Νέα

Star Academy -E tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι το σταρ ακαντεμυ το πιο συχαμενο τηλεπαιχνίδι ολων των εποχών?????

• ναι

Ψήφοι: 2 8,3%
  • Ασφαλώς και ναι

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Είναι εμμετικο

Ψήφοι: 6 25,0%
  • Απόλυτο σκουπιδι

Ψήφοι: 10 41,7%
  • Δεν το ειδα ποτε

Ψήφοι: 3 12,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Δεν ξέρω τι παίζει στο παιχνίδι αλλά βρήκα αυτό  κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.317
Πόντοι
5.506
Έχει απογειωθεί το νήμα και το σόου.

Ραο, πρέπει να αρχίσεις να κόβεις φάτσες πχοιοί μπαίνουν γιατί κυκλοφορούν και μπαχαλάκηδες, χώρια που μπορεί να πέσουν οι σερβερ μαζί με τα τσιμέντα....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.035
Πόντοι
5.506
Έχει απογειωθεί το νήμα και το σόου.

Ραο, πρέπει να αρχίσεις να κόβεις φάτσες πχοιοί μπαίνουν γιατί κυκλοφορούν και μπαχαλάκηδες, χώρια που μπορεί να πέσουν οι σερβερ μαζί με τα τσιμέντα....
δεκαπλασιασαμε τα νουμερα στο σοου και τριπλασιασαμε της σελιδες στο νημα...οπως το ειπες και οπως εχω πει και εγω...μεχρι το πασχα θα κλαινε οι σερβερ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.317
Πόντοι
5.506
δεκαπλασιασαμε τα νουμερα στο σοου και τριπλασιασαμε της σελιδες στο νημα...οπως το ειπες και οπως εχω πει και εγω...μεχρι το πασχα θα κλαινε οι σερβερ

Είναι σε πολύ καλά χέρια το νήμα τύπε, έλειψα εψές και σεις το κάνατε πύραυλο....  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
υπαρχει και ένας άλλος μουνος στο σοου τυπε...ελενα κορωναιου την λενε, και ολες οι πουτσες για παρτη της κλαινε

Μετα παραπονιόμαστε ρε πούστη για τις ελλεηνίδες. Αυτή η Κορωναίου είναι η βασίλισσα των ελλεηνίδων με την διαπεραστική/εκνευριστική φωνή είναι σίγουρα η ΠΡΙΞΑΡΧΙΔΩ του ΑΙΩΝΑ.
dont feed the ελλεηνίδες...μόνο για ξύλο είναι και χύσιμο στη μάπα, ούτε καν πήδημα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.218
Πόντοι
5.006
Μετα παραπονιόμαστε ρε πούστη για τις ελλεηνίδες. Αυτή η Κορωναίου είναι η βασίλισσα των ελλεηνίδων με την διαπεραστική/εκνευριστική φωνή είναι σίγουρα η ΠΡΙΞΑΡΧΙΔΩ του ΑΙΩΝΑ.
dont feed the ελλεηνίδες...μόνο για ξύλο είναι και χύσιμο στη μάπα, ούτε καν πήδημα
μην ασχολείσαι με την εξωγηινη φωνη της και τα ματια της που είναι σαν ρεπταλιαν...το σημαντικο είναι ότι εχει σωματαρα και είναι ξεκωλακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom