pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ένα σιγουράκι που ειπωθηκε ότι είναι εκεί,είναι η μισέλ απο ρασπούτιν με τα σιλινοκούχα!
Όχι ρε.....απλά του λεγε "καλησπέρα ναύαρχε" όταν αυτός έκανε την εμφάνιση του στο μαγαζίΚαυλιάρη ναύαρχο ?
Όχι ρε.....απλά του λεγε "καλησπέρα ναύαρχε" όταν αυτός έκανε την εμφάνιση του στο μαγαζί
Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω ξανακούσει αυτό....αλλά ντάξει μικρή σημασία έχει.Βασικά θέλω να μάθω από κάποιον (κατά προτίμηση που πηγαίνει συχνά εκεί) μήπως ξέρει για ποιον μιλάω και μου πει πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε εκεί.E...προφανώς το παληκάρι...είναι καυλιάρης...(το "γεια σου καυλιάρη ναύαρχε",δεν το έχεις ακουσει ποτε ? )
Α...άσχετο Mclein γιατί στο φύλο σου έχει το γυναικείο σύμβολο?
καθε πότε?Δεν έχει το σύμβολο των bisexual κ έτσι...το εναλλάσσω...
καθε πότε?
μη με παρεξηγείς αλλά κάτι τέτοιες ώρες μη περιμένεις και πολύ αξιόλογες ερωτήσεις εκ μέρους μουκάθε μήνα...ή όποτε το θυμάμαι...γιατί ρωτάς ?
μη με παρεξηγείς αλλά κάτι τέτοιες ώρες μη περιμένεις και πολύ αξιόλογες ερωτήσεις εκ μέρους μου
μερικές φορές τέτοιες ώρες αισθάνομαι λίγο "γεια σου" αναλόγως με το τι έχει προηγηθεί πριν2.22 λέει το ρολόι του pc μου...έχουμε μέλλον μπροστά μας...έχει κάτι συγκεκριμένο η ώρα ?
μερικές φορές τέτοιες ώρες αισθάνομαι λίγο "γεια σου" αναλόγως με το τι έχει προηγηθεί πριν
Χαίρομαι που πας πάσο γιατί δεν θα ήθελα να επεκταθώ έτσι κι αλλιώς.Τώρα όσον αφορά την απορία σου.....απ'ότι ξέρω πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο(δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια)και επίσης έχω προσέξει πως τα μαγαζιά αυτά κάνουν τράμπες με τις γκόμενες κάτι που σημαίνει πως μάλλον πρέπει να ναι ο ίδιος.Πάσο...
Εγώ έχω μια άλλη απορία...
Το κατάστημα τούτο...είναι ιδιοκτησία του κυριού που διευθύνει κ το G.Ritorno ή κάποιου άλλου ?
Tώρα όσον αφορά την απορία σου.....απ'ότι ξέρω πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο(δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια)και επίσης έχω προσέξει πως τα μαγαζιά αυτά κάνουν τράμπες με τις γκόμενες κάτι που σημαίνει πως μάλλον πρέπει να ναι ο ίδιος.
γιατι εσυ ηξερες την αλεξανδρατου πριν γυνει γνωστη?γιατι εγω την ηξερα αποτοτε που δουλευε πορτα στην ιερα οδο σε ενα μαγαζι...πολυ πριν γινει γνωστη κ πιναμε κ καφεδακι στο καλαμακι σε μια καφετερια....την ειχα φασωσει κιολας!πως σου φανηκε??
Να σημειωσω οτι το κερασακι στην τουρτα ηταν η γκεστ σταρ Τζουλια Αλεξανδρατου!!η οποια ειχε ερθει με τον χρηστο ψωμοπουλο τον πρωην της αννας βισση.Νταξι με την τζουλια τον παιζαμε ολοι.
τι χαιρεσαι ρε μαλακα παλι??εισαι μεγαλος σπασαρχιδης τελικα!μακαρι να ηταν καποιος εχτες να το επιβαιβεωσει να παρεις ταρχιδια μου!!