troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
το τυπωσα και βγαινω σε λιγο να το κολησω σε ολο το πασαλιμανιευγε τρουμπακη παιδι μου
το τυπωσα και βγαινω σε λιγο να το κολησω σε ολο το πασαλιμανιευγε τρουμπακη παιδι μου
ρε πας καλα? τα μπερδεψεςΜια παρτούζα Βαλαβάνη με πρεζού θα δεχόμουνα.
Ουπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς σε λάθος νήμα πόσταρα. :S
Εμενα τιποτα μπραδερινι.
Ρε μλκ εμείς οι τέσσερης και μόνο ποστάρουμε εδώ,τι σκατά μας πουλήσανε όλοι?Ξεροχυσα με βρακια δαλιδας και κωλαρα κορωναιου
Το έχει πιάσει το νόημα δεν είναι κορόιδο.κατι ειπε μια καριολα εκει μεσα οτι θελει γκομενο ωριμο με λεφτα
τι να πω ρε πουστη? εχουμε μια χαρα μουνια και τα μαζοχια χυνουν να ριχνουν ξεφτιλικια στην βαλαβανη...Ρε μλκ εμείς οι τέσσερης και μόνο ποστάρουμε εδώ,τι σκατά μας πουλήσανε όλοι?
Μέχρι παρασκευή θα έχουμε κατοστάρα.τι να πω ρε πουστη? εχουμε μια χαρα μουνια και τα μαζοχια χυνουν να ριχνουν ξεφτιλικια στην βαλαβανη...
πες κατι ρε μπρο...με τελειες δεν γαμησε κανεις...ετσι μουρχετε να τα παρατησω ολα και να παω σους παππουληδες
Να δώσεις φιλιά στη συμπάθεια μου τη Φανάστικ.πες κατι ρε μπρο...με τελειες δεν γαμησε κανεις...ετσι μουρχετε να τα παρατησω ολα και να παω σους παππουληδες
δεν γινετε τυπε μου.εχασα πιστη...το μονο που μας σωζει ειναι να βγει η δαλιδα και να πει οτι κατουραει τον παναρα που το παιζει πατερουληςΜέχρι παρασκευή θα έχουμε κατοστάρα.
πες κατι ρε μπρο...με τελειες δεν γαμησε κανεις...ετσι μουρχετε να τα παρατησω ολα και να παω σους παππουληδες
αγαντα ρε αδερφι λιγο ακομα.αλλα ειναι δυσκολοΠολυ απελπισμενο σε βλεπω μπρο, μη δινεις χαρα στους οχτρους.