omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Αντε μαζευτε τα κι ελατε απο κει, με Δαλιδα μονο δε κανετε τιποτα.
μουνετο καλο τυπε...το καιει ο ραο για παρτη τηςμιλαμε για μια με στρογγυλα γυαλια και φωνη καραμουζα που βλεπω αυτη τη στιγμη στη χαι τεκ τηλεοραση μου?
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/1676176.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κατσε αμαρτια ειναι
και απο κει με τη να τον παιξουμε ρε τυπε?Αντε μαζευτε τα κι ελατε απο κει, με Δαλιδα μονο δε κανετε τιποτα.
καλα ο ρευ τωρα κατι μας ειπες.μουνετο καλο τυπε...το καιει ο ραο για παρτη της
κατσε ρε λεμε...εχουμε δαλιδα,σταυρο,προεδρο,λολιτα,μενιο,γερμανου,γκαγκακη,ξανθια γαλοτσα,καωιαρ λουξουρη,μπανανες....που θα πας? με μια καρυδα
τα λες καλα τα εξηγας ωραιακαι απο κει με τη να τον παιξουμε ρε τυπε?
πηραν τη τραγουδιαρα για μουνετο και τους βγηκε σκιαχτρο
τυπε σε λιγο θα αρχισουν και τα τσιμπουκιακαλα τους βαζουνε να διαφημιζουνε προιοντα μέσα ?
κορωναιου ε ? εδινα!
μπρουτζος τυπετα λες καλα τα εξηγας ωραια
δες δαλιδα,19χρονη λολιτα,δασκαλφωνητικης...μην λεμε μαλακιες ρε παιδια εχει πολυ μουνι εδωκαλα ο ρευ τωρα κατι μας ειπες.
ελα μωρε μαλακα μ αυτο το μουνακι του γραμμαριου..
σιγα ομως τυπε...ειμαστε πολλοι θα γινει κανα ατυχημα στην εξοδο...να προσεξουμε λιγοΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ(3 μελη και 4 επισκεπτες)!!!!!!
Θελω να μεινω λιγο μονος μου να σκεφτω....
παμε διπλα να μαλακιστουμε με ερη και καυτη σαρανταραΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ(3 μελη και 4 επισκεπτες)!!!!!!
για να παρω λιγο βλεφαρο γιατι τωρα πουλανε κουμτελδες δαλιδα,19χρονη λολιτα,δασκαλφωνητικης...μην λεμε μαλακιες ρε παιδια εχει πολυ μουνι εδω
think possitive.ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ(3 μελη και 4 επισκεπτες)!!!!!!
σιγα ομως τυπε...ειμαστε πολλοι θα γινει κανα ατυχημα στην εξοδο...να προσεξουμε λιγο
Τύπε εγώ δεν πάω πουθενά.ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ(3 μελη και 4 επισκεπτες)!!!!!!