You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Academy -E tv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PRIME TIME
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
SURVIVOR
44,3%
Ant1ANT1
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
24,7%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
19%
AlphaALPHA
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
14,8%
ΕΡΤ1ΕΡΤ1
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: UEFA EUROPA LEAGUE 2016 – 2017
13,4%
Ant1ANT1
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
12,3%
StarSTAR
MASTERCHEF
6,9%
Epsilon TVEPSILON TV
STAR ACADEMY
1,1%
Σταθερές αξίες, πγιότητα και ο δρόμος προς την κορυφή γίνεται πιο εύκολος και στρωμένος με ροδοπέταλα!!!
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
SURVIVOR
44,3%
Ant1ANT1
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
24,7%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
19%
AlphaALPHA
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
14,8%
ΕΡΤ1ΕΡΤ1
13,4%
Ant1ANT1
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
12,3%
StarSTAR
MASTERCHEF
6,9%
Epsilon TVEPSILON TV
STAR ACADEMY
1,1%
Σταθερές αξίες, πγιότητα και ο δρόμος προς την κορυφή γίνεται πιο εύκολος και στρωμένος με ροδοπέταλα!!!
Επισκέπτης
Αποχωρησε τελικα ο ντινης οικειοθελως..
Τους τραμπουκισα γερα να μην διωξουν την βαρβατη κωλαρα
Δεν ειχε 36 ποντους τελικα και απογοητευτηκε ο Περουκας τυπε;
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
PRIME TIME
ΣΚΑΙΣΚΑΙ
SURVIVOR
44,3%
Ant1ANT1
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
24,7%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
19%
AlphaALPHA
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
14,8%
ΕΡΤ1ΕΡΤ1
13,4%
Ant1ANT1
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
12,3%
StarSTAR
MASTERCHEF
6,9%
Epsilon TVEPSILON TV
STAR ACADEMY
1,1%
γιατι τοσο χαμηλο ποσοστο μαστερ σεφ? εντυπωση μ κανει
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Σε ποιον αρεσει η Χριστιαννα η Μπουνια?
Να σηκωσει χερακι παρακαλω!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.310
- Πόντοι
- 5.006
δεν μας λεει τιποτα ο κουβας με ποδια...ασε που εχει και υφακι και νευριασε το δαλιδακι και η ρεπταλιανη μας... :SΣε ποιον αρεσει η Χριστιαννα η Μπουνια?
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Αποχωρησε τελικα ο ντινης οικειοθελως..
Τους τραμπουκισα γερα να μην διωξουν την βαρβατη κωλαρα
Άξιος
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 767
- Πόντοι
- 326
η γκομενα του κωστοπουλο ,η κολετσα
αν ημουν κωστοπουλος και φυγει απο εκει οταν τελειωσει και δεν εχει γαμησει την δαλιδα ή την φαιη θα ειναι μαλακας
αν ημουν κωστοπουλος και φυγει απο εκει οταν τελειωσει και δεν εχει γαμησει την δαλιδα ή την φαιη θα ειναι μαλακας
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 767
- Πόντοι
- 326
ζοζεφιν κολετσα ντουετο επρεπε και ηλιαδη στικουδη αλλο ντουετοη κ(ω)λετσα θα μοιρασει πολλες πηχτες
παντως η παραγωγη αμα ειναι να φερνει στρακια, καλυτερα να φερει σανγκεστ τον σταυρακα
ο τυπος ραοπαο θα ειναι στο κοινο αυτη την εβδομαδα? να παρει μαζι του πανω bou.com fan club
PRIME TIME
Ant1ANT1
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
25,7%
AlphaALPHA
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
21%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
20,6%
AlphaALPHA
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
19,7%
Ant1ANT1
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR
18,9%
Epsilon TVEPSILON TV
STAR ACADEMY
1,5%
Σταθερή ανοδική πορεία. Τρέμε καραφλούζε... Έρχεται ο Μένιος!!!
Ant1ANT1
ΜΠΡΟΥΣΚΟ
25,7%
AlphaALPHA
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ
21%
AlphaALPHA
ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
20,6%
AlphaALPHA
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ
19,7%
Ant1ANT1
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR
18,9%
Epsilon TVEPSILON TV
STAR ACADEMY
1,5%
Σταθερή ανοδική πορεία. Τρέμε καραφλούζε... Έρχεται ο Μένιος!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.310
- Πόντοι
- 5.006
μαγκες η πληροφορηση που ερχεται για την ψηφοφορια του σαββατου δεν είναι καλη....μαλλον πανε να διωξουνε την βαρβατη κωλαρα... :S :S :S :S :S :S
ο σαικο κιλερ κεσκεσε προεδρας εχει την στηριξη από το χωριο του την κατω παναγια και εχει πολύ λαο....
ο μπρουταλ ο ηροδοτος εχει την στηριξη από καποια παιδια που δεν γινονται αντρες και εχει παρει και αυτος πολλες ψηφους...
ψηφιστε ολοι ρε μουνια να την κρατησουμε στο παιχνιδι!!!!!!!!!!είναι κριμα να χανουμε νεα και ταλαντουχα παιδια....
ο σαικο κιλερ κεσκεσε προεδρας εχει την στηριξη από το χωριο του την κατω παναγια και εχει πολύ λαο....
ο μπρουταλ ο ηροδοτος εχει την στηριξη από καποια παιδια που δεν γινονται αντρες και εχει παρει και αυτος πολλες ψηφους...
ψηφιστε ολοι ρε μουνια να την κρατησουμε στο παιχνιδι!!!!!!!!!!είναι κριμα να χανουμε νεα και ταλαντουχα παιδια....
μαγκες η πληροφορηση που ερχεται για την ψηφοφορια του σαββατου δεν είναι καλη....μαλλον πανε να διωξουνε την βαρβατη κωλαρα... :S :S :S :S :S :S
Δάκτυλος του Μένιου μου μοιάζει. Μη δει ο παλιόπουστας μια γυναίκα που γουστάρουν τα αρσενικα...αμέσως να τη σουτάρει.
Νομίζει ότι θα του κάτσει ο βλάχος και ο μακρυμάλλης... Σιχτιρ...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.310
- Πόντοι
- 5.006
αρκετα βαρυς χαρακτηρισμος για τον μενιο μας...2017 εχουμε, ας ειμαστε πιο προσεκτικοι...μαλιστα εχω την εντυπωση ότι ο μενιος μας εχει δηλωσει ότι θελει να κανει οικογενεια και αν δεν μπορεσει, να υιοθετησει κιολας 3 προφυγοπουλα [size=5pt](τον αχμετ, τον σαουλ και τον χασαν - 23,25 και 26 ετων αντιστοιχα[/size]).....Δάκτυλος του Μένιου μου μοιάζει. Μη δει ο παλιόπουστας μια γυναίκα που γουστάρουν τα αρσενικα...αμέσως να τη σουτάρει.
Νομίζει ότι θα του κάτσει ο βλάχος και ο μακρυμάλλης... Σιχτιρ...
αρκετα βαρυς χαρακτηρισμος για τον μενιο μας...2017 εχουμε, ας ειμαστε πιο προσεκτικοι...μαλιστα εχω την εντυπωση ότι ο μενιος μας εχει δηλωσει ότι θελει να κανει οικογενεια και αν δεν μπορεσει, να υιοθετησει κιολας 3 προφυγοπουλα [size=5pt](τον αχμετ, τον σαουλ και τον χασαν - 23,25 και 26 ετων αντιστοιχα[/size]).....
Αχμετ, Σαουλ, Χασάν... Πέθανα στο γέλιο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K