raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
πανω στο καυλωτικο νανακι ηρθες τυπεαργησα λιγο αλλα ειμαι ετοιμος να αναλαβω δραση
πανω στο καυλωτικο νανακι ηρθες τυπεαργησα λιγο αλλα ειμαι ετοιμος να αναλαβω δραση
ρομαντικη δαλιδα και ρεπτιλιαν εχουν βγει τυπε?πανω στο καυλωτικο νανακι ηρθες τυπε
αυτο σκεφτομουν και εγω τυπε....φαντασου λεει προχτες ουτε μας επιασε η μετρηση γιατι κατω απο 0,5% δεν το μετρανε....πουτσεςμονο τα μελη του μπου να υπολογιζανε στην τηλεθεαση θα ειχαμε ξεπερασει το 30% τυποι.... η agb μας σαμποταρει!
προψες δεν μας ειχαν καν στους πινακες τηλεθεασης που αναρτηθηκαν στο διαδικτυο... :S :μονο τα μελη του μπου να υπολογιζανε στην τηλεθεαση θα ειχαμε ξεπερασει το 30% τυποι.... η agb μας σαμποταρει!
αντε ρε μητσο και εσυέφτασα
αντε ρε μητσο και εσυ
τυπε μας ζηλευουνπροψες δεν μας ειχαν καν στους πινακες τηλεθεασης που αναρτηθηκαν στο διαδικτυο... :S :
τους γαμας ή δεν τους γαμας μετα...
η δαλιδα βγηκε τυπε...ειπε λαιβ ενα τραγουδι της μπριτνει σπιαρς που ειχε ηχογραφησει τις προηγουμενες μερες...ρομαντικη δαλιδα και ρεπτιλιαν εχουν βγει τυπε?
δαλιδα μονο τυπε..αλλα σκασανε 2 τραγουδιαρες γκεστ που μας τεντωσαν τα αρχιδιαρομαντικη δαλιδα και ρεπτιλιαν εχουν βγει τυπε?
τυπε γιατι δεν εισαι στο λαιβ?? τσαντιστηκαν που γεμισες την κερκιδα σπερμα την προηγουμενη φορα?η δαλιδα βγηκε τυπε...ειπε λαιβ ενα τραγουδι της μπριτνει σπιαρς που ειχε ηχογραφησει τις προηγουμενες μερες...
η ρεπταλιανη οχι, γιαυτο ειμαστε καυλωμενοι πούτανοι ακομα :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
ολος ο αφρος στο σοου μας τυπεδαλιδα μονο τυπε..αλλα σκασανε 2 τραγουδιαρες γκεστ που μας τεντωσαν τα αρχιδια
μη κολλας σε λεπτομερειες τυπεβαθμολογία χωρίς ν ακούνε?
δεν εχει σημασια μητσο...μην κανουμε σκληρη κριτικη ρε φιλεβαθμολογία χωρίς ν ακούνε?
μη κολλας σε λεπτομερειες τυπε