι στην ασυδοσία των striper!!!!!!!!!!
Tο αύριο έρχετε με ηθικά μέσα που χρησιμοποιούν οί νταβάδες...
Δεύτερον... προχωρά η συνείδηση τών νεανίδων ώς πρός τάς ύπηρεσιας των........
Τρίτον... οι καταπιεσμένοι πελάται έχουν κυτίο παραπόνων........

Καμμιά επανάσταση δεν έγινε ποτέ χωρίς βία!!!!!!!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παιδια γιατι βγαινετε εκτος θεματος?αν θελετε να πειτε κατι ανοιξε καινουριο θεματακι κ βουρ.το θεμα μας αυτο λεγεται Star Live (Μεταμόρφωση).....κ μιλαμε μονο περι μαγαζιου κ περι μουνιων...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.031
Πόντοι
22.785
ρε παιδια γιατι βγαινετε εκτος θεματος?αν θελετε να πειτε κατι ανοιξε καινουριο θεματακι κ βουρ.το θεμα μας αυτο λεγεται Star Live (Μεταμόρφωση).....κ μιλαμε μονο περι μαγαζιου κ περι μουνιων...

άγαπητέ αύτα πού λέμε μεταφόρικα έχουνε νόημα......... μήν μάς τή λές
στό βωμό τού σωλήνα καί τού μουνιού είμαστε ταγμενοι!!!!!!!!!! :-*

Επισκέπτης

успокоыся дурачок тебя ебать никто не собирается

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Διάβαζα την τελευταία κριτική για το μαγαζί...
Δεν πρόλαβε ρε το παιδί να eglimatize ;) και ξεκινήσαν οι ξεβράκωτες να παίρνουνε πουτά...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Διάβαζα την τελευταία κριτική για το μαγαζί...
Δεν πρόλαβε ρε το παιδί να eglimatize ;) και ξεκινήσαν οι ξεβράκωτες να παίρνουνε πουτά...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άστα σειρά.. πακέτο.. και καλά εγώ, ήξερα τι παιζει και προφυλάκτικα.. οι υπόλοιποι που πήγαν πρώτη φορά δεν ήξεραν και παραλίγο να την πατήσουν χοντρά.. ευτυχώς το πρόλαβα :)

πάντως δεν ξέρω.. έχω ξενερώσει πολύ από αυτό το μαγαζί... :( κρίμα τα χρόνια που περάσαμε εκεί μέσα...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
άστα σειρά.. πακέτο.. και καλά εγώ, ήξερα τι παιζει και προφυλάκτικα.. οι υπόλοιποι που πήγαν πρώτη φορά δεν ήξεραν και παραλίγο να την πατήσουν χοντρά.. ευτυχώς το πρόλαβα :)

πάντως δεν ξέρω.. έχω ξενερώσει πολύ από αυτό το μαγαζί... :( κρίμα τα χρόνια που περάσαμε εκεί μέσα...
Φίλαράκι, για το μαγαζί δεν μπορώ να σου πώ τίποτα. Αλλα το σχόλιο μου αφορούσε περισσότερο τις κορασίδες. Επειδή τον τελευταίο καιρό αυτό ακριβώς λέω όταν μου ζητάνε ο,τιδήποτε. Ίσως αργότερα, μόλις ήρθα και θέλω να εγκληματιστώ. Το δε λογοπαίγνιο που γίνεται στα αγγλικά είναι ακόμα καλύτερο :grin:... englimatize... :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
είσαι ενκλιματικό στοιχείο ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πως παει το μαγαζι?πεσανε οι τιμες??Λιστα κοριτσιων ξερουμε??

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μολις επεστρεψα απο το συγκεκριμενο μαγαζι... Ας αρχισω με την εισοδο που την εχουνε στα 15€, πολλα νομιζω κ γι αυτο δεν ειχε καθολου κοσμο πιστευω. Ημασταν εμεις 2 κ αλλες 5 διπλες παρεες ολες κ ολες..

Απο γυναικες παρα παρα πολυ καλες, εαν γουσταρει κανεις το ξανθο, αδυνατο Ανατολικο μπλοκ. Ουτε μια πατσαβουρα, γρια κ χοντρη δεν ειχε, αλλά μαυρες δεν ειχε ουτε μια. Υπηρχε ομως μια μουναρα (175 μαυρομαλλα) που εμοιζε με κινεζα ή τουλαχιστον Ασια..

Δεν μπορω να πω οτι τρελλαθηκα κ οτι θα ξαναπαω.. Κ βαβαια δεν εφταιξε ο χορος που ειχα με μια καστανομαλλα ρωσσιδα (ηταν η πρωτη που με πλησιασε κ ειπα αμεσως ναι μετα το ξενερωμα της εισοδου κ την τιμη του χορου που ειναι στα 12€).

αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom