lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που κολλαει το κουφοβουνο με τους μεταξαδες?αν το ξέρω λέει.. τακτικός θαμώνας είμαι στους Μεταξάδες για μεζέδια και πιώματα.. και για να ακούω Αηδονίδη...
που κολλαει το κουφοβουνο με τους μεταξαδες?αν το ξέρω λέει.. τακτικός θαμώνας είμαι στους Μεταξάδες για μεζέδια και πιώματα.. και για να ακούω Αηδονίδη...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑαυτο ηθελα να πω και γω !!!
σχεδον καμια δεν με τρελαινει!!
μερικες απ'τις κοπελες ειναι καλες,αλλα το ρεπορταζ δεν ειναι πληρες.επρεπε να εχει και την ταριφα τους απο κατω απ'την καθε μια.τι πρακτορειο ειναι αυτο;πολυ χαλια υπηρεσιες για τους πελατες.θα μπλεξει ο κοσμος τα μπουτια του μεχρι να μαθει υπηρεσιες της καθε κοπελας και ταριφα.αισχος
στο μικρο οι περισσοτεροι ηταν ελληνες, στο μεγαλο πομακοι
καταυλακιωτης τι ειναι
τι δουλεια παλικαρι χειρονακτικηρε παρτε τα κουβαδακια σας αλλου να λετε για τα στρατα ασε εδω να κανουμε καμμια δουλεια
τι δουλεια παλικαρι χειρονακτικη
Απ τις γιανγκ η ξανθούλα , οι άλλες δύο είναι σκατά ...
Απ τις άλλες 4,6 ,11,12,13,16, 18 μια χαρά είναι
ίσα ίσα νομίζω φέτος έχουν και κοπελίτσες τς προκοπής
8. Γιάννα Δημάκη
Στις 2 πρώτες φωτο που έβαλες δεν είναι η Γιάννα, είναι η Χριστίνα Ζαφειρίου που δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό απλά είναι απ'τον ίδιο φωτογράφο και την ίδια τοποθεσία
ότι να 'ναι...
στο μικρο οι περισσοτεροι ηταν ελληνες, στο μεγαλο πομακοι
καταυλακιωτης τι ειναι
τι δουλεια παλικαρι χειρονακτικη
για πεσμου ρε μοντελοπνιχτη μεχρι να γινει κατι τετοιοOXI ΠΑΛΗΚΑΡΙ
απλα ενας ελεγχος σε ποια θα γινει επενδυση η σε ποιες για να βγαλουμε τον χειμωνα.
Χειρονακτικη εργασια ασε για αλλους.
Εσεις συνεχιστε για τον πολεμο και τον μικρο η μεγαλο κλπ κλπ
αντε και καλο βολι
για πεσμου ρε μοντελοπνιχτη μεχρι να γινει κατι τετοιο
που λες, πως την βγαζεις
ολοι μερα να υποθεσω
ρε νουμερο ειπα οτι δεν εχεις παρτιδεςΒΛΑΚΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΒΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ??
ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
αντε γρηγορα ατην δουλεια σου
και η 8 ρε, κούκλα είναι.