You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Academy -E tv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
χαμος εγινε εψες στο νημα παιδια.... :S :S :S
ουτε ενας...ολοι στο λαιβ είχαμε παει?
Μπρο δεν υπήρχε κανείς εδώ, όλοι άφαντοι ήταν... :S :S :S
Χαμός έγινε χθες στο live
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Τελικα ποιος εφυγε χθες
τι προεβλεπε η βιβλος της εντεμολ?
Συνημμένα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Τελικα ποιος εφυγε χθες
τι προεβλεπε η βιβλος της εντεμολ?
Η Μιράντα μας. Αλλα δεν ειμαι σίγουρος οτι θα είναι οριστικό, είμαι στη σελίδα 15.437 τώρα.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
εφυγε η μιραντα δηλαδη?
ε φυσικα η ο μουρατιδης σιγα μην εδιωχνε τον μακη
Δες την πούστρα κακία που έβγαλε
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τι εγινε τι κανουμε παιδια εφυγε τελικα τι λενε οι κανονισμοι ή μηπως δεν υπαρχουν και κουμαντο κανουν και εδω οιΔες την πούστρα κακία που έβγαλε
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
Γεια σας συντροφοι σταρακαντεμιωτες
πειτε μου τα νεα απο το καλυτερο ταλεντ σοου του πλανητη?
χθες με ειχαν απαγαγει και με ειχαν αναγκασει δεμενο σε μια lazy boy να παρακολουθω τσαμπιονς ληγκ ενω μου εδιναν με τη βια να φαω πιτσα τιγκα στα λιπη και να πιω παγωμενη μπυρα :'( επιτηδες το εκαναν τα λαμογια για να πεσει ο αριθμος τηλεθεατων κατω απο τα 3000000 που ειπε στο προηγουμενο λαϊβ ο Μενιος μας και να βρουνευκαιρια να χλευασουν την τεραστια επιτυχια μας!
Πειτε μου,με τρωει η αγωνια...
κοκορευτηκε καθολου ο μενιος που εδιωξε τον καρβελα απο το καναλι του θειου του?
η Βισση εβγαλε τσιμουδια που εστειλαν ετσι τον πρωην αντρα της ή σεβαστηκε τους ορους του συμβολαιου?
οι υπολοιποι σταθηκαν αλληλεγγυοι στον διωκομενο κριτη?
ποσες πηχτες επαιξε ο ραοπαο με τη ρεπτιλιανη?
ο σταμουλης που σιγουρα ειδε τα πατουσακια της δαλιδας γιατι δε γραφει σχολιο?
εβγαλε βυζαρες η ελεαννα?
ποια κυκλωματα εδιωξαν το αισθησιακο νανακι? ειναι τυχαιο οτι το συμπαθουσε ο καρβελας?
στα ποσα υποκαταστηματα εχει φτασει ο ριχαρδος?
πειτε μου παιδια, με εχει φαει η αγωνια!!!
πειτε μου τα νεα απο το καλυτερο ταλεντ σοου του πλανητη?
χθες με ειχαν απαγαγει και με ειχαν αναγκασει δεμενο σε μια lazy boy να παρακολουθω τσαμπιονς ληγκ ενω μου εδιναν με τη βια να φαω πιτσα τιγκα στα λιπη και να πιω παγωμενη μπυρα :'( επιτηδες το εκαναν τα λαμογια για να πεσει ο αριθμος τηλεθεατων κατω απο τα 3000000 που ειπε στο προηγουμενο λαϊβ ο Μενιος μας και να βρουνευκαιρια να χλευασουν την τεραστια επιτυχια μας!
Πειτε μου,με τρωει η αγωνια...
κοκορευτηκε καθολου ο μενιος που εδιωξε τον καρβελα απο το καναλι του θειου του?
η Βισση εβγαλε τσιμουδια που εστειλαν ετσι τον πρωην αντρα της ή σεβαστηκε τους ορους του συμβολαιου?
οι υπολοιποι σταθηκαν αλληλεγγυοι στον διωκομενο κριτη?
ποσες πηχτες επαιξε ο ραοπαο με τη ρεπτιλιανη?
ο σταμουλης που σιγουρα ειδε τα πατουσακια της δαλιδας γιατι δε γραφει σχολιο?
εβγαλε βυζαρες η ελεαννα?
ποια κυκλωματα εδιωξαν το αισθησιακο νανακι? ειναι τυχαιο οτι το συμπαθουσε ο καρβελας?
στα ποσα υποκαταστηματα εχει φτασει ο ριχαρδος?
