You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Academy -E tv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pussy addicted
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 519
- Πόντοι
- 306
Αδέρφια κρατήστε ψηλά τη σημαία της Ακαδημίας μας :S
Μετά και τη τελευταία αποκάλυψη-σκάνδαλο της φωτογραφίας κλαυσίγελου τάχα ανταγωνιστικής ψυχαγωγικής εκπομπής οπού αποκαλύπτεται συμμετέχουσα-γνωστό σίχαμα-κλεφτοκοτού να συνομιλεί στο κινητό της τηλέφωνο στο κατα τ άλλα ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ περιβάλλον τους. Αιδώς αργείοι! Η ώρα που θα μονοπωλήσουμε την αγορά της ψυχαγωγίας έρχεται
Μετά και τη τελευταία αποκάλυψη-σκάνδαλο της φωτογραφίας κλαυσίγελου τάχα ανταγωνιστικής ψυχαγωγικής εκπομπής οπού αποκαλύπτεται συμμετέχουσα-γνωστό σίχαμα-κλεφτοκοτού να συνομιλεί στο κινητό της τηλέφωνο στο κατα τ άλλα ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ περιβάλλον τους. Αιδώς αργείοι! Η ώρα που θα μονοπωλήσουμε την αγορά της ψυχαγωγίας έρχεται
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Η Ηλιάννα τίποτα?Επισης ηρθε και ο σπρωχτης της γαλαζοκεφαλης και η καυλιαρα η μαμα της δαλιδας...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
ηρθε μια πουτσα αλλα δεν την βρηκε εκει και εφυγεΗ Ηλιάννα τίποτα?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Έχω ελπίδες?ηρθε μια πουτσα αλλα δεν την βρηκε εκει και εφυγε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
μπεςΈχω ελπίδες?
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Θα ακολουθησει αυριο παρουσιαση των χαιλαιτς του επεισοδιο..τωρα τον παιζω και ζοριζομαι λιγο να γραφω...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Θα πάμε για μανδραπήδα με τον Ποπάου.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
στα λαιβ θα τον κοπανατε μαζιΘα πάμε για μανδραπήδα με τον Ποπάου.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Θα κάνουμε ριφιφί στα καμαρίνια.στα λαιβ θα τον κοπανατε μαζι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
Εχυσα κραυγαζοντας με την στριγκαρα της ρεπταλιανης που βγηκε ολη εξω στην γιογκα...θα με τρελανει αυτη η γυναικα, θα ειναι το φιναλε μου..
Επισης, επιτελους πιασανε τοπο τα χιλιαδες τηλεφωνα μου στην παραγωγη να δειχνουν περισσοτερα για τους φαν
Επισης, επιτελους πιασανε τοπο τα χιλιαδες τηλεφωνα μου στην παραγωγη να δειχνουν περισσοτερα για τους φαν
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
τυπε ραοπαο, ζουμε συγκινητικες στιγμες... για πρωτη φορα το δικο μας θρεντ εισακουστηκε απο την παραγωγη!!! Τα τριψηφια ποσοστα ακροαματηκοτητας για το καλυτερο ταλεντ σοου στην ιστορια της ελληνικης τηλεορασης απεχουν πλεον μερικες στιγμες....Εχυσα κραυγαζοντας με την στριγκαρα της ρεπταλιανης που βγηκε ολη εξω στην γιογκα...θα με τρελανει αυτη η γυναικα, θα ειναι το φιναλε μου..
Εχυσα κραυγαζοντας με την στριγκαρα της ρεπταλιανης που βγηκε ολη εξω στην γιογκα...θα με τρελανει αυτη η γυναικα, θα ειναι το φιναλε μου..
Βάλε το κομμάτι να το δούμε...Θα είναι για OSCAR 'A Γυναικείου Κώλου!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K