πειτε μου παιδια, με εχει φαει η αγωνια!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
στα χαιλαιτς του λαιβ εψες :
1)το σαλοναρισμα στην αρχη με ολους τους σπουδαστες αφηνε προσδοκιες
2)η ρεπταλιανη καυλα μας μας αλλαξε τα πετρελαια με την γαιδουροφωναρα της, αλλα χαλαλι της γιατι ειναι καυλαρος
3)στην εμφανιση της δαλιδας μουσκεμα και με ημιτσιτσιδο μπαλετο τριγυρω της, γεμισα 3 βαζακια σπερμα
4)το καυλωτικο νανακι το χαντακωσαν επειδη της εβαλαν ενα φορεμα 5 νουμερα μεγαλυτερο απο το μποι της...προφανως ο στυλιστας μπερδευτηκε και το αγορασε απο τα γυναικεια ειδη και οχι απο τα παιδικα-βρεφικα
5)ο μενιος μας φορουσε ενα λευκο λινο πανδελονι και οταν φεγγιζαν απο απεναντι τα φωτα διαγραφοταν η μαυρη στρινγκαρα του απο μεσα..ηταν τρομερα προκλητικος εψες
6)στην 2η εμφανιση της ρεπταλιανης καυλας μας, το καυλοντεσιμπελομετρο επιασε κοκκινα και μας εστειλε αδιαβαστους με τις ποδαρες και την κωλαρα της (και την φωναρα της βεβαιως)
7)η γκεστ σταρ εμφανιση της ελλεανα παπαντωνιου μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα, γιατι ειχε μεν ενα φορεμα με σκισιμο στο μπουτι που αφηνε και υποψια μουνοτρυπιδας, αλλα απο την αλλη εκρυψε επιμελως τις βυζαρες της
8)τον κορκολυκο τον βγαλανε κανα δυο φορες, εκανε 2-3 πιπες με το πιανο του εκει και μετα επαιρνε τον πουλο..γενικα ηταν μαυρη τρυπα στο σοου
σε γενικες γραμμες η εμπειρια ηταν μετρια, ο χωρος ηταν καθαρος και προσεγμενος, το προγραμμα κρατησε κοντα 4 ωρες, με 2-3 εκτονωσεις
2)η ρεπταλιανη καυλα μας μας αλλαξε τα πετρελαια με την γαιδουροφωναρα της, αλλα χαλαλι της γιατι ειναι καυλαρος
3)στην εμφανιση της δαλιδας μουσκεμα και με ημιτσιτσιδο μπαλετο τριγυρω της, γεμισα 3 βαζακια σπερμα
4)το καυλωτικο νανακι το χαντακωσαν επειδη της εβαλαν ενα φορεμα 5 νουμερα μεγαλυτερο απο το μποι της...προφανως ο στυλιστας μπερδευτηκε και το αγορασε απο τα γυναικεια ειδη και οχι απο τα παιδικα-βρεφικα
5)ο μενιος μας φορουσε ενα λευκο λινο πανδελονι και οταν φεγγιζαν απο απεναντι τα φωτα διαγραφοταν η μαυρη στρινγκαρα του απο μεσα..ηταν τρομερα προκλητικος εψες
6)στην 2η εμφανιση της ρεπταλιανης καυλας μας, το καυλοντεσιμπελομετρο επιασε κοκκινα και μας εστειλε αδιαβαστους με τις ποδαρες και την κωλαρα της (και την φωναρα της βεβαιως)
7)η γκεστ σταρ εμφανιση της ελλεανα παπαντωνιου μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα, γιατι ειχε μεν ενα φορεμα με σκισιμο στο μπουτι που αφηνε και υποψια μουνοτρυπιδας, αλλα απο την αλλη εκρυψε επιμελως τις βυζαρες της
8)τον κορκολυκο τον βγαλανε κανα δυο φορες, εκανε 2-3 πιπες με το πιανο του εκει και μετα επαιρνε τον πουλο..γενικα ηταν μαυρη τρυπα στο σοου
σε γενικες γραμμες η εμπειρια ηταν μετρια, ο χωρος ηταν καθαρος και προσεγμενος, το προγραμμα κρατησε κοντα 4 ωρες, με 2-3 εκτονωσεις
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
στα χαιλαιτς του λαιβ εψες :
σε γενικες γραμμες η εμπειρια ηταν μετρια, ο χωρος ηταν καθαρος και προσεγμενος, το προγραμμα κρατησε κοντα 3 ωρες, με 2-3 εκτονωσεις
Τα είπες όλα μπρο
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K